Island je na Feb 24 2008, 08:20 PM rekao:
Je li se isplati to učiti, ili se može prepisati, i imali uopće kakva literatura.
Mislim da je pametnije učiti anatomiju i popunjavati si rupe.
Je li ovo bliže socijalnoj ili engleskom. Da li su obavezna predavanja , seminari i to.
Može li te netko potpisati i je li daju potpis svakome.
Kolega, lakše malo, dobit ćeš ulkus i bez da tvoj želudac u životu upozna ijednu
Helicobacter Pylori.
Literatura je Grmekova kjniga, ali postoji nešto tipa bitnih poglavlja, nisam više u posjedu istog pa ti ne mogu reći.
Uglavnom, prati na predavanjima, zapiši što ti kažu da zapišeš ili što sam procijeniš da je bitno na seminarima, kako kolega Peter reče, upotrijebi zdravu logiku i prolaziš.
A de mi reci na kojem to predmetu seminari (i vježbe) nisu obavezni? I gdje te to može na tako čemu potpisati kolega ako te voditelj seminara (ili vježbe) proziva i daje plus ili minus?
Nastavi moraš nazočiti, a na predavanja se isplati ići ako i samo ako ćeš pratiti. Inače je bolje ne doći već raditi nešto drugo, spavati, ponavljati anatomiju, štucati živicu, sakupljati kišne gliste nakon kiše ili što ja znam već.
Bliže je engleskom po pitanju padanja, navjerojatnijim mi se čini da te upravo to zanima. Ili ne?
Što se učenja anatomije tiče, da ti poštedim kotačić na mišu:
Citat
još jedna surova istinita; ako već znate razvoj situacije, prekinite s kukanjem i izorganizirajte se da kroz tih tjedan ili dva odradite što više možete anatomije. Psihološku ne pada u pravilu nitko, ali čak i da vam se to desi jer ste se (pre)više posvetili anatomiji za to vrijeme, ništa strašno. Meni se čini kao isplativa žrtva, ne znači da me morate doslovno shvatiti. tongue.gif smile.gif
Nisam bio u jednakoj situaciji, ali recimo da sam fiziku žrtvovao zbog istog i da se isplatilo retrogradno gledajući. Ali baš mi i ne bi bilo svejedno da sam pao i anatomiju na predroku, tako da... Procijeni sam.