Plab Plakat I Flayeri
Započeo(la)
Rale
, Ruj 21 2007 04:34
25 odgovora na temu
Poslano 24 Rujan 2007 - 11:13
Ja? Ja ti ih neman. Triba rec Piratronu da ih salje direktno tebi
Poslano 24 Rujan 2007 - 11:22
Ajmo ,šaljite ekspresnom!! He he Ma ja se ne zezam Obi. Jel ti misliš da se ja zezam? Ozbiljniji ne mogu bit. Stvarno.
@Rale -znam da još nisam ništa donira ,ali plaća nije stigla!! to ti je tako kad radiš za grad Kaštela! Gledam svaki dan žiro račun i tako je bolno vidit ono :stanje računa: 00,00 kn .Boli...
Čim prije će bit, čim prije... Ujutro zovem Upravu, majku im...
@Rale -znam da još nisam ništa donira ,ali plaća nije stigla!! to ti je tako kad radiš za grad Kaštela! Gledam svaki dan žiro račun i tako je bolno vidit ono :stanje računa: 00,00 kn .Boli...
#18 Gost_pimp101_*
Poslano 25 Rujan 2007 - 02:00
ej, a doktorka i no.1 nisu brusoši, jel?
ja jesam
pa bi mogli meni dat koji flyer da ih podjelim kolegama s 1. god....
#19 Gost_pimp101_*
Poslano 26 Rujan 2007 - 08:07
skriveno značenje onih smajlija:
Flajeri i plakati piju s doktorkom.
Ako nevjerujete, pogledajte kada je postovano.
Flajeri i plakati piju s doktorkom.
Ako nevjerujete, pogledajte kada je postovano.
Poslano 28 Rujan 2007 - 02:30
Achtung
poderan je plakat na izlazu dekanata, kod porte
a flyeri na katu kod dekanice stoje, kupe prašinu....nitko ih se ne usudi maknut
poderan je plakat na izlazu dekanata, kod porte
a flyeri na katu kod dekanice stoje, kupe prašinu....nitko ih se ne usudi maknut
Poslano 28 Rujan 2007 - 03:06
a ja san stavila onaj flayer na početnu starnu indexa
baš mi dobro izgleda, čak se i teta u referadi nasmijala kad je vidila
Poslano 02 Listopad 2007 - 12:18
Ja ceka............................................................................................................................... ..................................................................................................................................... ..................................................................................................................................... ...................................................................................................................................... ......................................................................................................................................... ......................................................................................................................................... ......................................................................................................................................... .........................................................
i ceka................................................................................................. ........................................................................................................ .......................................................................................................................................... ........................................................................................................................ ................................................................................................................................. ................................................................................................. ................................................................................................
i ceka................................................................................................. ........................................................................................................ .......................................................................................................................................... ........................................................................................................................ ................................................................................................................................. ................................................................................................. ................................................................................................
1 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika