Skoči na sadržaj

Medicinska kemija i biokemija I

• Please log in to reply
394 odgovora na temu

#29 Gost_Darth Revan_*

Gost_Darth Revan_*
  • Guests

Poslano 25 Lipanj 2007 - 08:28

ja idem 24.og          Pa kud puklo, ak ne prođem sad, onda 9. mjesec

Ovu poruku uredio(la) je Darth Revan: 25 Lipanj 2007 - 08:28

#30 Gost_wanna_be_dotoressa_*

Gost_wanna_be_dotoressa_*
  • Guests

Poslano 26 Lipanj 2007 - 08:32

a jebemu...jos cu na kraju jedino ja biti na ovom roku 17.
jos samo da mi se da uciti, jos 20 dana do roka a mene ova vrucina samo uspavljuje...ajme meni majko moja...di mi je pamet bila...umjesto da sam upisala ekonomiju sad bi se vec suncala na zrcu...al ne...ja sam zaista imala volje samo za med...iskreno to mi se cinio najlaksi prijamni,bar predmeti koji su mi bili zanimljivi... :zacepi:

#31 Gost_voajer_*

Gost_voajer_*
  • Guests

Poslano 26 Lipanj 2007 - 04:33

vide, vide... :)
Lijepo ti prof. iz kemije nazove prof. iz fizike i kaze da joj donese popis ucenika koji idu i na fiziku... zivi svjedok telefonskog razgovora...  :DD:

#32 Gost_jaz_*

Gost_jaz_*
  • Guests

Poslano 26 Lipanj 2007 - 05:10

Ili se profesorica kemije prošeta do fizike...... khm...... jel
Sve je moguće, to se događalo prošle godine. :gun20000:

#33 Gost_pochahontas_*

Gost_pochahontas_*
  • Guests

Poslano 26 Lipanj 2007 - 05:57

Pregledaj porukuwanna_be_dotoressa je na Jun 26 2007, 09:32 AM rekao:

a jebemu...jos cu na kraju jedino ja biti na ovom roku 17.
jos samo da mi se da uciti, jos 20 dana do roka a mene ova vrucina samo uspavljuje...ajme meni majko moja...di mi je pamet bila...umjesto da sam upisala ekonomiju sad bi se vec suncala na zrcu...al ne...ja sam zaista imala volje samo za med...iskreno to mi se cinio najlaksi prijamni,bar predmeti koji su mi bili zanimljivi... :zacepi:

ne brini se nećeš biti jedina.....idem i ja, a što se učenja tiče znam kako ti je .....za poluditi....ali budimo optimisti.....i nadajmo se 2.....jel znaš možda koliko otprilike ljudi izlazi 17.7. i tko će biti od ispitivača???tnx unaprijed :P

#34 sophie_dpp

sophie_dpp

kupio patologiju

• +Members
  • 102 poruka
  • Spol:Female
  • Sveučilište:Zagreb
  • Godina studiranja:5th year

Poslano 26 Lipanj 2007 - 08:19

Pregledaj poruku2High je na Jun 22 2007, 01:36 PM rekao:

Apsolutno mogu vidjet... jer moraju imat pristup programu STUDOMAT-a kad upisuju ocjene... pa ne upisuje ih sve teta gore u referadi nego one tete iz tajništva katedre(osim ako ne... al mislim da se ne varam :D )... tako da mogu vidjet ko je što prijavio... al sumnjam da to rade... jer koi bi bolesnik išao provjeravat sad za 100+ ljudi dal su dan prije bili na fizici ili ne... tak da mislim da su to gluposti šta pričate... no h8... :D
P.S. i po toj vašoj logici onda ako vam ostanu dva ispita za primjerice 9. mjesec... nema šanse da date obadva... jer je razmak između ispita nekih dva-tri dana... tak da će vas onda garant rušit na ovom drugom jer ste pred dva dana bili na ovom prvom... ajd nemojte pričat gluposti... :rofl:

pa nismo izmislili samo kazemo sta smo culi....vidis da je ipak moguce :P  :D

#35 Peter

Peter

fundamentalistički ekstremist

• Administrators
  • 3903 poruka
  • Spol:Male
  • Sveučilište:MEF Zagreb

Poslano 27 Lipanj 2007 - 12:17

ma nek odu oni lijepo u rodno mjesto ako rade ovo s izlaskom na fiziku... nije istina da se ne mogu dva ispita pripremat istovremeno...

Ja isto idem 17.7. na kemiju...

#36 Gost_wanna_be_dotoressa_*

• Guests

Poslano 27 Lipanj 2007 - 07:23

e sad ne znam koliko ce ici ljudi...sigurna sam da ce na ovom usmenom biti lovric,burger,delas...za druge ne znam...
al zasto da pucam vec na usmeni kad jos imam fuckin pismeni koji je gori od ne znam cega...
a tak bi se htjela zapiti poslije tog 17...a tak imam osjecaj da ne budem...
rekla  sam da je  gazdarica rekla da sad bude sastavila laksi...e sad sto njoj znaci laksi...
u slucaju onog...pijemo i poslije pada...ne ,ja to fakat ne zelim ni slaviti ni nis...naime vec smo to proslavilil,pa bi sad malo drukciji povod slavlju...
taj pad cu dostojanstveno oplakati izjadati svakom kog dohvatim...stoga poslije pismenog svi bjezite od mene...jer fakat znam biti depresivna sto se tice takvih stvari...

a sto se tice  tih ispita fizike i kemije...oni bas uvijek stave rokove jako blizu...mislim da su i u devetom jako blizu..
a pouzdano znam da su s kemije,tocnije lovric,gledali  jesi li izlazio u posljednja dva tjedna na  bilo koji ispit uoci ispita iz velicanstvene,nenadjebive mkbk...

pa sad...zivi bili pa vidjeli

#37 Black_Dog

Black_Dog

20th Century Boy

• VIP
  • 3091 poruka
  • Interesi:It's only rock and roll and I like it...
  • Sveučilište:MEF ZG
  • Godina studiranja:6th year

Poslano 27 Lipanj 2007 - 07:55

Ma bit će to sve suuper, samo triba strebati ovih misec dana i ne može nas zaustavit ništa (osim cijenjene J.Lo)

Dakle, drugovi medicinari, gremo na štrebanje :)

#38 enna

enna

brucoš

• +Members
  • 21 poruka
  • Spol:Female
  • Sveučilište:Zagreb

Poslano 28 Lipanj 2007 - 10:32

Imam nekoliko losih vijesti.. Naime, naculo se da dr.Gamulin ne ispituje 16.,a doc.Foretić tek na jesen..
Takoder namjeravam izaci na rokove 16.i 17. pa ak uspiju srusit toliko ljudi (a vidim da nas ima) na kemiji..Ne znam, meni je vec sad mucno na pomisao tih ispita. Ne znam kak vi, al ja ne znam kaj bih prije ucila..

E.

#39 Black_Dog

Black_Dog

20th Century Boy

• VIP
  • 3091 poruka
  • Interesi:It's only rock and roll and I like it...
  • Sveučilište:MEF ZG

Poslano 28 Lipanj 2007 - 10:45

A Kalanj-Bognar i Sertić?? Šta je s njima, oče one ispitivat sada u 7, konkretno 24.7.???? :)

A šta se učenja tiće,,, pa uči prije fiziku, al neman pojma, ja ionako iman samo kemiju, i to 24og, tako da iman vrimena (bar se nadam)

Ovu poruku uredio(la) je Black_Dog: 28 Lipanj 2007 - 10:48

#40 Rale

Rale

Perpetuum-Lab referada/PR

• Administrators
  • 5322 poruka
  • Interesi:Ma samo veselo!!!
  • Sveučilište:VERN'
  • Godina studiranja:1st year

Poslano 28 Lipanj 2007 - 09:49

Provjerena informacija- doc.Kalanj-Bognar vam sigurno nije na roku 24.7.

#41 Peter

Peter

fundamentalistički ekstremist

• Administrators
  • 3903 poruka
  • Sveučilište:MEF Zagreb

Poslano 28 Lipanj 2007 - 11:47

Pregledaj porukuenna je na Jun 28 2007, 11:32 AM rekao:

Imam nekoliko losih vijesti.. Naime, naculo se da dr.Gamulin ne ispituje 16.,a doc.Foretić tek na jesen..
Takoder namjeravam izaci na rokove 16.i 17. pa ak uspiju srusit toliko ljudi (a vidim da nas ima) na kemiji..Ne znam, meni je vec sad mucno na pomisao tih ispita. Ne znam kak vi, al ja ne znam kaj bih prije ucila..

E.

Jel ti to isto žuriš na more pa ideš na dva ispita dan za danom?? :D  :D

#42 Gost_wanna_be_dotoressa_*

• Guests

Poslano 02 Srpanj 2007 - 11:43

e jel na usmenom isto ko i prosle godine...mislim obavezan zadatak...prije  nije bio samo kod burgerice...
plizzz do answer

1 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika