Nedavna aktivnost

Ovaj prikaz aktivnosti se sam obnavlja   

 1. Past Hour
 2. Maturanti generacije 2017/2018

  Iskreno mislim da je biologiju najbolje po gimnazijskim udzbenicima,a i cula sam da je najvise ljudi tako radilo + neka skrpita za ponavljanje.
 3. Predstavljanje

  Pozdrav! Ja sam Katarina i upisala sam prvu godinu MEF-a u Zagrebu Preko frendice sam čula za Perpetuum i sad sam tu, nadam se dobrom iskustvu.
 4. PRODAJEM Waldeyera, očuvanog i nepodcrtanog

  Dogovori u inbox. Još nije prodana.
 5. Danas
 6. Jučer
 7. prodajem knjige za 4.godinu

  Prodano
 8. Predstavljanje

  Ja sam Katarina. Dolazim iz Petrinje. Studiram na MEF-u.
 9. Brucoš

  skripte/knjige za prvu godinu studiranja
 10. Predstavljanje

  Pozdrav svima! Iskreno, slučajno sam naletio na ovaj forum i sad mi je jako drago da sam ga našao! Čini se stvarno kao super mjesto. Inače, ja sam 4. godina Lucijanke pa se sad treba pripremiti za maturu i takve slične stvari hahahah. Razmišljam o PBF-u, samo još nisam siguran koji smjer..
 11. Predstavljanje

  Bokk! Ja sam Bruna, dolazim iz Zagreba, studentica sam prve godine medicine
 12. predstavljanje

  Bok, ja sam Patricia. Studiram medicinu u Zagrebu. Na prvoj sam godini. Nadam se lijepim iskustvima na faksu i ovom forumu.
 13. prodajem Ginekologiju

  Prodajem ORIGINALNU NEKORIŠTENU knjigu iz ginekologije. autori Velimir šimunić i suradnici, zadnje izdanje iz 2001.godine. Cijena 350 kuna. Za sve dodatne info javiti se na broj 098 901 1050
 14. Predstavljanje

  Heeej,studentica sam prve godine medicine u Zagrebu i nadam se da ce mi ova stranica malo olaksati studij i da cu ja nekome isto ako pomoci. Pozz svima
 15. Predstavljanje

  Hej! Studentica sam prve godine medicine u Zagrebu i za ovu stranicu sam saznala preko prijatelja. Nadam se da će druženje na ovim stranicama biti zabavno i poučno. Pozdrav! *drops mic*
 16. Maturanti generacije 2017/2018

  Dobio sam ovu knjigu pa me zanima planira li itko uciti po njoj za maturu i znate li kakva je. Hvala puuuuuno
 17. Predstavljanje

  Pozdrav, ja sam Andro. Upiso sam medicinu ove godine i cuo sam od kolega da tu ima korisnih stvari.
 18. Prodajem knjige za 1., 2. i 3. godinu

  hmmmm, a Platzeri su dobra stvar, sistematični su, praktični, nisu samo slike, super su za ponavljanje, nisu neophodni, ali svakako dobro dođu. ja nisam imala sobottu, nego nettera pa ne znam kakav je sobotta.
 19. Prodajem knjige za 1., 2. i 3. godinu

  Može samo pitanje... Ukoliko imam Sobottin atlas, nisu mi potrebni Platzeri?
 20. Predstavljanje

  Bok, student sam prve godine Medicinskog fakulteta u Zagrebu. Za stranicu sam doznao kad sam se pripremao za prijemni.
 21. Prodajem trećeg Platzera

  prodano!
 22. Predstavljanje

  Pozdrav svima! Ja sam Jakov Herceg i student sam prve godine na mef u zagrebu svidja mi se ova stranic i veselim se suradnji!
 23. Prodajem trećeg Platzera

  Prodajem trećeg Platzera za 100 kn, nepodcrtavan je i kao nov.
 24. Prodajem knjige za 1., 2. i 3. godinu

  Može Platzere?
 25. Prodajem (šaljem slike u inbox ako treba ), javiti se u inbox ili na mail masha_gvg@hotmail.com : 1. godina Platzer, 1. i 3. dio, nepodcrtavani, u odličnom stanju - svaki 120 kn Anatomija Krmpotić-Nemanić, Marušić, 2007., tvrdi uvez, knjiga stvarno kao nova, super očuvana, nepodcrtavana - 300 kn 2. godina Osnove histologije udžbenik i atlas Junqueira, Carneiro, 2005., u odličnom stanju, nepodcrtavan, povremeno pisane bilješke olovkom - 250 kn Histologija Bradamante, Švajger - atlasi za vježbe, u boji 1. i 2. dio (bilješke pisane olovkom, uredno) - 50 kn 3. godina Patologija Damjanov, Jukić, Nola, 2011., 3. dopunjeno izdanje, u odličnom stanju, nepodcrtavana - 300 kn, gratis studentski atlas iz patologije, 1. dio Mikrobiologija Kalenić i suradnici, 2013., kopirana knjiga, podcrtavana, podijeljena u 2 uvezana dijela jer je ogromna - 70 kn Patofiziologija, zadaci za problemske seminare, 2011., kopirana knjiga, u super stanju, podcrtano doslovno par redova - 50 kn
 26. Predstavljanje

  Pozdrav!Student sam 1. godine medicinskog fakulteta u Zagrebu i nadam se da će mi ova stranica biti od pomoći !!!
 27. Maturanti generacije 2017/2018

  Prodajem vrlo povoljno trinomovu skriptu (kem, fiz + riješeni zadaci i bio), priručnici s pitanjima s prijemnog te još neke priručnike s riješenim zadacima iz kemije i fizike pa ako netko želi može mi se javiti u inbox.
 1. Prikaži više aktivnosti