gubecbeg je na Aug 29 2006, 01:32 PM rekao:
Kad sam ja bio mali kao i vi stvari su išle na sličan način..a Studentski zbor je bio isti. :devil-smiley-095:
Promatram vas kao gerilu jer vidim da par ljudi tu međusobno komunicira dok ostala većina muče po livadama i štreba zadano umjesto da razmišlja...kao i prije..
Čitajući čime se bavite sve, bude mi se ugodna sjećanja na prošla vremena,ali i neugodna.
Razmišljam kako mi je studentski život i Medicinar i udruge bilo sve , a sada par godina poslije sam totalno zaboravio na sve to jer mi je apsolutno nešto drugo u životu važno. valjda tako treba biti. :hug00000:
ili kada kao znanstveni novak piskarate za lijenčine
medicina nije sve.
ima i život :drunk000:
sretno u radu i namjeri!!!!!
Hvala na potpori!
Možda će zvučati kao klišej, ali mi nismo Studentski zbor ili neka skupina klinaca, mi smo ovo osnovali kao ekipa, kao prijatelji, i neće se samo tako ugasiti.
Da, neki ljudi sjede i nabijaju prosjek, i ja se većinu vremena pitam što radim, ili kao što je netko pametniji prije mene davno rekao, why do I quarell when I'm not required to? Samo stvaraš sam sebi frustracije i probleme, no odgovor bi bio - zsa zsa zsu. Jer se čini da ekipa ovdje treba entuzijazam, treba taj osjećaj koji te digne, osjećaj koji dobiješ kada misliš da radiš nešto ispravno i bolje, što ide iznad osobne koristi i pohlepe za ocjenema - zsa zsa zsu, to se u ljubavi zove. I bez obzira na to hoćemo li završiti radeći kao 'znanstveni novaci piskarajući za lijenčine' ili boreći se s nečijim fantomskim bolestima, mislim da nije teško biti zadovoljan i sretan ako si sposoban osjećati taj famozni zsa zsa zsu. Sve ovisi kako se postavljaš prema stvarima i koliko nešto voliš. Ne može to svatko.
Tu smo da bar pokušamo ostaviti trag, ako ne upali, ah, ne upali, ostaje zadovoljstvo jer si imao hrabrosti odstupiti iz mase i nešto pokušati... Tako da, za nekoliko godina, ovo neće biti samo sjećanje na dobre stare studentske dane, za mene je ovaj Perepetuum već jedan važan dio u izgradnji ličnosti, kao što je vjerojatno tebi bio Medicinar, iako je sada prošlost.