- U Download sekciji, odaberete prikladnu kategoriju vaše skripte (predmet). Kliknete tu kategoriju.
- U njoj u gornjem desnom kutu imate gumb "Otvori novu temu".
- Kada vam otvori stranicu za dodavanje nove teme, pronađite ispod dijela za pisanje "Dodaj datoteku".
- Gumb "Kliknite za dodavanje datoteka" otvara prozorčić uz pomoć kojega odabirete datoteku sa svog računala.
- Nakon odabira skripte ili drugog dokumenta, klini ispod datoteke "dodaj". Automatski će se uploadati na server.
- Zatim samo morate unijeti naslov teme i kliknuti "Pošalji poruku" ispod formulara za pisanje.
- To je to.
7 odgovora na temu
Poslano 09 Kolovoz 2007 - 09:29
kako mogu staviti na rapolaganje svoju skriptu na ovom forumu tj. da i vi možete downloadirati?

Poslano 10 Kolovoz 2007 - 12:52
Ideš u sekciju 'Skripte, handouti, primjeri testova', tamo otvoriš novu temu, i dokument koji imaš dodaš kao attachment.
U toj sekciji je uključen 'thank you' button, pa ćeš moći dobivati zahvale.
Ako je skripta za pripremanje prijemnih ispita, onda staviš u tu sekciju, tj. 'Ispit zrelosti'.
Jako lijepo od tebe što želiš podijeliti skripte s nama, fali nam takvih stvari. Salut!
U toj sekciji je uključen 'thank you' button, pa ćeš moći dobivati zahvale.
Ako je skripta za pripremanje prijemnih ispita, onda staviš u tu sekciju, tj. 'Ispit zrelosti'.
Jako lijepo od tebe što želiš podijeliti skripte s nama, fali nam takvih stvari. Salut!
#3 Gost_tsnena_*
Poslano 22 Studeni 2007 - 10:13
meni nešto ne polazi za rukom da postavim skriptu; možda treba da pošaljem još postova da bih to mogla da uradim?
Poslano 22 Studeni 2007 - 10:53
reci kakve točno probleme imaš...
jednostavno nađeš taj attachment na svom kompu, i doli klikneš add this attachment, te nakon šta se uploada postaš taj post, ili novi topic....
jednostavno nađeš taj attachment na svom kompu, i doli klikneš add this attachment, te nakon šta se uploada postaš taj post, ili novi topic....
#5 Gost_tsnena_*
Poslano 22 Studeni 2007 - 11:32
postavila sam skriptu, ali ne i u određenu sekciju
Poslano 20 Studeni 2011 - 02:52
Gdje uopće kliknem da mi se otvori prozor za odabir attachmenta (uploadala bi prezentaciju seminarskog)?
Vidim Moj sadržaj al kad mi se otvori prozor ne znam kako to funkcionira.. jer nema ničeg?
Hvala unaprijed!
Vidim Moj sadržaj al kad mi se otvori prozor ne znam kako to funkcionira.. jer nema ničeg?
Hvala unaprijed!
Poslano 20 Studeni 2011 - 05:52
^^Na dnu stranice uz editor di pišeš odgovor na temu, imaš dolje desno 'More reply options'. Klikneš to i otvori ti se full editor i na dnu tog ti piše Attach files.
To klikneš i izabereš file koji hoćeš uploadati.
To klikneš i izabereš file koji hoćeš uploadati.
Also tagged with Korisnička podrška
Korisnička podrška
About the site →
Feedback, Suggestions & Support →
Kako upotrebljavati torrente?Započeo ~Sentinel~, 14 Pro 2011 |
|
|
0 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika