daleka.Obala je na 13 Oľujak 2010 - 01:50 rekao:
zapravo ja mislim da se ti totalno bezveze živciraš. razumijem da ti je žao, pa kome ne bi bilo, ali ti si prošao biologiju i imaš jedan predmet manje, kako je tek onima koji je uopće nisu prošli, pa ti bi ubili za dvojku. ima i onih koji su pali i fiziku i biologiju i anatomiju. ovo je fakultet ljudi moji i bitan je prolaz, nitko te neće pitat s koliko si prošao biologiju. dobih trojku i to mi je okej. ocjena ko ocjena. tako da fkt mislim osobno da malo pretjerujete s tim tko je dobio 5 a tko 4. prošli ste i to je najbitnije. što se tiče toga da je presudna sreća a ne znanje, tako je svugdje a ne samo kod nas.
tu se slažem, al radio sam je dosta. i onda dobijem ženu koja je promijenila kriterije drastično.
ne žalim se na 4, super je. apsolutno.
žalim se samo na taj subjektivizam. najpoštenije bi bilo kad bi svi imali ista pitanja i kad bi nas ispitivali roboti.
mislim da nije fer to kako je postupila. samo o tome ja pričam. jer će za dva dana nekom dignut sa 2 na 4, ili na 5, a taj sigurno nema pojma kao ja. et o tome je stvar. naravno,najbitnije je da sam ja dao taj predmet sa super ocjenom i da je to riješeno.