Skoči na sadržaj

Medicinska biologija

• Please log in to reply
365 odgovora na temu

#351 korisnik

korisnik

Great member

• +Members
  • 634 poruka
  • Spol:Male
  • Interesi:svašta nešto ...
  • Sveučilište:MEF,Zagreb
  • Godina studiranja:3rd year

Poslano 13 Oľujak 2010 - 01:29

Pregledaj porukuAristocat je na 13 Oľujak 2010 - 12:16 rekao:

@ ph03n1x - hehe, i meni Ninek bio, samo kad se sjetim kolko nam je živce dizao sa tolikom nadobudnošću. Kolokviji (bar oni prvi) bili upola teži nego jučerašnji ispit. Na kraju se isplatilo, stvarno mu skidam kapu!

@ korisnik - da, to sam i ja čula. Al sam isto tak čula da je prošli turnus Vlahovićka pilila i jedva dala da zadrže ljudi ocjene. Ne znam, to valjda kak im dođe. Il se sažalili nad nama radi anatomije. Ko će ih znat. Mogu mislit kak ti je... Treba njih malo Poslana slika

em sad je svejedno. ne znam dal sam više ljut na sebe jer nisam imao taj bod da dobim pet ili sam više ljut na nju zbog njenin postupaka. al sad vidim ono što su svi govorili-da je na ovom faksu presudna sreća ,a ne znanje. :cool:

#352 dr. 0ne

dr. 0ne

brucoš

• +Members
  • 77 poruka
  • Spol:Not Telling
  • Sveučilište:Sveučilište u Zagrebu, Medicinski fakultet
  • Godina studiranja:1st year

Poslano 13 Oľujak 2010 - 01:47

@ korisnik - sad sam to shvatio, slažem se s tobom :cool: al neka, bilo pa prošlo

#353 daleka.Obala

daleka.Obala

brucoš

• +Members
  • 82 poruka
  • Spol:Female
  • Interesi:... ma koji interesi? ;)

Poslano 13 Oľujak 2010 - 01:50

Pregledaj porukukorisnik je na 13 Oľujak 2010 - 01:29 rekao:

em sad je svejedno. ne znam dal sam više ljut na sebe jer nisam imao taj bod da dobim pet ili sam više ljut na nju zbog njenin postupaka. al sad vidim ono što su svi govorili-da je na ovom faksu presudna sreća ,a ne znanje. Poslana slika

zapravo ja mislim da se ti totalno bezveze živciraš. razumijem da ti je žao, pa kome ne bi bilo, ali ti si prošao biologiju i imaš jedan predmet manje, kako je tek onima koji je uopće nisu prošli, pa ti bi ubili za dvojku. ima i onih koji su pali i fiziku i biologiju i anatomiju. ovo je fakultet ljudi moji i bitan je prolaz, nitko te neće pitat s koliko si prošao biologiju. dobih trojku i to mi je okej. ocjena ko ocjena. tako da fkt mislim osobno da malo pretjerujete s tim tko je dobio 5 a tko 4. prošli ste i to je najbitnije. što se tiče toga da je presudna sreća a ne znanje, tako je svugdje a ne samo kod nas.

Ovu poruku uredio(la) je daleka.Obala: 13 Oľujak 2010 - 01:53

#354 korisnik

korisnik

Great member

• +Members
  • 634 poruka
  • Interesi:svašta nešto ...
  • Sveučilište:MEF,Zagreb

Poslano 13 Oľujak 2010 - 02:02

Pregledaj porukudaleka.Obala je na 13 Oľujak 2010 - 01:50 rekao:

zapravo ja mislim da se ti totalno bezveze živciraš. razumijem da ti je žao, pa kome ne bi bilo, ali ti si prošao biologiju i imaš jedan predmet manje, kako je tek onima koji je uopće nisu prošli, pa ti bi ubili za dvojku. ima i onih koji su pali i fiziku i biologiju i anatomiju. ovo je fakultet ljudi moji i bitan je prolaz, nitko te neće pitat s koliko si prošao biologiju. dobih trojku i to mi je okej. ocjena ko ocjena. tako da fkt mislim osobno da malo pretjerujete s tim tko je dobio 5 a tko 4. prošli ste i to je najbitnije. što se tiče toga da je presudna sreća a ne znanje, tako je svugdje a ne samo kod nas.

tu se slažem, al radio sam je dosta. i onda dobijem ženu koja je promijenila kriterije drastično.
ne žalim se na 4, super je. apsolutno.
žalim se samo na taj subjektivizam. najpoštenije bi bilo kad bi svi imali ista pitanja i kad bi nas ispitivali roboti.

mislim da nije fer to kako je postupila. samo o tome ja pričam. jer će za dva dana nekom dignut sa 2 na 4, ili na 5, a taj sigurno nema pojma kao ja. et o tome je stvar. naravno,najbitnije je da sam ja dao taj predmet sa super ocjenom i da je to riješeno. ;)

#355 daleka.Obala

daleka.Obala

brucoš

• +Members
  • 82 poruka
  • Interesi:... ma koji interesi? ;)

Poslano 13 Oľujak 2010 - 02:09

Pregledaj porukukorisnik je na 13 Oľujak 2010 - 02:02 rekao:

tu se slažem, al radio sam je dosta. i onda dobijem ženu koja je promijenila kriterije drastično.
ne žalim se na 4, super je. apsolutno.
žalim se samo na taj subjektivizam. najpoštenije bi bilo kad bi svi imali ista pitanja i kad bi nas ispitivali roboti.

mislim da nije fer to kako je postupila. samo o tome ja pričam. jer će za dva dana nekom dignut sa 2 na 4, ili na 5, a taj sigurno nema pojma kao ja. et o tome je stvar. naravno,najbitnije je da sam ja dao taj predmet sa super ocjenom i da je to riješeno. Poslana slika

ah, znam. iskreno ne znam kako je tako loše prošlo kod pećine šlaus, jer svima mojima iz 2. turnusa je ona bila med i mlijeko. ah .... žene Poslana slika
najobjektivniji su po meni samo pismeni ispiti, a sve gdje te usmeno ispituju je sreća. znam ja i one koji su na fizici dobili petice jer su izvukli blesava pitanja, ima i ljudi koji su pali a znam da znaju za minimalno 4 il 5. al ono. fax ko fax. i padaju se ispiti i polažu se, dobiva se 4 ili 3 ili 5. ok prestat ću filozofirat. ugl čestitam na četvorki. i svima ostalima koji su je prošli.... kemija čeka Poslana slika

#356 morska.vila

morska.vila

kupio patologiju

• +Members
  • 202 poruka
  • Sveučilište:MEF Zagreb

Poslano 13 Oľujak 2010 - 03:22

Pregledaj porukukorisnik je na 13 Oľujak 2010 - 12:33 rekao:

a kad vidim flo, šerman ,vlahović -one su svima sa 4 i 5 dale 5. bez obzira na znanje.

Šerman je bila savim fer i po meni je ona najbolja žena na cijeloj toj katedri. Bila sam jucer kod nje zajedno s još 5 ljudi koji su dobili 5 na pismenom i svakog je pitala 5 pitanja, po 1 iz svakog kolokvija, imao ti 87 ili 94 boda. I pitala je detalje, tek tolko da se zna. Dvije cure su dobile 4 na kraju jer je bilo očito da ili imaju gadnu tremu ili im je fakat trebalo još dva dana da to malo bolje nauče. tak da je i ona spustila ocjenu. Za FBJ i vlahovićku ne mogu komentirati, to bolje znaju oni koji su tam bili.

#357 ph03n1x

ph03n1x

brucoš

• +Members
  • 74 poruka
  • Sveučilište:Medicinski fakultet Zagreb

Poslano 13 Oľujak 2010 - 07:20

Pregledaj porukuAristocat je na 13 Oľujak 2010 - 12:16 rekao:

@ ph03n1x - hehe, i meni Ninek bio, samo kad se sjetim kolko nam je živce dizao sa tolikom nadobudnošću. Kolokviji (bar oni prvi) bili upola teži nego jučerašnji ispit. Na kraju se isplatilo, stvarno mu skidam kapu!

pa da oni kolokviji su bili daleko gori...padalo se na njima dosta ispocetka...sve dok Sincic nije digao ruke od nas hahaha :)
zato sam se ja bojao biologije, da nece biti ispit slican tome jer onda nebi bilo tak dobro :P
nema se kaj reci, dobro zna covjek objasnjavati.

ovo je fakultet ljudi moji i bitan je prolaz, nitko te neće pitat s koliko si prošao biologiju. dobih trojku i to mi je okej. ocjena ko ocjena. tako da fkt mislim osobno da malo pretjerujete s tim tko je dobio 5 a tko 4. prošli ste i to je najbitnije.

tocno to.

#358 Iva2409

Iva2409

kupio patologiju

• +Members
  • 192 poruka

Poslano 14 Oľujak 2010 - 12:59

Potpisujem...ljudi previse se zivcirate,cuvajte zivce...pred nama je jos (pre)dugacak put Poslana slika

#359 provincij-alka

provincij-alka

brucoš

• Members
  • 15 poruka

Poslano 29 Travanj 2012 - 06:41

e,ekipica...ne znam jel vec netko pitao, ukoliko je ispricavam se- zanima me kako izgleda pismeni iz biologije- ukoliko se padne vise kolokvija , jel izlazimo jedan po jedan il u jednom roku mozemo sve polagat?

#360 Franco

Franco

kupio patologiju

• +Members
  • 401 poruka
  • Sveučilište:MEFZG
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 29 Travanj 2012 - 07:05

Pregledaj porukuprovincij-alka je na 29 Travanj 2012 - 06:41 rekao:

e,ekipica...ne znam jel vec netko pitao, ukoliko je ispricavam se- zanima me kako izgleda pismeni iz biologije- ukoliko se padne vise kolokvija , jel izlazimo jedan po jedan il u jednom roku mozemo sve polagat?

Ukoliko se dobro sjećam, prošle godine je bilo da si na ispitu polagao samo ono što nisi položio na kolokvijima, no svakako treba biti oprezan jer se događalo da su se pitanja malo preklapala između kolokvija. Da, sve u jednom roku polažete, pismeni + usmeni, zato je uputno naučiti gradivo sva 3 kolokvija kako ne bi bilo problema na usmenom. :D

#361 provincij-alka

provincij-alka

brucoš

• Members
  • 15 poruka

Poslano 02 Svibanj 2012 - 08:53

Pregledaj porukuFranco je na 29 Travanj 2012 - 07:05 rekao:

Ukoliko se dobro sjećam, prošle godine je bilo da si na ispitu polagao samo ono što nisi položio na kolokvijima, no svakako treba biti oprezan jer se događalo da su se pitanja malo preklapala između kolokvija. Da, sve u jednom roku polažete, pismeni + usmeni, zato je uputno naučiti gradivo sva 3 kolokvija kako ne bi bilo problema na usmenom. Poslana slika

fala puno, znaci ako padnem dva kolokvija, oba pisem u istom roku?

#362 Franco

Franco

kupio patologiju

• +Members
  • 401 poruka
  • Sveučilište:MEFZG
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 02 Svibanj 2012 - 11:28

Pregledaj porukuprovincij-alka je na 02 Svibanj 2012 - 08:53 rekao:

fala puno, znaci ako padnem dva kolokvija, oba pisem u istom roku?

Tako je bilo prošle godine, valjda.

#363 Pomet

Pomet

kupio patologiju

• +Members
  • 308 poruka
  • Sveučilište:MEF Zg

Poslano 05 Svibanj 2012 - 08:54

može li se na biologiju izaći na blef i dobiti 2?

#364 Ćaća

Ćaća

Freelance

• VIP
  • 3338 poruka
  • Interesi:Living for the bottle
  • Godina studiranja:6th year

Poslano 06 Svibanj 2012 - 10:21

Pregledaj porukuPomet je na 05 Svibanj 2012 - 08:54 rekao:

može li se na biologiju izaći na blef i dobiti 2?
Može. Ali treba i ispitivačicu potrefiti onda.

1 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika