Skoči na sadržaj

Savjeti i iskustva

• Please log in to reply
651 odgovora na temu

#645 Áine

Áine

Princess

• +Members
  • 117 poruka
  • Spol:Female
  • Sveučilište:MEF Zg
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 25 Kolovoz 2011 - 09:58

Pregledaj porukukorisnik je na 25 Kolovoz 2011 - 06:39 rekao:

ps. da se vratim na temu, rok kao rok, ali ako ponovno padneš pismeni svejedno ideš na usmeni pokazat koliko znaš.znam puno primjera gdje ljudi nisu prošli pismeni kao npr na anatomiji pa su položili sa dobrim na usmenom dijelu.

jel s tim misliš na onu neku "sivu zonu" . to nam piše u onom nekom rasporedu kao ako padnemo tri puta pismeni i ako uspijemo skupit 22 boda umisto 28 koliko triba za prolaz da možemo na usmeni ?

ako je to to, jel ta 22 boda mogu bit na bilokoja od tri roka ili samo na zadnjem ? ..jer ja san na prvom skupila 22, a sad bi mi 5. bio drugi rok.

Pregledaj porukuana_da je na 25 Kolovoz 2011 - 05:59 rekao:

komisijski ispit je 4. izlazak na ispit koji se odrzava kada i svaki redovni rok, dakle eventualno bi ti komisijski ispit ako ti je to 4. izlazak bio 19.9.
Sad, ako do tada ne uspijes doci do 4. roka pretpostavljam da ce i ove godine biti dekanski rok koji inace bude zadnji tjedan u 9. ili prvi u 10. mjesecu i onda bi tamo  izasla na komisiju...

ako bude npr. u 10. misecu, to znači da je nakon što počme nastava na drugoj godini, jel to onda neki problem ?

Ovu poruku uredio(la) je Ćaća: 25 Kolovoz 2011 - 11:08

#646 Ćaća

Ćaća

Freelance

• VIP
  • 3333 poruka
  • Spol:Male
  • Interesi:Living for the bottle
  • Sveučilište:MEF Zagreb
  • Godina studiranja:6th year

Poslano 25 Kolovoz 2011 - 11:10

Pregledaj porukuÁine je na 25 Kolovoz 2011 - 09:58 rekao:

jel s tim misliš na onu neku "sivu zonu" . to nam piše u onom nekom rasporedu kao ako padnemo tri puta pismeni i ako uspijemo skupit 22 boda umisto 28 koliko triba za prolaz da možemo na usmeni ?

ako je to to, jel ta 22 boda mogu bit na bilokoja od tri roka ili samo na zadnjem ? ..jer ja san na prvom skupila 22, a sad bi mi 5. bio drugi rok.

ako bude npr. u 10. misecu, to znači da je nakon što počme nastava na drugoj godini, jel to onda neki problem ?
Na pismenom iz kemije su 22 boda potrebna za prolaz tek (ili samo) na trećem izlasku na pismeni. Ne ranije. A kojeg datuma ćeš treći puta polagati pismeni, to ovisi o tebi.

Nije problem kada će biti komisijski ispit dokle god može biti na nekom roku koji te ne će omesti u nastavku studiranja. Jedini rok iz kemije u listopadu moće biti dekanski rok. Moj savjet je položiti to prije dekanskog iz vrlo jednostavnog razloga - još se ne zna hoće li ga biti pa samim tim ni kada je.

#647 Áine

Áine

Princess

• +Members
  • 117 poruka
  • Spol:Female
  • Sveučilište:MEF Zg
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 26 Kolovoz 2011 - 10:04

Pregledaj porukuĆaća je na 25 Kolovoz 2011 - 11:10 rekao:

Na pismenom iz kemije su 22 boda potrebna za prolaz tek (ili samo) na trećem izlasku na pismeni. Ne ranije. A kojeg datuma ćeš treći puta polagati pismeni, to ovisi o tebi.

Nije problem kada će biti komisijski ispit dokle god može biti na nekom roku koji te ne će omesti u nastavku studiranja. Jedini rok iz kemije u listopadu moće biti dekanski rok. Moj savjet je položiti to prije dekanskog iz vrlo jednostavnog razloga - još se ne zna hoće li ga biti pa samim tim ni kada je.

Ma naravno, samo pitan u slučaju ne daj bože sranja.

fala na odg.

#648 Zipo

Zipo

brucoš

• Members
  • 19 poruka
  • Godina studiranja:1st year

Poslano 10 Rujan 2011 - 02:21

Kad se općenito zna hoće li biti dekanskog roka ili ne? nakon zadnjih ispita?

#649 Ćaća

Ćaća

Freelance

• VIP
  • 3333 poruka

Poslano 10 Rujan 2011 - 02:27

Pregledaj porukuZipo je na 10 Rujan 2011 - 02:21 rekao:

Kad se općenito zna hoće li biti dekanskog roka ili ne? nakon zadnjih ispita?
Da, nakon zadnjih redovnih rokova.

#650 Fa Men

Fa Men

gdje sam?

• Members
  • 2 poruka
  • Interesi:Kosarka, filmovi, estetika

Poslano 23 Travanj 2012 - 12:32

Kolko se plaća godina, ako recimo upišeš parcijalu, tj koliko je jedan ects u kunama ?

#651 Ćaća

Ćaća

Freelance

• VIP
  • 3333 poruka

Poslano 23 Travanj 2012 - 08:38

Bilo je da će koštati 300 kn kada su tamo prije dvije godine predložili takav model.

#652 boeing

boeing

zrakoplov

• +Members
  • 187 poruka
  • Sveučilište:mef zg

Poslano 23 Travanj 2012 - 10:07

300 kn po ECTS-u, s time da se ukupni iznos zaustavlja na maksimalnih 9240kn

1 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika