Skoči na sadržaj

Tjelesna i zdravstvena kultura

• Please log in to reply
604 odgovora na temu

#29 Black_Dog

Black_Dog

20th Century Boy

• VIP
  • 3091 poruka
  • Spol:Male
  • Interesi:It's only rock and roll and I like it...
  • Sveučilište:MEF ZG
  • Godina studiranja:6th year

Poslano 06 Listopad 2007 - 08:31

Pregledaj porukutowar je na Oct 6 2007, 09:07 PM rekao:

imate kakav savjet kak doć od šalate do jaruna u slučaju da anatomija završi u 5, a jarun počne u 5  :upitnjak:
dakle
kreneš u 5 sa šalate na jarunu si u oko 5:55, tj. točno onda kada krug završava.... i lipo se ubaciš za potpis (usput se nastoj malo oznojiti u tramu)...... :D mnogi su tako cijelu prošlu godinu radili
ali prije toga provjeri da nije potpisivao pri polasku, jer onda nema smisla ići

#30 nick007shadow

nick007shadow

kupio patologiju

• +Members
  • 114 poruka
  • Godina studiranja:Finished

Poslano 06 Listopad 2007 - 08:42

OK, znaci ako treba srediti se da potpis ;)

#31 Ćaća

Ćaća

Freelance

• VIP
  • 3338 poruka
  • Interesi:Living for the bottle
  • Sveučilište:MEF Zagreb

Poslano 06 Listopad 2007 - 09:02

Pregledaj porukutowar je na Oct 6 2007, 09:07 PM rekao:

imate kakav savjet kak doć od šalate do jaruna u slučaju da anatomija završi u 5, a jarun počne u 5  :upitnjak:

Pričekaj do fizike/biologije, što ti je već prvo na tapeti, stići ćeš onda na dva-tri Jaruna. Bit će da ti je to bliže čim ovo pitaš u subotu navečer, ali otiđi i koji put na Sljeme, ne izgubi se sve zajedno toliko puno vremena. Malo treba sreće s tramvajima, ali opet... :)

#32 towar

towar

kupio patologiju

• +Members
  • 403 poruka
  • Godina studiranja:5th year

Poslano 06 Listopad 2007 - 09:28

Pregledaj porukuSv. Ćaća je na Oct 6 2007, 10:02 PM rekao:

Pričekaj do fizike/biologije, što ti je već prvo na tapeti, stići ćeš onda na dva-tri Jaruna. Bit će da ti je to bliže čim ovo pitaš u subotu navečer, ali otiđi i koji put na Sljeme, ne izgubi se sve zajedno toliko puno vremena. Malo treba sreće s tramvajima, ali opet... :)

ok, hvala na savjetu... također zahvaljujem i black_dogu... :)

nije mi bliže na jarun, ali nebih trošio nedjelje na šetnje sljemenom jer mi je vikend prilika da odem doma...
a na ostale "aktivnosti" ne pomišljam jer nemam vremena svaki tjedan ić na drugi kraj grada da mi upiše 1 ili 2 sata ...

#33 Ćaća

Ćaća

Freelance

• VIP
  • 3338 poruka
  • Interesi:Living for the bottle

Poslano 06 Listopad 2007 - 10:15

Pregledaj porukutowar je na Oct 6 2007, 10:28 PM rekao:

nije mi bliže na jarun, ali nebih trošio nedjelje na šetnje sljemenom jer mi je vikend prilika da odem doma...
a na ostale "aktivnosti" ne pomišljam jer nemam vremena svaki tjedan ić na drugi kraj grada da mi upiše 1 ili 2 sata ...

Ma nema na čemu :)
Shvaćam. A gle, morat ćeš bar jednu nedjelju žrtvovati za ta 4 sata, između ostaloga i jer se na Sljeme ide cijelu godinu, a Jarun prestaje negdje najkasnije predzadnji tjedan studenog.

Ovu poruku uredio(la) je S.V. Ćaća: 06 Listopad 2007 - 10:15

#34 mile car

mile car

položio patologiju

• +Members
  • 598 poruka
  • Sveučilište:Zagreb
  • Godina studiranja:4th year

Poslano 06 Listopad 2007 - 10:57

jel moguce samo igrat npr. kosarku onako rekreativno ili moras igrat nekakve utakmice za faks? kako to funkcionira? jer ja bi isao na kosarku ali ovako iz zajebancije.

#35 hindoo

hindoo

položio patologiju

• +Members
  • 654 poruka
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 06 Listopad 2007 - 11:07

Pregledaj porukuordna je na Oct 6 2007, 11:57 PM rekao:

jel moguce samo igrat npr. kosarku onako rekreativno ili moras igrat nekakve utakmice za faks? kako to funkcionira? jer ja bi isao na kosarku ali ovako iz zajebancije.

Možeš ti ici na košarku iz zajebancije, al ne za faks, zato što nema košarke, a ni bilo kojeg drugog sporta ni za ozbiljno, a kamoli iz zajebancije. Nema dvorane u kojoj bi se treniralo, tako da ti i utakmica bude zajebancija. Iako sad čujem da odbojkaši imaju treninge na PBF-u

Iako mislim da kod Straže postoji šema da ako dođe dovoljno ljudi koji bi igralu šicu, u vrijeme kad se igra nogomet, postavi koš na košarkaško igralište na Šalati.

#36 mile car

mile car

položio patologiju

• +Members
  • 598 poruka
  • Godina studiranja:4th year

Poslano 06 Listopad 2007 - 11:10

pa pise tamo na oglasnoj ploci kosarka u dvorani pbf-a petkom od 21.30-23.00. bio u petak i vidio

#37 Peter

Peter

fundamentalistički ekstremist

• Administrators
  • 3903 poruka
  • Godina studiranja:5th year

Poslano 07 Listopad 2007 - 03:14

Pregledaj porukutowar je na Oct 6 2007, 10:28 PM rekao:

Kao prvo ćeš vidjet da ćeš prestat ić svaki vikend doma, jer ćeš imat puno za učit i drugo (i češće :D) jer će se vikendom redovno organizirati neka pijanka, tako da realno gledajući, sljeme nedjeljom ti pomaže da se otrjezniš (bilo od učenja ili alkohola)... A što se tiče prijevoza, skompaš se sa zagrepčanima (s vozačkom naravno) i to po mogućnosti da si im negjde usput na putu prema sljemenu i voila, riješen problem...

#38 Gost_teddybear_*

Gost_teddybear_*
  • Guests

Poslano 10 Listopad 2007 - 02:23

dajte recite kolko traje ta setnja po jarunu? sad razmisljam dal da odem, ono neznam, treba se anatomija ucit  :DD:  :DD:

#39 Black_Dog

Black_Dog

20th Century Boy

• VIP
  • 3091 poruka
  • Interesi:It's only rock and roll and I like it...
  • Sveučilište:MEF ZG

Poslano 10 Listopad 2007 - 02:38

Pregledaj porukuteddybear je na Oct 10 2007, 03:23 PM rekao:

dajte recite kolko traje ta setnja po jarunu? sad razmisljam dal da odem, ono neznam, treba se anatomija ucit  :DD:  :DD:
ovisno o tempu koji on nametne, al ono...cca 1h

#40 Gost_marko1988_*

Gost_marko1988_*
  • Guests

Poslano 12 Listopad 2007 - 01:13

Ja sam poslao poruku Krešimiru Crnogaći za nogometnu ekipu, ali mi nije odgovorio. A ako su to oni amateri koji su u utorak igrali na šalati, onda bi im bio od iznimne koristi.

#41 nick007shadow

nick007shadow

kupio patologiju

• +Members
  • 114 poruka
  • Godina studiranja:Finished

Poslano 12 Listopad 2007 - 05:56

Uvalili su nam jos biologije umjesto tjelesnog. Moze li se sredjivanje potpisa prebaciti na slijedeci tjedan po onoj cijeni kako je dogovoreno. ;)

#42 Gost_pursuiter_*

Gost_pursuiter_*
  • Guests

Poslano 15 Listopad 2007 - 09:21

Nije mi se dalo čitat prijašnje postove pa ne znam jel možda spomenut tenis. Dakle kak s tim sportom. Jel tim postoji, kom da se javim itd.  :drunk000:

1 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika