Papa je na Jul 28 2007, 05:55 PM rekao:
Kolega moj stavrno je dobro!!! SVAKA ČAST......Samo nisam toliko zaljubljen u PERPETUUM da ga moram gledati non-stop!!! Svaka čast još jedan put.
I tebe moram pohvaliti nakon 2HIGH-a!!! Imate smisla nema što reći. Ali zašto činite takve stvari za PERPETUUM????? Nije valjda da ne možete živjeti bez njega!!!
OK... Ne razumiješ zašto ljudi nešto rade za perpetuum? Ne kužiš odakle dolaze sve stvari koje skidaš i koje je netko napravio za tebe? Odakle dolazi entuzijazam, pitaš se?
Tebi je teško shvatiti, je li tako? I meni je teško shvatiti neke stvari, recimo, iz koje zmijske rupe dolaze ljudi kao što si ti? Šteta što mi nećeš moći objasniti, jer si, dragi moj, banniran. Da, bezobrazna sam, i da, to nije zato što mislim da si glup, nego zato što mislim da nam takvi članovi ne trebaju.
Ako netko može objasniti, ZAŠTO, o zaboga ZAŠTO Papa ne bi trebao biti banniran, tj. na koji to božji način on doprinosi ovoj zajednici, molim da mi se javi i objasni, ja ću ga rado vratiti na forum.
Pozdrav,
sentinel
P.S. Jesam vam ja davno rekla da moramo imati psihološki test na prijemnom??? Jesam li, huh???