Skoči na sadržaj

Brucoši 2007/08

• Zaključana tema Tema je zaključana
162 odgovora na temu

#15 tammy

tammy

Raletova muza

• +Members
  • 526 poruka
  • Spol:Female
  • Sveučilište:MEF ZG
  • Godina studiranja:4th year

Poslano 10 Rujan 2007 - 09:52

a da mi napravimo novi topic di ćemo se dogovorit tko je koja grupa...tak da ne narušavamo kvalitetu ove rasprave  :DD:

#16 E.coli

E.coli

not all bacteria is made equal

• +Members
  • 183 poruka
  • Spol:Male
  • Sveučilište:MEF zg
  • Godina studiranja:3rd year

Poslano 10 Rujan 2007 - 10:20

Pregledaj porukuwert je na Sep 10 2007, 07:25 AM rekao:

hm. ne vejerujem da su slagali po rezultatu. ja sam odabrao fiz i 30. sam grupa. a bio sam među prvim na prijemnom. jedino ako nije obnuto... 30. najboljii, 20 najgori.

Kako si odabrao fiziku ako je po onoj shemi 30. grupa biologija? :misli: Ali bez obzira mi teorija ne drži vodu...
:idea0000: Možda su se poslužili metodom slučajnog odabira.

tammy: samo naprijed, treba prebacit postove u novi topic :thumbup1:

#17 Gost_wert_*

Gost_wert_*
  • Guests

Poslano 10 Rujan 2007 - 10:26

ne znam. ja sam odabro fiz

#18 Helena

Helena

brucoš

• +Members
  • 70 poruka
  • Sveučilište:Medicinski fakultet, Zagreb
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 10 Rujan 2007 - 11:27

nisu slagali po rezultatima s prijemnog.
a možda su slagali po tome kak se tko upisao, npr. prvi dan su se upisivali od 1. do 60. mjesta (ak sam dobro zapamtila) znači da je 60. na listi mogao doći na upis prvi i mogao je reći da hoće fiziku i ona teta u referadi ga upiše u onu tam neku tablicu (gdje je rukom upisivala redom tko je koji predmet rekao) i on bude u prvoj grupi, a npr. 1. s liste dođe među zadnjima na upis i blablabla blabla.... možda su tak, a možda i nisu. Ali uglavnom to je TOTALNO NEBITNO, bolje da se piše o nekim pametnijim stvarima. :dance3:

#19 Gost_PetraKr_*

Gost_PetraKr_*
  • Guests

Poslano 10 Rujan 2007 - 11:42

Pregledaj porukuHelena je na Sep 10 2007, 12:27 PM rekao:

nisu slagali po rezultatima s prijemnog.
a možda su slagali po tome kak se tko upisao, npr. prvi dan su se upisivali od 1. do 60. mjesta (ak sam dobro zapamtila) znači da je 60. na listi mogao doći na upis prvi i mogao je reći da hoće fiziku i ona teta u referadi ga upiše u onu tam neku tablicu (gdje je rukom upisivala redom tko je koji predmet rekao) i on bude u prvoj grupi, a npr. 1. s liste dođe među zadnjima na upis i blablabla blabla.... možda su tak, a možda i nisu. Ali uglavnom to je TOTALNO NEBITNO, bolje da se piše o nekim pametnijim stvarima. :dance3:
Ja sam isto upisala fiziku, a bila sam drugi dan na upisima među prvima....hehe
vidimo se za dva tjedna

#20 E.coli

E.coli

not all bacteria is made equal

• +Members
  • 183 poruka
  • Sveučilište:MEF zg

Poslano 10 Rujan 2007 - 12:48

Pregledaj porukuHelena je na Sep 10 2007, 12:27 PM rekao:

...bolje da se piše o nekim pametnijim stvarima. :dance3:

:lol2: Znam koji sam bio na prijemnom a koji u četverosatnom redu... Zato mislim da nije ni to zadnje, ali nema veze. Vi ste znači bili među onima kojima je ostala anatomija. Ili ste to odabrali? Ha, ha? :pokey:

#21 Helena

Helena

brucoš

• +Members
  • 70 poruka
  • Sveučilište:Medicinski fakultet, Zagreb
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 10 Rujan 2007 - 01:02

Upisivla sam se prvi dan tak da sam mogla izabrati bilo što od ta tri predmeta, i ja sam odabrala anatomiju, tek naknadno sam vidjela onu shemu turnusa i to.. tak da ja kad sam odabrala anatomiju nisam imala pojma ni da je ona podijeljena u dva turnusa ni ništ... al dobro, nije baš da žalim za tim odabirom, svejedno mi je :P

#22 mianmar

mianmar

položio patologiju

• +Members
  • 726 poruka
  • Sveučilište:Mef st
  • Godina studiranja:5th year

Poslano 10 Rujan 2007 - 01:27

Pregledaj porukuHelena je na Sep 10 2007, 02:02 PM rekao:

Upisivla sam se prvi dan tak da sam mogla izabrati bilo što od ta tri predmeta, i ja sam odabrala anatomiju, tek naknadno sam vidjela onu shemu turnusa i to.. tak da ja kad sam odabrala anatomiju nisam imala pojma ni da je ona podijeljena u dva turnusa ni ništ... al dobro, nije baš da žalim za tim odabirom, svejedno mi je :P

Mi u Splitu nemamo to biranje predmeta pri upisu. Ili sam ja nešto zaj...?

#23 ObeliskTormentor

ObeliskTormentor

7

• VIP
  • 4235 poruka

Poslano 10 Rujan 2007 - 01:46

Pregledaj porukumianmar je na Sep 10 2007, 02:27 PM rekao:

Mi u Splitu nemamo to biranje predmeta pri upisu. Ili sam ja nešto zaj...?
Nema biranja predmeta, nisi nis zajeba. Njih gore u zg ima ko kineza pa su se podilili u turnus - dok jedan ima anatomiju drugi ima nesto drugo pa valjda mogu birat sta ce prvo. U splitu cila godina ima isti predmet (koji ti ne biras) u isto vrime.

#24 mianmar

mianmar

položio patologiju

• +Members
  • 726 poruka
  • Sveučilište:Mef st
  • Godina studiranja:5th year

Poslano 10 Rujan 2007 - 04:00

Pregledaj porukuObeliskTheTormentor je na Sep 10 2007, 02:46 PM rekao:

Nema biranja predmeta, nisi nis zajeba. Njih gore u zg ima ko kineza pa su se podilili u turnus - dok jedan ima anatomiju drugi ima nesto drugo pa valjda mogu birat sta ce prvo. U splitu cila godina ima isti predmet (koji ti ne biras) u isto vrime.

Thx. Mislim, onog Barića iz referade ne smiš ništa pitat! :ras:  Drži se ka da je popija svu pamet svita...

#25 Gost_strange_fruit_*

Gost_strange_fruit_*
  • Guests

Poslano 10 Rujan 2007 - 05:50

uf, dobro da na vrijeme skužih ovaj podforum da se malo i informiram o nečemu prije početka!

negdje pročitah da se socijalna medicina polaže odmah drugi tjedan...znači, ništa od tulumarenja prvi tjedan mog samostalnog zagrebačkog života  :DD:

i vidim da je većina ljudi koji su rasturili prijemni odabrala fiziku za početak..bit ću među genijalcima  :bicedobro: ..meni fizika najgore ide, ali ju isto uzela za prvu..bit će veselo..
i da, ako ima netko iz grupe 7 nek se javi :wavecry:

oh, al jedva čekam sve to nekak...

#26 ObeliskTormentor

ObeliskTormentor

7

• VIP
  • 4235 poruka

Poslano 10 Rujan 2007 - 06:17

Pregledaj porukumianmar je na Sep 10 2007, 05:00 PM rekao:

Thx. Mislim, onog Barića iz referade ne smiš ništa pitat! :ras:  Drži se ka da je popija svu pamet svita...
Ma dobar je Baric. Ima svoj neki film :wacko: . Uostalom, pitas za sebe, boli te don jel tip pije pamet il ne.

#27 Gost_bakica_*

Gost_bakica_*
  • Guests

Poslano 10 Rujan 2007 - 07:48

Aloha!
Ja sam grupa br. 5! Tko još?
Isto fizika. Isto upisivala prvi dan.
A kaj ono ispod 'za prosjek' piše da ili ne? Kaj to med. engleski, psihološka medicina itjelesni nejdu u prosjek, ili neke drugo?

#28 tammy

tammy

Raletova muza

• +Members
  • 526 poruka
  • Sveučilište:MEF ZG
  • Godina studiranja:4th year

Poslano 10 Rujan 2007 - 08:07

sad na kraju ispada da nitko od nas na forumu nije u istoj grupi...baš glupo  <_<

1 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika