Ispit iz kemije
Započeo(la)
Gost_optimus_*
, Svi 02 2007 09:34
164 odgovora na temu
Poslano 04 Lipanj 2007 - 07:09
Bogme su korisni ovi savjeti, hvala svima koji su iznijeli svoja mišljenja. I čestitke svima kooji su prošli, nije mi se dalo pamtit usernameove, ali čestitam, od srca
Poslano 09 Lipanj 2007 - 07:49
jedno pitanje... jel smijemo imati na usmenom digitrone? meni puno pomaže dok si mogu neke nasumično odabrane brojeve uvrštavat u jednadžbe pa gledat kak kaj raste odnosono pada, povećava se i smanjuje, jer sam preblesava da to na pamet vidim, fali mi cijeli jedan dio matematike s onim ln, log i e u glavi
dakle?
dakle?
Poslano 09 Lipanj 2007 - 09:20
Poslano 09 Svibanj 2008 - 10:28
Black_Dog je na May 9 2008, 07:48 PM rekao:
50 pitanja, 28 za prolaz
težina ovisi tko sastavlja
Vukelić ubi Bože.... prođe 5 od 40
Lovrić - normalan ispit, prolaznost oko 60%+ (ovisi ipak o roku)
a za ostale neznam
težina ovisi tko sastavlja
Vukelić ubi Bože.... prođe 5 od 40
Lovrić - normalan ispit, prolaznost oko 60%+ (ovisi ipak o roku)
a za ostale neznam
Ispravak netočnog navoda, 5 od 52! A-Ha.
Poslano 29 Svibanj 2008 - 07:25
nama kruže glasine da su mesarić i vukelić najgori, foretić navodno samo izleda ko janje al na usmenom je druga priča, i da su delašica i kalanj-bognar super, za ostale se ne sjećem lol
Poslano 29 Svibanj 2008 - 08:27
za messija neznam (priča se najgore), al za vukelić znam da je se treba kloniti (
)...
definitivno su najkorektnije Lovrić i Kalanj-Bognar....
Delaš i Foretić su ok ( F voli pilati, al ok je )
a za tetu Nicolettu neznam..... pred penziju joj je sada pa navodno nikoga ne baca
a za tetu Nicolettu neznam..... pred penziju joj je sada pa navodno nikoga ne baca
Poslano 29 Svibanj 2008 - 09:02
Black_Dog je na May 29 2008, 09:27 AM rekao:
za messija neznam (priča se najgore), al za vukelić znam da je se treba kloniti (
)...

Delaš dobra? Ocito smo mi s razlicitim ljudim pricali lol. Al po onom sto sam ja cuo... nebi ja kod nje hvala. Za foretic... iz prve ruke... pricas o necemu u toj prici spomenes npr. fosfolipide... e sad ajd ti meni pricaj fosfolipide i crtaj.... u prici o njima spomenes karboksilne kiseline... e ajd ti sad meni decko pricaj o kraboksilnim kiselinama... i tako dalje. kuzite poantu
Vukelic... pa cujes ak znas fizikalnu zna se dogodit da te uopce ni ne pita organsku i biokemiju(zna se dogodit... nisam reko da je pravilo da nebi bilo
Poslano 05 Lipanj 2008 - 09:57
kad ce se znat i kako se moze saznat tko sastavlja ispi sad na predroku?
1 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika

Tema je zaključana