Skoči na sadržaj

Uvod u medicinu i povijest medicine

• Please log in to reply
247 odgovora na temu

#15 Rale

Rale

Perpetuum-Lab referada/PR

• Administrators
  • 5322 poruka
  • Spol:Male
  • Interesi:Ma samo veselo!!!
  • Sveučilište:VERN'
  • Godina studiranja:1st year

Poslano 05 Listopad 2007 - 08:58

Jole nije bio prošle godine. Bila je neka grupa.

#16 Piaf

Piaf

brucoš

• +Members
  • 76 poruka
  • Spol:Female
  • Godina studiranja:3rd year

Poslano 05 Listopad 2007 - 09:00

Pregledaj porukucandy_candy je na Oct 5 2007, 08:26 PM rekao:

išla bih i da se piše ne znam šta, to je samo tvoja frendica tako nadobudna  :P ....osim ak će pjevat jole, kak sam čula da je bilo prošle godine  :zacepi:  :rofl:  
a što se tiče pokrenute revolucije, da vas uputim, to može past na pamet samo ex-miočanima   :kava:
kak si pogodila to za ex-miočane, sto zacetnici te ideje i jesu ???

#17 mile car

mile car

položio patologiju

• +Members
  • 598 poruka
  • Sveučilište:Zagreb
  • Godina studiranja:4th year

Poslano 06 Listopad 2007 - 12:16

i? jesu ti ex-miocani imali hrabrosti otici do dekanice ili je to sve ostalo samo na ispraznim rijecima??? ili su shvatili da od svega toga nema nista pa nisu ni otisli sto pretpostavljam? nekakve vijesti bi dobro dosle.

#18 Piaf

Piaf

brucoš

• +Members
  • 76 poruka

Poslano 06 Listopad 2007 - 12:31

U petak nisu jer je poslije seminara vec bilo prekasno i nije je bilo. No, definitivno su ostali pri svojoj ideji, pa ce ju opet potrazit. Malo je nadobudna ideja, i nekako sve vise sumnjam da ce im uspjet. al vidjet cemo... Ex miocanin zvuci dosta uvjerljivo.

#19 hindoo

hindoo

položio patologiju

• +Members
  • 654 poruka
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 06 Listopad 2007 - 02:00

Pregledaj porukucandy_candy je na Oct 5 2007, 08:26 PM rekao:

....osim ak će pjevat jole, kak sam čula da je bilo prošle godine  :zacepi:  :rofl:  

Gdje si to čula?

Totalno krivo

#20 Ćaća

Ćaća

Freelance

• VIP
  • 3338 poruka
  • Interesi:Living for the bottle
  • Sveučilište:MEF Zagreb
  • Godina studiranja:6th year

Poslano 06 Listopad 2007 - 04:45

Pregledaj porukuPiaf je na Oct 5 2007, 09:57 AM rekao:

Pa da su nam stavili ispit prosli tjedan , ne bi se uopce zalili. Onda su ga stavili 11.10., usred anatomije, a to je odgodio prof.V., a ne mi.
Brucosijada nije nikako glavni argument. U argumente se ne petljam previse, s dekanicom razgovaraju ljudi elokventniji i dosjetljiviji  od mene. Ja samo prenosim informacije - manje ili vise uspjesno.
Iako mi se nekako cini da ce prica o daljnjoj odgodi ipak ostat samo prica. Doduse, prof.V. je rekao da su nam dekanicina vrata uvijek otvorena i da ce nam ona uvijek izac u susret. E sad, neznam kolko istine ima u tome...
I da, divan je osjecaj kad das svoj doprinos perpetuum labu :P . al nemojte me sad svi zamrzit kad od citave price ne ispadne na kraju nista.  :unsure:

Hm, nisam imao na umu da to odgađanje nije bilo do vas. A tko god se prihvatio posla će ga valjda pošteno odraditi pa nećete imati problema zbog toga. Iako mi sada nije jasno zašto je Vuki to odgađao, čini mi se da vam i nije previše pomogao s time. Neka iskoristi utjecaj opet, očito ga ima.

Zašto bismo tebe zamrzili zbog toga? Ti samo prenosiš vijesti, a one se i tako tiču samo prve godine. Odradit ćemo mi sa viših godina brucošijadu ako vam dekanica ne odgodi pismeni iz uvoda i povijesti.  I tako spoje medicinu sa farmacijom, F,S i je**nim B-om i mislim veterinom. A butre sa farmacije su sasma u redu :DD: :DD: :drunk000:  :drunk000:

Ovu poruku uredio(la) je S.V. Ćaća: 06 Listopad 2007 - 07:28

#21 Black_Dog

Black_Dog

20th Century Boy

• VIP
  • 3091 poruka
  • Interesi:It's only rock and roll and I like it...
  • Sveučilište:MEF ZG

Poslano 06 Listopad 2007 - 06:46

Pregledaj porukuSv. Ćaća je na Oct 6 2007, 05:45 PM rekao:

Odradit ćemo mi sa viših godina brucošijadu ako vam dekanica ne odgodi pismeni iz uvoda i povijesti.  I tako spoje medicinu sa farmacijom, F,S i je**nim B-om i mislim veterinom. A butre sa farmacije su sasma u redu :DD:  :DD:  :drunk000:  :drunk000:
Yakshemash :DD:  :DD:
kolega zna zanat

#22 Sunshine

Sunshine

brucoš

• +Members
  • 72 poruka

Poslano 06 Listopad 2007 - 09:41

Pregledaj porukuPiaf je na Oct 5 2007, 10:00 PM rekao:

kak si pogodila to za ex-miočane, sto zacetnici te ideje i jesu ???

nisam pogodila, vidovita sam...

to da dekanice nije bilo je laž, ženi se nije dalo, vidla sam ju da ide doma oko 21
navodno su na kraju išli do dekanice, pričao mi je jedan frend al iskreno se ne sjećam što mi je reko...sorite

znači nije bio jole, to je onda pozitivno

@Sveti Oče: kakve butre sa farmacije, ima dovoljno medicinarki kolko ja znam (i sve će biti na brucošijadi ma što vi mislili), sram te može biti  :tuctuc:  
gdje će bit brucošijada ove godine?

#23 towar

towar

kupio patologiju

• +Members
  • 403 poruka
  • Godina studiranja:5th year

Poslano 06 Listopad 2007 - 09:51

Pregledaj porukucandy_candy je na Oct 6 2007, 10:41 PM rekao:

kakve butre sa farmacije, ima dovoljno medicinarki kolko ja znam (i sve će biti na brucošijadi ma što vi mislili)  

od viška glava ne boli... :DD:  
glava će bolit 21. kad se mamurni probudimo i skužimo da je sutra ispit... :angry:

the best

#24 Ćaća

Ćaća

Freelance

• VIP
  • 3338 poruka
  • Interesi:Living for the bottle

Poslano 06 Listopad 2007 - 10:11

to da dekanice nije bilo je laž, ženi se nije dalo, vidla sam ju da ide doma oko 21
navodno su na kraju išli do dekanice, pričao mi je jedan frend al iskreno se ne sjećam što mi je reko...sorite
znači nije bio jole, to je onda pozitivno

@Sveti Oče: kakve butre sa farmacije, ima dovoljno medicinarki kolko ja znam (i sve će biti na brucošijadi ma što vi mislili), sram te može biti  :tuctuc:  

E, meni je sad pala jedna ideja na pamet. Ako vas brine još uvijek taj ispit, a išli biste, ali ono, stvarno biste išli na brucošijadu, zašto jednostavno uopće ne izađete na ispit? Ima rok u sedmom mjesecu, tamo 3.-4. 7., bar ćete imati što raditi za vrijeme izbornih ako se riješite godine u roku, što osobno mislim da će biti lakše nego lani. Pa nije priša sada već ići na ispit, makar i prvi po redu ako se niste stigli spremiti. Je li?

@candy_candy: :rotfl:  :rotfl:  :rotfl: Nemoj, nemoj, nisam još otac, a najmanje od svega sam svet, nemoj, pao sam sa proklete stolice.  :lol2:  :lol2:  :lol2:
Ja sam skontao da će biti skroz suprotno, ovo je jako dobra vijest. :)
Za brucopijadu već postoji thread na "Studentski život", nađi odgovor pa tek onda pitaj ;) :)

#25 mile car

mile car

položio patologiju

• +Members
  • 598 poruka
  • Godina studiranja:4th year

Poslano 06 Listopad 2007 - 10:48

niste valjda ludi da propustite brucosijadu zbog ispita koji je u pon. malo prolistas u nedilju popodne i to je to. ili kako bi petanjek reko: "uvod? i to mislite ucit? ma to vam je za po tramvaju!  :DD:  :DD:  Lik je car!  :eusa_clap:

#26 hindoo

hindoo

položio patologiju

• +Members
  • 654 poruka
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 06 Listopad 2007 - 10:48

Pregledaj porukuSv. Ćaća je na Oct 6 2007, 05:45 PM rekao:

Zašto bismo tebe zamrzili zbog toga? Ti samo prenosiš vijesti, a one se i tako tiču samo prve godine. Odradit ćemo mi sa viših godina brucošijadu ako vam dekanica ne odgodi pismeni iz uvoda i povijesti.  I tako spoje medicinu sa farmacijom, F,S i je**nim B-om i mislim veterinom. A butre sa farmacije su sasma u redu :DD: :DD: :drunk000:  :drunk000:

U krivu si...

Bila je veterina, stomatologija, zdravstveno, FSB i medicina prosle godine.

Farmaceuti imaju sami svoju brucošijadu :)

#27 Rale

Rale

Perpetuum-Lab referada/PR

• Administrators
  • 5322 poruka
  • Interesi:Ma samo veselo!!!
  • Sveučilište:VERN'
  • Godina studiranja:1st year

Poslano 06 Listopad 2007 - 10:54

nisam pogodila, vidovita sam...

moguće da je nije bilo dopodne....i kakve veze što je bila tamo oko 21h..ona zna na fax doći u 2 u noći :wacko:

#28 Sunshine

Sunshine

brucoš

• +Members
  • 72 poruka

Poslano 06 Listopad 2007 - 11:07

oprosti maloj neupućenoj brucošici što je optužila dekanicu za laganje...treba me tuć što sam pljuvala po autoritetu  :whip:  :P

1 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika