Eh, ovako. Ova skripta u principu nije loša, ali ima nekoliko većih grešaka, mislim da je pogrešno nacrtana jedna struktura, pa su ovi na kemiji digli frku, svejedno, mislim da nije za baciti. Ipak možete ponoviti fizikalnu nabrzake uz to. Možda uskoro i prepravim greške, ali sad nemam živaca. Skripta by Antonio Klasan.
NAPOMINJEM, LJUDI, PAZITE DOK UČITE IZ OVOGA.
P.S. Mislim da je pogrešno nacrtana struktura ATP-a ili nešto slično.
5 odgovora na temu
Poslano 09 Rujan 2006 - 08:17
Poslano 01 Oľujak 2007 - 05:08
Atkins / De Paula: Physical chemistry for biosciences
dostupan na webu sa shemama, grafovima, animacijama, za sve one koji žele razjasniti stvari, shvatiti ih ili barem naučiti:
Također, svi oni koji žele odličan hrv. udžbenik (još uvijek skripta doduše) od prof. Cvitaša s PMF-a, nek mi se jave na PM, pa ću dati za kopiranje.
dostupan na webu sa shemama, grafovima, animacijama, za sve one koji žele razjasniti stvari, shvatiti ih ili barem naučiti:
Atkins de Paula http://bcs.whfreeman.com/pchem8e/default.asp?s=&n=&i=&v=&o=&ns=0&uid=0&rau=0
Također, svi oni koji žele odličan hrv. udžbenik (još uvijek skripta doduše) od prof. Cvitaša s PMF-a, nek mi se jave na PM, pa ću dati za kopiranje.
Ovu poruku uredio(la) je Canizzaro: 01 Oľujak 2007 - 05:16
Poslano 03 Travanj 2010 - 04:33

POPULARNA PORUKA!
Hej ekipa. Nama je sad završila fizikalna. Skripta je ok, ali je dosta teško učit iz ne jer nema baš poveznica dosta. Iz tog razloga tražim dopuštenje autora da malo doradim tu skriptu.
Poslano 03 Travanj 2010 - 08:51
Što se nas tiče, slobodno preradi, štoviše, cijenimo trud
I rado ćemo staviti novu verziju.
Tako je web stranica i zamišljena, da dijelimo materijale i poboljšavamo one koji nisu adekvatni - ne može administracija sve.
Ako trebaš pomoć, otvorit ćemo gore projekt na trackeru (ili bi možda bilo jednostavnije konvertirati sve za online uređivanje, kao kolaboracija), konvertirati iz pdf-a u word, pomoći pri crtanju i sl. Moje znanje fizikalne kemije je nažalost odavno isparilo, no ako mogu pomoći s bilo čim, samo reci.
Ja bih malo poradila na vizualnom identitetu, to sigurno
Tako je web stranica i zamišljena, da dijelimo materijale i poboljšavamo one koji nisu adekvatni - ne može administracija sve.
Ako trebaš pomoć, otvorit ćemo gore projekt na trackeru (ili bi možda bilo jednostavnije konvertirati sve za online uređivanje, kao kolaboracija), konvertirati iz pdf-a u word, pomoći pri crtanju i sl. Moje znanje fizikalne kemije je nažalost odavno isparilo, no ako mogu pomoći s bilo čim, samo reci.
Ja bih malo poradila na vizualnom identitetu, to sigurno
Poslano 25 Siječanj 2012 - 10:10
pitanjce malo... jel skripta vec doradena ili jos uvijek ima nekih krivih stvari?
Poslano 25 Siječanj 2012 - 08:26
Mislim da ovo nije prepravljena verzija (ako uopće postoji), jer bi pisalo u prvom postu da je bio update.
Tak da, vjerujem da je skripta ista kakva je bila 2006.
Tak da, vjerujem da je skripta ista kakva je bila 2006.
Also tagged with MEF Zagreb
0 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika