Skoči na sadržaj

Stiže i kemija!

• Please log in to reply
231 odgovora na temu

#29 ~Sentinel~

~Sentinel~

ghost

• Root Admin
  • 6893 poruka
  • Spol:Not Telling
  • Interesi:Samo ti
  • Sveučilište:Yale
  • Godina studiranja:1st year

Poslano 27 Oľujak 2007 - 03:44

Pregledaj porukun051205n je na Mar 27 2007, 03:24 PM rekao:

delasica jedina od navedenih drzi par seminara s kojih mozes ponijet nesto korisno na vise godine. bez obzira koliko vas uvjeravali da je svaka kiselina iz citratnog ciklusa od vitalne vaznosti za vasu profesionalnu buducnost. a i drzi dobre seminare. i jedina je koju nismo ismijavali i zamrzili. bar ne puno...

Delašica je:

a) jedna vrlo neugodna osoba, bez takta, intuicije i osjećaja za važne stvari, što je čini lošim predavačem
B) nedostatnog znanja za posao koji bi trebala raditi, jer je ipak završila PBF i dalje se nije usavršavala, što je čini još gorim predavačem
c) letargična, bez volje da napravi dobro predavanje ili bar otvori google pa dvije minute pogleda što se to promijenilo u posljednjih 20 godina u biokemiji, ne samo činjenično, nego i u načinu izlaganja gradiva
d) nula znanstvenik, jer ono što ona naziva znanosti nije znanost, nego skupljanje poštanskih markica, čime gubi kredibilitet
e) dovoljno bezobrazna i ignorantna da neke stvari studentima nabija na nos, dok i sama ne zaslužuje poštovanje

#30 Black_Dog

Black_Dog

20th Century Boy

• VIP
  • 3087 poruka
  • Spol:Male
  • Interesi:It's only rock and roll and I like it...
  • Sveučilište:MEF ZG
  • Godina studiranja:6th year

Poslano 27 Oľujak 2007 - 03:54

:eusa_clap:

#31 n051205n

n051205n

forumski starosjedioc

• +Members
  • 458 poruka
  • Sveučilište: Zagreb
  • Godina studiranja:Finished

Poslano 27 Oľujak 2007 - 04:00

Pregledaj porukuSullen Girl je na Mar 27 2007, 04:44 PM rekao:

Delašica je:

a) jedna vrlo neugodna osoba, bez takta, intuicije i osjećaja za važne stvari, što je čini lošim predavačem
B) nedostatnog znanja za posao koji bi trebala raditi, jer je ipak završila PBF i dalje se nije usavršavala, što je čini još gorim predavačem
c) letargična, bez volje da napravi dobro predavanje ili bar otvori google pa dvije minute pogleda što se to promijenilo u posljednjih 20 godina u biokemiji, ne samo činjenično, nego i u načinu izlaganja gradiva
d) nula znanstvenik, jer ono što ona naziva znanosti nije znanost, nego skupljanje poštanskih markica, čime gubi kredibilitet
e) dovoljno bezobrazna i ignorantna da neke stvari studentima nabija na nos, dok i sama ne zaslužuje poštovanje

sure sure, a ti si moralna vertikala kad pod pseudonimom tako pljujes po nekom kome navodis prezime...svejedno, ono sto mi je predavala je objasnila dobro i up-to-date....a koliko je bezobrazna i koliko je los znanstvenik i koliko zasluzuje postovanje...jebe mi se zapravo, meni je bila odlican profesor.

#32 Rale

Rale

Perpetuum-Lab referada/PR

• Administrators
  • 5322 poruka
  • Interesi:Ma samo veselo!!!
  • Sveučilište:VERN'

Poslano 27 Oľujak 2007 - 04:29

Pregledaj porukun051205n je na Mar 27 2007, 05:00 PM rekao:

sure sure, a ti si moralna vertikala kad pod pseudonimom tako pljujes po nekom kome navodis prezime...

Za tvoju informaciju senty se u više navrata verbalno "obračunala" sa Delašicom.
I Delašica joj jednostavno nije mogla kontrirati jer zna da je senty u pravu. Zato sad kad ju sretne izbjegava ju u širokom luku. :devil:

#33 n051205n

n051205n

forumski starosjedioc

• +Members
  • 458 poruka

Poslano 27 Oľujak 2007 - 04:42

Pregledaj porukuRale je na Mar 27 2007, 05:29 PM rekao:

Za tvoju informaciju senty se u više navrata verbalno "obračunala" sa Delašicom.
I Delašica joj jednostavno nije mogla kontrirati jer zna da je senty u pravu. Zato sad kad ju sretne izbjegava ju u širokom luku. :devil:

onda se ispricavam, senti indeed jest moralna vertikala svima nama a ovo gore je samo dokaz njezinog takta zbog kojeg moze delasici rec da je netakticna. bas sam glup!

Ovu poruku uredio(la) je n051205n: 27 Oľujak 2007 - 04:48

#34 humus

humus

doktor

• +Members
  • 1726 poruka
  • Lokacija:Izgubljen u prostor-vrijemenskom kontinuumu... (i srećan zbog toga)
  • Sveučilište:Zagreb
  • Godina studiranja:4th year

Poslano 27 Oľujak 2007 - 04:43

Meni je Delašica ipak sasvim u redu.

Ja sa svakime pokušavam da ostvarim konstruktivnu komunikaciju, a sa njome mi to uspeva.

Međuljudski odnos je samo onoliko dobar koliko se obe strane trude oko istog. :D

#35 Rale

Rale

• Administrators
  • 5322 poruka

Poslano 27 Oľujak 2007 - 04:50

Pregledaj porukun051205n je na Mar 27 2007, 05:42 PM rekao:

onda se ispricavam, senti indeed jest moralna vertikala svima nama a ovo gore je samo dokaz njezinog takta zbog kojeg moze delasici rec da je netakticna. bas sam glup!

joooj, brojkoooo.... :lam:

#36 Gost_lana_*

Gost_lana_*
  • Guests

Poslano 27 Oľujak 2007 - 07:52

Novi izvještaji:

E sad, ne mogu još ništa komentirati jer se nisam osobno uvjerila(a nadam se i da neću)
ali dojmovi od grupe C što se tiče prof.Lovrić nisu ni najmanje pozitivni.
Došli su jadni totalno isprepadani i u strahu da je neće morati ponovno susretati, kažu da je mijenjala raspoloženje, davala minuse, pola grupe sad mora kolokvirati...
ne znam, nadam se da neću upoznati tu njenu stranu

#37 ~Sentinel~

~Sentinel~

ghost

• Root Admin
  • 6893 poruka
  • Spol:Not Telling
  • Interesi:Samo ti
  • Sveučilište:Yale

Poslano 27 Oľujak 2007 - 08:40

OK brojko, ti smatraš da ja nisam moralna vertikala, što je sasvim opravdano, jer da bi imao takvu 'titulu', ipak moraš u sebi imati više od moje 21 godine. O tome tko je kakve stavove prezentirao u svojoj karijeri, i jesu li oni opravdani ili ne, molim da se sudi nakon postojanja te karijere. A ono što je moralno ili nije, pak, nisu uspjeli procijeniti ni pametniji od tebe ili mene, pa ću se za sada suzdržati od takvih komentara.

Ono što imam u svojim nogama jest dovoljan broj razgovora i odslušanih predavanja Ivančice Delaš da bih sasvim opravdano mogla iznijeti svoje stavove. To sam i napravila.

Što se pak tiče moje anonimnosti, koliko sam ja anonimna na ovom forumu govori i činjenica da ti znaš moje ime i prezime. U isto vrijeme ja ne znam apsolutno ništa o tebi.

Moje ime i činjenicu da vodim Plab znaju svi iz prve ruke, uključujući i Jasnu Lovrić, o čijoj katedri, kao i njoj samoj, dajem mišljenje bez ikakvog straha, bilo ono pozitivno ili negativno. Zašto ne, odrasli smo ljudi, možemo argumentirano raspravljati i u isto vrijeme ne dizati nos zbog onoga što je rečeno?

U isto vrijeme, ti se ponašaš kao adolescent, ne samo ne argumentirajući ono što si rekao (jer ja 'meni je Delašica bila dobra' ne prihvaćam kao argument), nego sagledavši i tvoje druge teme, primjećujem da uvijek nekako gledaš stvari s istog stajališta. Rijetko se slažeš s većinom, da napuniš ego, jer te takva vrsta isticanja tjera da misliš da si poseban. A znaš da nisi.

Srdačan pozdrav.

#38 n051205n

n051205n

forumski starosjedioc

• +Members
  • 458 poruka

Poslano 27 Oľujak 2007 - 09:04

ovo s moralnom vertikalom je bio malo preostra reakcija na tvoj opis delasice...
mozda je to zato sto sam nedojebani adolescent ili zato sto se volim suprotstavljat i povecavat si ego tako ali ne mislim da je ni pristojno ni moralno da tako pises o delasici na forumu. cak i da si joj sve ovo rekla u facu i to ovim rijecima opet je bzvz jer se delasica nece tu logirat pa ti odgovorit. ali dobro, mozda ja opet pricam gluposti. kako bilo da bilo, odgovorio sam ti jednako argumentirano ko sto si ti nju argumentirano popljuvala. uostalom, ne da mi se s tobom raspravljat, uvijek se postavljas tako visoko da neslaganje s tobom pocinjem shvacati kao pozitivnu karakternu crtu.

Ovu poruku uredio(la) je n051205n: 27 Oľujak 2007 - 09:23

#39 hindoo

hindoo

položio patologiju

• +Members
  • 654 poruka
  • Sveučilište:Zagreb
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 27 Oľujak 2007 - 10:25

evo jedan osvrt na kemiju... nakon dva dana

prvi dan sam kasnio na predavanje... slavila se anatomija još (jebemu mater, jel im tolko teško promjenit taj raspored???)
j. lo je držala i naravno da na onaj najbitniji dio, kao i uvijek nisam došao (ispiti, kolokviji i ostale pizdarije)  
tad je slijedilo predavanje o vezama i o vodi, uspio sam pratit, sve mi bilo jasno iako nisam ni pogledao kemiju preko vikenda
poslje toga smo imali seminar kod dotične... uglavnom se derala na mene jer jedan lik nije došao na seminar... svašta
al znao sam i zadatke rješit, i poslje sam nešt normalno s njom pričo, tak da mi je ono, čist ok...

dao bih joj 6 od 10...

dan drugi... stigoh ja na predavanje čitavih 10 minuta ranije, čak sam i zapalio jednu ispred faksa :)
dodem na predavanje, predavala vukelička, bila kemijska ravnoteža, a ženska valjda nije čula za ppt i ostala sranja, užasna prezentacija, miškić lijevo od mene zaspo, desno od mene lik zbog kojeg sam dobio jezikovu juhu piše zadaću, ja zvjeram okolo, brojim ljude, jer ne mogu slušat 70. put jedno te isto... prica mi ovaj lijevo o svom frendu kojeg je dovodio da zajebava vintera i tako dalje i tako dalje

ocjena: 2/10

seminar kod neke ženske, rješavali zadatke, opet znao većinu rješit...

a sad cemo vidjet kako će dalje, stvarno sam si reko da cu tu kemiju ucit, da se necu zajebavat ko na anatomiji, koju sam prošo zbog jalšovca, a sad je opet srijeda a ja još nisam ništ ni pogledo...

imam osjećaj da ovo stvarno nece bit dobro

#40 Rale

Rale

• Administrators
  • 5322 poruka

Poslano 27 Oľujak 2007 - 11:44

Pregledaj porukulana je na Mar 27 2007, 08:52 PM rekao:

Novi izvještaji:

E sad, ne mogu još ništa komentirati jer se nisam osobno uvjerila(a nadam se i da neću)
ali dojmovi od grupe C što se tiče prof.Lovrić nisu ni najmanje pozitivni.
Došli su jadni totalno isprepadani i u strahu da je neće morati ponovno susretati, kažu da je mijenjala raspoloženje, davala minuse, pola grupe sad mora kolokvirati...
ne znam, nadam se da neću upoznati tu njenu stranu

Pa ako fakat niste znali na njenom  seminaru šta je hidroliza (to je dio teme drugog seminara, jel) i ja bih vam dao minus i poslao vas na kolokvij. :tuctuc:  S ciljem da to naučite i da za slijedeći put bar nešto pogledate prije seminara.
Ne vidim što je tu nešto strašno... :kava:

#41 Rale

Rale

• Administrators
  • 5322 poruka

Poslano 27 Oľujak 2007 - 11:51

Pregledaj porukuSullen Girl je na Mar 27 2007, 09:40 PM rekao:

Srdačan pozdrav.

:rofl:  :rofl: Kopiraš Taradija
:rofl:  :rofl:

#42 Gost_lana_*

Gost_lana_*
  • Guests

Poslano 28 Oľujak 2007 - 05:27

Citat

Pa ako fakat niste znali na njenom seminaru šta je hidroliza (to je dio teme drugog seminara, jel) i ja bih vam dao minus i poslao vas na kolokvij.  S ciljem da to naučite i da za slijedeći put bar nešto pogledate prije seminara.
Ne vidim što je tu nešto strašno...

Hm, pitam se otkud to da netko tamo nije znao hidrolizu,
to je totalno uzeto izvan konteksta, seminar traje najmanje sat i po
pa nekako sumnjam da bi reakcije bile takve da je to bila jedina problematična točka na dnevnom redu...

I po ne znam koji put...

Citat

fakat niste znali
... mislim da sam rekla
da ja kod nje nisam bila na seminaru i da prenosim dojmove drugih

A u ime C grupe, sigurna sam da znaju što je hidroliza!

A i da ne znaju, mislim da je pomalo štreberski uzdizat se tako iznad drugih

1 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika