Stiže i kemija!
Poslano 26 Oľujak 2007 - 08:32
Poslano 26 Oľujak 2007 - 08:39
Teta Borg ne sudjeluje u nastavi, ali po mojim zadnjim informacijama bit će vam na usmenom....
I budi zahvalan da nemate tetu Borg na nastavi jer njeni seminari su katastrofalni....
hvala bronhi na reportu....
Želim mišljenja i od drugih
Poslano 26 Oľujak 2007 - 09:13
i ja danas imala prof.lovric
a prof. mesric ce se vratit negdje oko bozica SLJEDECE godine....a prof. burger ce voditi DRUGI turnus,tako da cete ju imati na seminarima i predavanjima
zasad je sve dobro...pitajte me posli
Poslano 26 Oľujak 2007 - 10:01
još!!!! Želim još
Poslano 26 Oľujak 2007 - 10:11
#21 Gost_lana_*
Poslano 26 Oľujak 2007 - 11:27
Super mi je što su sada kolokviji skresani s 5 na 3, treba 30/60 da bi se riješio pismenog, a minimalno 9/20 iz svakog kolokvija
Prof.Lovrić u svakom slučaju dobro predaje, nije bilo dosadno, e sad prvo dojmovi kakvi već jesu
Izgledala je zainteresirano za naš napredak u svladavanju gradiva a nadam se da nije dobra glumica:)
Na seminaru smo imali neku Rogić, ženska je stvarno opuštena, ali što se tiče objašnjavanja gradiva, pa, ono malo što sam znala iz srednje sad više, baš nisam sigurna
Zanima me da li ostaju isti voditelji seminara cijelo vrijeme ili se mijenjaju?
Sutra nam, ups, opet, danas, predaje Vukelić, što trebam očekivati, kakva je na seminarima, what about Ribar?
I zašto su Karmelić i Delaš tako notorious?
Poslano 26 Oľujak 2007 - 11:36
Voditelji se rotiraju, ali ako ste imali Ribaricu danas, i ako je ona na faxu sutra trebali bi je imati opet.
Vukelićka ima malo dosadna predavanja, ali slušajte ju ipak.
A Ribarica pita na seminarima. Ako baš ništa ne zucneš onda ti da minus. Al njeni seminari su ok.
Karmelićka (čitaj tinejdžerka) je malo umišljena i prepotentna. To ćeš i sama vidjeti.
A Delaš ne ću komenirati. Nije čak ni to zaslužila.
idemooo daljeeeee
Poslano 27 Oľujak 2007 - 02:24
Rale je na Mar 27 2007, 12:36 AM rekao:
A Delaš ne ću komenirati. Nije čak ni to zaslužila.
delasica jedina od navedenih drzi par seminara s kojih mozes ponijet nesto korisno na vise godine. bez obzira koliko vas uvjeravali da je svaka kiselina iz citratnog ciklusa od vitalne vaznosti za vasu profesionalnu buducnost. a i drzi dobre seminare. i jedina je koju nismo ismijavali i zamrzili. bar ne puno...
Poslano 27 Oľujak 2007 - 02:39
Rale je na Mar 27 2007, 03:35 PM rekao:
zapravo je to bilo lani, bila je nekakav dvotjedni kurs klinicke biokemije, ne sjecam se naziva...ali dobro, mozda se delasica promijenila, ti izgleda volis vjerovat da se svaka osoba na toj katedri potpuno preobrazila.
Poslano 27 Oľujak 2007 - 02:44
n051205n je na Mar 27 2007, 03:39 PM rekao:
a ne, ne..ne..griješiš brojko.... Delaš je postala veća k....a nego što je bila prije...Jedino koga ja hvalim tamo je J. Lo (a to već svi znaju).. I s razlogom ju hvalim...
Kad sam ja to rekao da se svaka osoba na toj katedri preobrazila?? ha? ha?..Nađi mi post i imaš cugu od mene...
Poslano 27 Oľujak 2007 - 02:55
Rale je na Mar 27 2007, 03:44 PM rekao:
Kad sam ja to rekao da se svaka osoba na toj katedri preobrazila?? ha? ha?..Nađi mi post i imaš cugu od mene...
hvatas me za rijec..meni je delasica bila super jer nakon tri turnusa mkbk je jedina odrzala predavanje i par seminara koje bi sad htio poslusat ponovo. j lo mi je ko zmija, sad ti tvrdis da su se obje promijenile...samo sam to malo poopcio...
Ovu poruku uredio(la) je n051205n: 27 Oľujak 2007 - 02:56
1 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika