Skoči na sadržaj

Ispit iz kemije

• Zaključana tema Tema je zaključana
164 odgovora na temu

#155 Dr. Feelgood

Dr. Feelgood

položio patologiju

• +Members
  • 566 poruka
  • Spol:Male
  • Sveučilište:MEF ZG
  • Godina studiranja:3rd year

Poslano 04 Oľujak 2010 - 08:26

A ne znam, mislim da bi se trenutno najradije samo žalio nekom xD Al doro, bude bolje, kad završi sljedeći tjedan :D A onda opet za 2 mjeseca kada dođu muke s kemijom i anatomijom bude nam isto.. Mene najviše nervira što eto recimo danas, nisam nimalo produktivan :/ Pa moram čekat da se koncentracija vrati.. Sreća da postoji noć jel xD

I da, u međuvremenu saznah da nisam pao praktični xD Tako da ipak sija malo sunca ^^

#156 Aristocat

Aristocat

kupio patologiju

• +Members
  • 133 poruka
  • Spol:Female
  • Sveučilište:MEF, Zagreb

Poslano 04 Oľujak 2010 - 08:47

Hm... sad me sram. Jer ja eto nisam pala A1, a komotno sam odustala od A2 radi stupidne biologije. Tješi me da nisam jedina. Bar donekle. Neki su čak odbili i izać. Istina, i meni će bit bed kad budem imala cca 10 bodova. Al sama sam si kriva. Sad ak padnem i biologiju ima da me nema... Poslana slika

@ Dr. Feelgood (ima nešto u tom tvom nicku...Poslana slika)- same here. ja danas zivkam sve žive i mrtve i gnjavim stvarajući si privid utjehe. A svi neš uče, vrijedan narod... Trebali bi organizirati nekakav klub ucviljenih studenata medicine di ćemo se jedni drugima žalit. Ili jednostavno potražit profesionalnu pomoć... Poslana slika

Produktivnosti glede, opet kužim. Sam kaj sam ja danas relativno ok, jučer je bio dan D. Iako sa mojim sporim radom, nije ni danas ko zna kakav napredak...

I čestitke na praktičnom!

Ovu poruku uredio(la) je Aristocat: 04 Oľujak 2010 - 08:48

#157 daleka.Obala

daleka.Obala

brucoš

• +Members
  • 82 poruka
  • Interesi:... ma koji interesi? ;)
  • Godina studiranja:1st year

Poslano 04 Oľujak 2010 - 08:56

Pregledaj porukuAristocat je na 04 Oľujak 2010 - 08:47 rekao:

Hm... sad me sram. Jer ja eto nisam pala A1, a komotno sam odustala od A2 radi stupidne biologije. Tješi me da nisam jedina. Bar donekle. Neki su čak odbili i izać. Istina, i meni će bit bed kad budem imala cca 10 bodova. Al sama sam si kriva. Sad ak padnem i biologiju ima da me nema... Poslana slika

@ Dr. Feelgood (ima nešto u tom tvom nicku...Poslana slika)- same here. ja danas zivkam sve žive i mrtve i gnjavim stvarajući si privid utjehe. A svi neš uče, vrijedan narod... Trebali bi organizirati nekakav klub ucviljenih studenata medicine di ćemo se jedni drugima žalit. Ili jednostavno potražit profesionalnu pomoć... Poslana slika

Produktivnosti glede, opet kužim. Sam kaj sam ja danas relativno ok, jučer je bio dan D. Iako sa mojim sporim radom, nije ni danas ko zna kakav napredak...

I čestitke na praktičnom!

gle, nikad ne znaš. možda i prođeš. posreći ti se, tu i tamo nešto znaš, možda bude lagan test, možda prepišeš. nikad se ne zna Poslana slika nema te šta bit sram, ah.... još je oko 250 ljudi na istim mukama ko ti. ko ja. ko svi mi. lol.

dr. feelgood - za fiziku se ne trebaš uopće brinut, jer mislim da si gore napisao da si prošao sve kolokvije, dakle učio si, prema tome za tebe nema problema na usmenom, ispitivači su više manje korektni.

a što se biologije tiče ........ to mi je tako koma predmet, predosadan, ja se s tim mučim ko zadnja glupača, a ona skripta .......božemesačuvaj.
i samo kukam cijeli dan Poslana slika produktivna sam Poslana slika

#158 Transpozon

Transpozon

brucoš

• +Members
  • 99 poruka
  • Sveučilište:Zagreb
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 04 Oľujak 2010 - 09:36

Ajme, ajme, baš mi bude toplo oko srca kad pročitam vaše postove i saznam da nisam jedina u muci. Kukam cijeli dan pa kukajmo zajedno.

#159 Dr. Feelgood

Dr. Feelgood

položio patologiju

• +Members
  • 566 poruka

Poslano 04 Oľujak 2010 - 10:10

Awww, ima nas! Odmah mi je lakše oko srca xD

Znam, grozan sam xD

#160 filipm

filipm

brucoš

• +Members
  • 78 poruka
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 04 Oľujak 2010 - 10:26

meni je super. mozda zato kaj sam pao prvi iz anatomije, ali i dalje mi je super

Ovu poruku uredio(la) je filipm: 04 Oľujak 2010 - 10:27

#161 Iva2409

Iva2409

kupio patologiju

• +Members
  • 192 poruka
  • Sveučilište:MEF Zagreb

Poslano 04 Oľujak 2010 - 10:51

Jooj i meni je teško i jedva cekam da sve ovo prode XD ali da kao sto je vec netko napisao onda slijedi kemija i anatomija...Poslana slika

Ma  bit ce to sve na kraju ok,rjesit cemo mi to sve kad tad Poslana slika

#162 Dr. Feelgood

Dr. Feelgood

položio patologiju

• +Members
  • 566 poruka

Poslano 04 Oľujak 2010 - 10:53

Filipe, fakat nisi u redu :P

#163 korisnik

korisnik

Great member

• +Members
  • 633 poruka
  • Interesi:svašta nešto ...
  • Sveučilište:MEF,Zagreb

Poslano 04 Oľujak 2010 - 11:24

Pregledaj porukuDr. Feelgood je na 04 Oľujak 2010 - 10:53 rekao:

Filipe, fakat nisi u redu :P

haha ti se našao svima javit.

prošao anatomiju ,sad rastura za novi kolokvij, fiziku ima samo usmeni,čak i praktični prošao.. :D

uu nekima je lagodan život zar ne? :P

a ono da nećeš imat slobodno ljeto, e pa šta bi ostali tek trebali reć . cc :ras:

#164 Dr. Feelgood

Dr. Feelgood

položio patologiju

• +Members
  • 566 poruka

Poslano 05 Oľujak 2010 - 12:14

Korisniče bug off ^^ Nemoj da ti kavu više ne posudim :lolcina: A bit će smiješno čitat ovo za tjedan dana, kakav god ishod bude :D

#165 daleka.Obala

daleka.Obala

brucoš

• +Members
  • 82 poruka
  • Interesi:... ma koji interesi? ;)
  • Godina studiranja:1st year

Poslano 05 Oľujak 2010 - 12:19

da, sva ta naša silna kukanja. umjesto da kukamo na perpetuumu, mogli smo učit Poslana slika Poslana slika

1 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika