Skoči na sadržaj

Knjige za prvu godinu?

• Please log in to reply
113 odgovora na temu

#29 Peter

Peter

fundamentalistički ekstremist

• Administrators
  • 3903 poruka
  • Spol:Male
  • Sveučilište:MEF Zagreb
  • Godina studiranja:5th year

Poslano 15 Kolovoz 2008 - 11:43

Bolje ih prodaj pa zapij te pare :)

#30 Ördög

Ördög

Mr. Smoketoomuch

• +Members
  • 945 poruka
  • Sveučilište:MEF, Zagreb
  • Godina studiranja:4th year

Poslano 15 Kolovoz 2008 - 02:20

Evo, npr., Netter ima bolje leđne i međurebrene mišiće... I dosta više slika mišića male zdjelice, međice... Ne znan šta se dešava u novim izdanjima Sobotte...

#31 Zus

Zus

frajer

• +Members
  • 511 poruka
  • Godina studiranja:1st year

Poslano 04 Rujan 2008 - 09:36

Pregledaj porukufelisleo je na Jul 14 2008, 09:52 PM rekao:

nu... socijalna medicina knjiga... ne skripta... ipak bi trebalo procitat tu knjigicu ;) ... sto se tice knjiga... ako koristis samo jalsovca... ima stvari koji dodju u testu/kolokviju kojih nema u toj knjizi... tak da bih ja preporucio ipak marusicku, a takodjer je jalsovec dosta opsirnija knjiga... mozes je ti koristit mislim, al ako ces ucit od korice do korice... you're in trouble ;) inace imas tu topic krmpotic marusic vs jalsovec pa mozes procitat kaj ljudi vele o te dvije knige ;)

a sto se tice engleskog... zavisi ti koja ce ti zena ga drzati... ako budes kod Aleksandra Žmegač Horvat trebat ces radnu biljeznicu koje je ona autor... tak da to ces pricekat da vidis ;)

e i da... cooper nije losa knjiga samo sto ti je opsirnija od skripte... i ako ti nesto u skripti nije jasno mozes si procitat u cooperu pa ce ti postati jasno :)
Cuo sam da knjige ne smiju biti kopirane. Je li to istina

#32 tammy

tammy

Raletova muza

• +Members
  • 526 poruka
  • Spol:Female
  • Sveučilište:MEF ZG

Poslano 04 Rujan 2008 - 09:44

ne..to nije istina ;)
zapravo...nijedna knjiga na svijetu ne smije bit kopirana..jel.. jer je zaštićena autorskim pravima...
al to ne znači da usluge kopiranja nitko ne koristi..

#33 modesty

modesty

gdje sam?

• Members
  • 3 poruka
  • Sveučilište:Medicinski fakultet Zagreb

Poslano 17 Rujan 2008 - 08:21

znaci.....najbolje je sacekat kad dodem na faks i razmjenjivat knjige i skripte.....nikako kupovat prije ? :rolleyes:

#34 Ćaća

Ćaća

Freelance

• VIP
  • 3338 poruka
  • Interesi:Living for the bottle
  • Godina studiranja:6th year

Poslano 17 Rujan 2008 - 09:12

Pregledaj porukumodesty je na Sep 17 2008, 09:21 PM rekao:

znaci.....najbolje je sacekat kad dodem na faks i razmjenjivat knjige i skripte.....nikako kupovat prije ? :rolleyes:
Onako, za veće predmete to možeš izvesti jer ti ono bitno - posebice anatomija, a eto i kemija počinju tek nakon interlibera. A literaturu za ove sitnije nabavi ranije, ovisno o tome kada ti je ispit iz istih.

#35 yasss

yasss

gdje sam?

• Members
  • 5 poruka
  • Sveučilište:Tuzla

Poslano 17 Rujan 2008 - 11:24

da li bi mi preporucili da kupim sobbotin atlas (oba dijela) preko amazona, 22. izdanje na njemacki jezik? odlicno poznajem njemacki, ali ne znam da li su u tim atlasima navedeni samo latinski nazivi ili ima jos nekog teksta koji bi onda bio na njemacki? zanima me vase misljenje jer bi me tako izaslo jeftinije (140 eura), a ovdje u BiH se krece oko 350 KM (oba dijela)

#36 pigna

pigna

gdje sam?

• Members
  • 6 poruka
  • Sveučilište:medicinski fakultet

Poslano 28 Rujan 2008 - 05:21

a kak da uopče znamo koje knjige su prikladne za antamiju.. treba obje isprobat pa vidit?

#37 tihic

tihic

gdje sam?

• Members
  • 5 poruka
  • Sveučilište:STOMATOLOŠKI FAKULTET

Poslano 14 Oľujak 2009 - 05:17

da li netko možda ima tu skriptu od stryera za biokemiju ? da li se ispit može proči ako se ući samo iz toga?

#38 Ida

Ida
  • Interesi:Biti u prirodi. Putovanja. Medicina. Neurologija i neuroznanost. Embriologija. Atletika. Jesti čokoladu.

Poslano 15 Oľujak 2009 - 08:48

Postoji skripta od Stryera? Znam da ima udžbenik, ali skripta...

#39 Ćaća

Ćaća

Freelance

• VIP
  • 3338 poruka
  • Interesi:Living for the bottle
  • Godina studiranja:6th year

Poslano 15 Oľujak 2009 - 09:11

Pregledaj porukuIida je na Mar 15 2009, 08:48 PM rekao:

Postoji skripta od Stryera? Znam da ima udžbenik, ali skripta...
Ima nešto što bi se moglo nazvati skriptom - najbitnija poglavlja, ali to je za drugu godinu, odnosno MKBK II. Ne znam koliko je Stryer neophodan na MKBK I, da se uz nešto muke i iz Karlsona to naučiti :P

#40 b-u-b-a-m-a-r-a

b-u-b-a-m-a-r-a

gdje sam?

• Members
  • 6 poruka

Poslano 16 Kolovoz 2009 - 01:23

Mogu li se neke knjige i skripte posuditi iz knjižnice na faksu npr.?

#41 Asklepije

Asklepije

brucoš

• +Members
  • 36 poruka
  • Interesi:svašta po malo:)))
  • Sveučilište:MEF ST
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 16 Kolovoz 2009 - 11:03

1.godina-1.kolegij=medicinska biologija. Gledala sam koja je obavezna literatura i koliko te knjige imaju stranica kao i datum prvog ispitnog roka. Moja zapažanja su bila poražavajuca. Zakljucila sam  da u misec dana moram svladat oko1000str. Pa dobro stariji kolege imam jedno ocito pitanje. Kojom tehnikom da svladam gradivo i koliko prosjecno ucenja je potrebno za to? Ne stedite me,upisala sam se znajuci da cu morat puno ucit,ali samo da cujem.  

U vezi knjiga me zanima je li med.biologija nesto sto studenti cuvaju pa da odmah produžim u knjižaru ili mogu kupit od prijašnjih generacija?

Unaprijed hvala na odgovorima kojima pokusavate prosvijetlit novog clana.Poslana slika Poslana slika Poslana slika

#42 dzou

dzou

brucoš

• +Members
  • 58 poruka
  • Sveučilište:MEF Zg
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 18 Kolovoz 2009 - 03:40

Pregledaj porukuAsklepije je na 16 Kolovoz 2009 - 11:03 rekao:

1.godina-1.kolegij=medicinska biologija. Gledala sam koja je obavezna literatura i koliko te knjige imaju stranica kao i datum prvog ispitnog roka. Moja zapažanja su bila poražavajuca. Zakljucila sam  da u misec dana moram svladat oko1000str. Pa dobro stariji kolege imam jedno ocito pitanje. Kojom tehnikom da svladam gradivo i koliko prosjecno ucenja je potrebno za to? Ne stedite me,upisala sam se znajuci da cu morat puno ucit,ali samo da cujem.  

U vezi knjiga me zanima je li med.biologija nesto sto studenti cuvaju pa da odmah produžim u knjižaru ili mogu kupit od prijašnjih generacija?

Unaprijed hvala na odgovorima kojima pokusavate prosvijetlit novog clana.Poslana slika Poslana slika Poslana slika

njihova skripta od 300-400 strana ti je i vise nego dovoljna, ja sam dobio 4 a nisam coopera taknio.

1 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika