Skoči na sadržaj

Psihološka medicina

• Please log in to reply
240 odgovora na temu

#15 Ćaća

Ćaća

Freelance

• VIP
  • 3333 poruka
  • Spol:Male
  • Interesi:Living for the bottle
  • Sveučilište:MEF Zagreb
  • Godina studiranja:6th year

Poslano 22 Veljača 2008 - 09:02

Pregledaj porukuBlack_Dog je na Feb 22 2008, 07:27 PM rekao:

:lol2:  :lol2:  :lol2:

i Ćale koji Harper...nema toga jos na meniju ;)

a šta se tiče psihološke... mislim da je ovo stvarno glupo rješenje, definitivno
pa mogli su vam jednostavno svima skupa uvalit to u kemiju koja ionako traje pre dugo za svoje potrebe

A što ćeš kad je "p" odmah lateralno od "o" na desnu stranu :P :P :D

Kako nema Harpera, nama rekli da smo zadnja generacija što po Karlssonu radi jer je Harper u pripremi, prijevod i slične kerefeke je l' te, a ti tu sad spominješ da Harpera nema na meniju. Što i nije loše, imam komu prodati Karlssona. I fotokopiju dijela Stryera posljedično.

A po pitanju psihološke, tako je kako je, odluka je donesena i nažalost će se oni morati nositi s time.

#16 Gost_pinta_*

Gost_pinta_*
  • Guests

Poslano 22 Veljača 2008 - 11:44

Da, odluka je donesena...bila sam danas na rebru i pitala. Grupe od 1 - 15 imaju u pon u 8 predavanje, gore visi raspored za iduća dva tjedna, dok ostatak generacije ima za vrijeme izbornih.
Povlašteni ostaju povlašteni.

Drago mi je radi ljudi koji su zadovoljni sa rasporedom psihološke ali nekako smatram da su u manjini (ako ne brojimo one koji se time neće zamarati za vrijeme anatomije)

Ah što ja tu mogu, ja sam samo još jedno nadobudno dijete kojem nikako da uđe u glavu da je život nepravedan...a to je ono što mi svi govore otkad znam za sebe: pomiri se sa situacijom...

BLAGO VAMA KOJI TO MOŽETE :pray:  :D

#17 Ćaća

Ćaća

Freelance

• VIP
  • 3333 poruka

Poslano 22 Veljača 2008 - 11:47

Čuješ, vjerojatnost da će polovica od vas "nesretnih" biti gotova sa predavanjima i seminarima već u tjednu kada nema anatomije postoji, sad, koja polovica, ostaje da vidite.

#18 Peter

Peter

fundamentalistički ekstremist

• Administrators
  • 3899 poruka
  • Godina studiranja:5th year

Poslano 22 Veljača 2008 - 11:49

Gle, svaka priča ti ima dvije strane... Vi ćete bit povlašteniji u tu ruku što ćete za vrijeme ljeta kad traju izborni imati samo izborne, a ne još i psihološku te ćete automatski tome imati više vremena za učenje za ljetne rokove... Ne možeš sve crno na bijelo gledat...

#19 Ćaća

Ćaća

Freelance

• VIP
  • 3333 poruka

Poslano 22 Veljača 2008 - 11:54

Pregledaj porukuPeter je na Feb 22 2008, 11:49 PM rekao:

Gle, svaka priča ti ima dvije strane... Vi ćete bit povlašteniji u tu ruku što ćete za vrijeme ljeta kad traju izborni imati samo izborne, a ne još i psihološku te ćete automatski tome imati više vremena za učenje za ljetne rokove... Ne možeš sve crno na bijelo gledat...

Speaking of which... Tada će ljudi koji ne očiste godinu na predrokovima biti u gorem položaju. Razlog više nego očit.

I još jedna surovo istinita; ako već znate razvoj situacije, prekinite s kukanjem i izorganizirajte se da kroz tih tjedan ili dva odradite što više možete anatomije. Psihološku ne pada u pravilu nitko, ali čak i da vam se to desi jer ste se (pre)više posvetili anatomiji za to vrijeme, ništa strašno. Meni se čini kao isplativa žrtva, ne znači da me morate doslovno shvatiti. :P :)

#20 towar

towar

kupio patologiju

• +Members
  • 403 poruka

Poslano 24 Veljača 2008 - 03:59

jel neko na kraju došao do zaključka kolko traje psihološka - vinterovih 1 ili njihova 2 tjedna?

#21 Gost_Island_*

Gost_Island_*
  • Guests

Poslano 24 Veljača 2008 - 07:30

Kak izgleda ispit iz psihološke? Jel trebaš za to učit ili puste
svakoga kao iz engleskoga.
Neki ljudi kažu da je test, a drugi da se piše esej.
Koja je prava istina?

#22 Peter

Peter

• Administrators
  • 3899 poruka

Poslano 24 Veljača 2008 - 07:39

Pismeni ispit... Imaš grupu pitanja s jednim točnim odgovorom (takvih je mislim 20) i imaš grupu pitanja  gdje može bit više točnih odgovora (tih je mislim isto 20) i još je bila nekakva grupa pitanja s nadopisivanjem neke riječi ili tako nešto...

Uglavnom dosta toga se može logički zaključiti...

#23 Gost_Island_*

Gost_Island_*
  • Guests

Poslano 24 Veljača 2008 - 07:59

Pregledaj porukuPeter je na Feb 24 2008, 07:39 PM rekao:

Pismeni ispit... Imaš grupu pitanja s jednim točnim odgovorom (takvih je mislim 20) i imaš grupu pitanja  gdje može bit više točnih odgovora (tih je mislim isto 20) i još je bila nekakva grupa pitanja s nadopisivanjem neke riječi ili tako nešto...

Uglavnom dosta toga se može logički zaključiti...

Jeli imaš pitanja od prošle godine, ili znaš nekoga tko ih ima.

#24 Peter

Peter

• Administrators
  • 3899 poruka

Poslano 24 Veljača 2008 - 08:09

Ja ih nemam, a i sumnjam da ih itko ima... Nikom se nije dalo s tim zezat, svi smo prošli uglavnom...

#25 Gost_Island_*

Gost_Island_*
  • Guests

Poslano 24 Veljača 2008 - 08:20

Pregledaj porukuPeter je na Feb 24 2008, 08:09 PM rekao:

Ja ih nemam, a i sumnjam da ih itko ima... Nikom se nije dalo s tim zezat, svi smo prošli uglavnom...

Je li se isplati to učiti, ili se može prepisati, i imali uopće kakva literatura.
Mislim da je pametnije učiti anatomiju i popunjavati si rupe.
Je li ovo bliže socijalnoj ili engleskom. Da li su obavezna predavanja , seminari i to.
Može li te netko potpisati i je li daju potpis svakome.

#26 Ćaća

Ćaća

Freelance

• VIP
  • 3333 poruka

Poslano 25 Veljača 2008 - 03:36

Pregledaj porukuIsland je na Feb 24 2008, 08:20 PM rekao:

Je li se isplati to učiti, ili se može prepisati, i imali uopće kakva literatura.
Mislim da je pametnije učiti anatomiju i popunjavati si rupe.
Je li ovo bliže socijalnoj ili engleskom. Da li su obavezna predavanja , seminari i to.
Može li te netko potpisati i je li daju potpis svakome.

Kolega, lakše malo, dobit ćeš ulkus i bez da tvoj želudac u životu upozna ijednu Helicobacter Pylori.

Literatura je Grmekova kjniga, ali postoji nešto tipa bitnih poglavlja, nisam više u posjedu istog pa ti ne mogu reći.
Uglavnom, prati na predavanjima, zapiši što ti kažu da zapišeš ili što sam procijeniš da je bitno na seminarima, kako kolega Peter reče, upotrijebi zdravu logiku i prolaziš.
A de mi reci na kojem to predmetu seminari (i vježbe) nisu obavezni? I gdje te to može na tako čemu potpisati kolega ako te voditelj seminara (ili vježbe) proziva i daje plus ili minus?
Nastavi moraš nazočiti, a na predavanja se isplati ići ako i samo ako ćeš pratiti. Inače je bolje ne doći već raditi nešto drugo, spavati, ponavljati anatomiju, štucati živicu, sakupljati kišne gliste nakon kiše ili što ja znam već.
Bliže je engleskom po pitanju padanja, navjerojatnijim mi se čini da te upravo to zanima. Ili ne?

Što se učenja anatomije tiče, da ti poštedim kotačić na mišu:

Citat

još jedna surova istinita; ako već znate razvoj situacije, prekinite s kukanjem i izorganizirajte se da kroz tih tjedan ili dva odradite što više možete anatomije. Psihološku ne pada u pravilu nitko, ali čak i da vam se to desi jer ste se (pre)više posvetili anatomiji za to vrijeme, ništa strašno. Meni se čini kao isplativa žrtva, ne znači da me morate doslovno shvatiti. tongue.gif smile.gif
Nisam bio u jednakoj situaciji, ali recimo da sam fiziku žrtvovao zbog istog i da se isplatilo retrogradno gledajući. Ali baš mi i ne bi bilo svejedno da sam pao i anatomiju na predroku, tako da... Procijeni sam.

#27 sb_freak

sb_freak

brucoš

• Members
  • 18 poruka
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 25 Veljača 2008 - 08:23

E ljudi ne sekirajte se zbog psihološke...prošle godine je to bila takva prepisivačina to nisu bile istine...bitno je da na nekih 20-ak ljudi imate 1 koji će znati, ovi ostali će moći prepisati od njega...mi smo bili podijeljeni u 2 grupe i čuvali su nas različiti ljudi (ne sjećam se više tko je to bio) al smo mogli prepisati svi...i mislim da su svi (ak ne svi, onda 98%) prošli!

Tak da vam je puno pametnije pilat po anatomiji, neg se zamarat s tim sranjem iz kojeg se ne dobije ni ocjena...

užiwajte

#28 tammy

tammy

Raletova muza

• +Members
  • 526 poruka
  • Spol:Female
  • Sveučilište:MEF ZG
  • Godina studiranja:4th year

Poslano 25 Veljača 2008 - 09:33

i kakvi su dojmovi s prvog dana na rebru?  :)

1 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika