24 odgovora na temu
Poslano 23 Oľujak 2010 - 06:39
Da li netko na koncu ima preradenu verziju ?
Ili da skinem prilozenu?
Ili da skinem prilozenu?
Poslano 12 Travanj 2010 - 10:41
ne znam jel netko ispravio ili ne, ne da mi se čitati, ugl str 33. nije dobro napisan triglicerid, fali jedan O od glicerola.
str 53. struktura triptofana,,,
strana 94. struktura laktoze, ne valja glikozidna veza, napisano je 1,4 a povučena je na 3 C atom glukoze
str 53. struktura triptofana,,,
strana 94. struktura laktoze, ne valja glikozidna veza, napisano je 1,4 a povučena je na 3 C atom glukoze
Poslano 29 Lipanj 2010 - 02:19
Ako se slučajno nađe originalni word fajl ove skripte, ja bi se javio za njeno preuređivanje i ispravljanje. Pa ako se nađe, znate komu uvaliti
Poslano 29 Lipanj 2010 - 02:56
Dr. Feelgood je na 29 Lipanj 2010 - 02:19 rekao:
Ako se slučajno nađe originalni word fajl ove skripte, ja bi se javio za njeno preuređivanje i ispravljanje. Pa ako se nađe, znate komu uvaliti 
Originalni fajl sam izgubila jer mi je disk bio pao, skupa sa svim crtežima koje sam napravila u Corelu, plus taj word fajl od 200 mb. Postoji mala mogućnost da imam negdje na backupu, ali nisam baš sigurna. Potražit ću.
Ako ne nađem, jedina nada je napraviti konverziju iz pdf-a u word. Mogu i to probati.
Poslano 30 Lipanj 2010 - 02:16
Može se prebaciti u open office txt dokument , i onda se može editirati , ali samo tekst se prebaci.
Iz open office-a se može otvoriti u wordu ali nemreš ni copy-pasteati ni editirati onda :/
Al velim, u OO-u radi
Ak može pomoći
Iz open office-a se može otvoriti u wordu ali nemreš ni copy-pasteati ni editirati onda :/
Al velim, u OO-u radi
Ak može pomoći
Poslano 17 Rujan 2011 - 04:58
Treba li prepraviti samo stvari spomenute u prvom postu ili također ovo po komentarima što se spominje? Ja bi si printala ovo ovih dana pa da znam
Poslano 17 Rujan 2011 - 05:38
Neće biti prepravljanja ničega, niti je išta prepravljeno. Izgubila sam originalni Word fajl skripte, otišao je u povijest kad mi je crkao disk na starom laptopu. Konverzija iz pdf-a nije bila uspješna.
Poslano 26 Siječanj 2012 - 01:00
pitanje za starije generacije: jeste li radili po ovoj skripti ili ofišl skripti iz organske?
Jeste li uočili još kakve greške osim ovdje napisanih?
Poslano 26 Siječanj 2012 - 01:03
Po službenoj. Po ovoj tu nisam nikako radio, nisam ju dakle niti otvorio pa ne znam kakva je.
Poslano 26 Siječanj 2012 - 02:00
boeing je na 26 Siječanj 2012 - 01:00 rekao:
pitanje za starije generacije: jeste li radili po ovoj skripti ili ofišl skripti iz organske?
Ja sam učila po skripti s PLaba - valjda je to bila baš ova. Doduše, dve-tri stvari sam pogledala i u Stryera, ali to je već stvar osobnog ukusa...
1 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika