Skoči na sadržaj

Izborni predmeti

• Please log in to reply
330 odgovora na temu

#29 Lindsay

Lindsay

kupio patologiju

• +Members
  • 223 poruka
  • Spol:Female
  • Sveučilište:faks na Šalati
  • Godina studiranja:5th year

Poslano 30 Lipanj 2007 - 01:21

Citat

Uglavnom najbolji je predmet ova Epidemiologija (.....) od Pjevačice.

Potpisujem!
Ovaj tjedan sam imala taj izborni, milina!

Nedostajat će mi, već za njim osjećam nostalgiju. :(  :(   :hug00000:

#30 Ćaća

Ćaća

Freelance

• VIP
  • 3333 poruka
  • Spol:Male
  • Interesi:Living for the bottle
  • Sveučilište:MEF Zagreb
  • Godina studiranja:6th year

Poslano 30 Lipanj 2007 - 01:52

Pregledaj porukuhelianthus je na Jun 29 2007, 07:48 PM rekao:

kako je prošlo na molekularnoj biologiji? danas su u menzi svi bili uznemireni oko onog nekog eseja... zar je doista tako strašno?

Ma presmiješno, ljudi još nisu usavršili fino poliravanje & prepravljanje copy-pasteanog teksta i upoznali se sa svim kraticama koje nam u Wordu nudi gđica tipkovnica pa im je zato trebalo malčice više vremena. Ali bilo je u redu, ništa strašno, bezbolno u odnosu na neke druge predmete, čitaj PM tj. potencijale membrane.

A za epidemiologiju kod Nede naravno samo najbolje, žena i predmet su zakon. Ja sam ga imao prvi tjedan i nisam vjerovao da je tako odličan predmet.

#31 orao

orao

brucoš

• +Members
  • 66 poruka

Poslano 01 Srpanj 2007 - 10:16

Zna li itko kad sutra pocinje Gospodin Horvat na Rebru? I jel gnjave na tom izbornom? Cuo sam da je jako neorganiziran izborni tj. da traje cijeli dan s pauzama između. :upitnjak:

#32 Andro

Andro

kupio patologiju

• +Members
  • 265 poruka
  • Sveučilište:Medicinski Fakultet Zagreb
  • Godina studiranja:Finished

Poslano 02 Srpanj 2007 - 09:53

Jel zna nešto išta o Specifičnim značajkama rada primarnog liječnika? Raspored? Danas je bio prvi dan, ali nisam mogo doć.. Jel gnjave puno? Ispit? I najbitnije, jel treba dolazit?

#33 sb_freak

sb_freak

brucoš

• Members
  • 18 poruka
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 03 Srpanj 2007 - 12:54

Ma spec. značajke su ti presmiješne...al trebao si biti ovaj 1. dan jer tu saznaš gdje i kada moraš ići! Ja sam konkretno jedan dan bio u dubravi na gastroenterologiji (nekih sat vremena), a sljedeći dan u dugavama kod liječnika obiteljske medicine (3 sata)!

A što se tiče ISPITA, to je bilo ono 20 pitanja (nekih kliničkih slučajeva) na koja jednostavno ne možeš pogrešno odgovoriti vjeruje mi...i moram reć da mi je to nakon srednje škole prvi predmet na kojem sam se mogao sa zadovoljstvom raspisati na ispitu do mile volje...vjeruj mi ISPIT je prelagan, ako se uopće može nazvati ISPITOM  :P

#34 Gost_jinx_*

Gost_jinx_*
  • Guests

Poslano 05 Srpanj 2007 - 07:56

evo kad već svi pljuju po jadnome gospodinu Horvatu, moram reći da je ovaj tjedan organizacija bila puno bolja (barem meni), bili smo po odjelima, razgovarali s pacijentima, sve u svemu izgleda da se Vidovićka malo više angažirala ovaj tjedan.

#35 Andro

Andro

kupio patologiju

• +Members
  • 265 poruka
  • Sveučilište:Medicinski Fakultet Zagreb
  • Godina studiranja:Finished

Poslano 06 Srpanj 2007 - 12:46

Pregledaj porukusb_freak je na Jul 2 2007, 11:54 PM rekao:

Ma spec. značajke su ti presmiješne...al trebao si biti ovaj 1. dan jer tu saznaš gdje i kada moraš ići! Ja sam konkretno jedan dan bio u dubravi na gastroenterologiji (nekih sat vremena), a sljedeći dan u dugavama kod liječnika obiteljske medicine (3 sata)!

A što se tiče ISPITA, to je bilo ono 20 pitanja (nekih kliničkih slučajeva) na koja jednostavno ne možeš pogrešno odgovoriti vjeruje mi...i moram reć da mi je to nakon srednje škole prvi predmet na kojem sam se mogao sa zadovoljstvom raspisati na ispitu do mile volje...vjeruj mi ISPIT je prelagan, ako se uopće može nazvati ISPITOM  :P

Hvala! :)

#36 Rale

Rale

Perpetuum-Lab referada/PR

• Administrators
  • 5322 poruka
  • Interesi:Ma samo veselo!!!
  • Sveučilište:VERN'
  • Godina studiranja:1st year

Poslano 06 Srpanj 2007 - 01:27

Iskreno, mislim da je netko od studenata lupio tu vijest i da se tako proširila po faxu.
Tako to obično biva...

Ako je na početku akademske godine odlučeno da se u tekućoj akademskoj godini mipovi ne ocijenjuju to se više ne može mijenjati inače se krši statut (sad bi neko mogao reći pa tu i tamo se statut krši, ali po ovim pitanjima se striktno drže odluka donesenih na prvoj sjednici fakultetskog vijeća na početku godine).

Tako da mislim da je to "patka".

I kakve su to gluposti da odlučuje prodekan. Zna se tko je šef. Sve mora odobrit i dekan. Pa tako i odluku za mipove..

A što se tiče Zg-a mipovi se ne ocijenjuju.

Dakle da rezimiram - Ovako bitne odluke koje su donešene na početku akademske god se NE MIJENJAJU...

#37 Tindi

Tindi

kupio patologiju

• +Members
  • 181 poruka
  • Interesi:Horse-back riding, scuba diving,sailing, capoeira, bungee jumping, riding my scooter, foreign languages (english, german, spanish), playing piano, and becomin a doctor one day ofcourse :)
  • Sveučilište:Medicinski fakultet u Zagrebu

Poslano 06 Srpanj 2007 - 02:19

Hm..neznam šta bi rekla za ovo ocjenjivanje-neocjenjivanje..neorganiziranost totalna al šta je tu novo  :DD:

Nego OBAVIJEST svima koji sljedeći tjedan imaju izborni predmet-MEDICINSKA ANTROPOLOGIJA da je došlo do promjene mjesta gdje moramo doći u ponedjeljak, na onim papirima šta smo dobili piše da moramo doći u Amruševu 8...ja sam danas bila na faksu i bacila pogled na oglasnu ploču i piše da moramo doći u Gajevu 32 (tamo je naime isto Institut za antropologiju).
Pa se vidimo tamo!

I jedna molba za one koji su bili na tom predmetu da s nama podjele svoje dojmove i komentare  :upitnjak:

#38 nikola

nikola

brucoš

• Validating
  • PipPip
  • 84 poruka
  • Sveučilište:MEF ZG
  • Godina studiranja:4th year

Poslano 06 Srpanj 2007 - 07:34

lol pa sta s predmetima koji imaju eseje i te gluposti?? :blink:  :blink:
ako profa nije procito neg sam dao ppotpise..?onda svima 5 dat  :zacepi:
ak je istina onda G_G za fax

#39 Black_Dog

Black_Dog

20th Century Boy

• VIP
  • 3087 poruka
  • Interesi:It's only rock and roll and I like it...
  • Godina studiranja:6th year

Poslano 06 Srpanj 2007 - 08:20

Pregledaj porukunikolab je na Jul 6 2007, 08:34 PM rekao:

lol pa sta s predmetima koji imaju eseje i te gluposti?? :blink:  :blink:
ako profa nije procito neg sam dao ppotpise..?onda svima 5 dat :zacepi:
ak je istina onda G_G za fax

Nama je Neda Pjevač za svoj predmet stavila petice u index, ona kaže da je njoj uvik drago davat petice..... :D

ne al stvarno bi bilo dobro da se ocjenjuju.... digli bi si prosjek, većina....

al sad je zafrkano za dom dobit, jer ove godine su dosta niži prosjeci nego prošle, a gleda se lanjski prosjek faksa......al nešto je spomenila teta u referadi da će se možda zbog toga izborni iskljućuju iz lanjskog prosjeka......

stvarno znaju zakomplicirat :wacko:

#40 nikola

nikola

brucoš

• Validating
  • PipPip
  • 84 poruka

Poslano 06 Srpanj 2007 - 11:25

pricaj mi o ozbiljnosti...imo sam potencijale i zizak je to napravio ko da je anatomija
u kurac <_<  <_<  sto sam naravno pao,a 1. tjedan klepac sto neznam bas da je procito...
znaci ak budu ocjene prosjek ide na dole.... :uhuh:  :uhuh:

#41 avis

avis

brucoš

• +Members
  • 43 poruka
  • Sveučilište:mef st

Poslano 09 Kolovoz 2007 - 02:23

što je najbolje uzeti kao izborni predmet na prvoj godini?

#42 Tilia˘cordata

Tilia˘cordata

brisačica prašine sa servera, meštar o' tabličnih prikaza

• +Members
  • 1414 poruka
  • Interesi:Žestoko se provesti on this lovely journey called life...
  • Godina studiranja:3rd year

Poslano 09 Kolovoz 2007 - 03:06

Ne znam kakav dojam imaš o tim izbornima.....ali na faksu je pravilo-grebi se za one na kojima ćeš biti što manje i koji ti neće oduzeti puno vremena u slučaju da nisu svi ispiti riješeni u roku..
E pa ako želiš funkcionirati po tom principu,evo slijedećih:

Funkcionalna genomika neurodegenerativnih bolesti

Molekularna biologija u medicini isto ok..

Anorganska kemija u medicini
(tako nekako se zove)..

I uz to još...(ali samo ako daš sve ispite i luđački si zainteresiran za izborni..onda biraj izborni

Potencijali membrane

Ovu poruku uredio(la) je tannitta: 09 Kolovoz 2007 - 03:12

1 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika