Island je na Nov 22 2007, 01:02 PM rekao:

Pao sam na prvom roku i noram na drugi.

Da li je drugi rok teži, ili lakši.
Onaj tko je bio u istoj poziciji, ili zna kak to izgleda neka da savjete meni i drugima
kako to proć. Na prvom roku su bila tako glupa pitanja da nisu imala veze s mozgom.
Ako znate neka pitanja ili trik-pitanja koja se mogu pojaviti na drugom roku, možete ih staviti.
Svako pitanje dobro će koristiti.
Hvala! :deal:
Drugi rok je jednak kao i prvi, uostalom, kada smo tog popodneva 3.7.2007. pisali ponovo pismeni smo dobili komentar od lika koji nas je, uz Aidu Mujkić mislim, čuvao, a koji je glasio "Katedra ne odgovara za moguću bol nastalu u predjelu vratne regije". Dakle da se prepisati ako i nisi baš najbolje naučio.
Jedna ženska je dobila na pismenom 4, a onda kod Jureše na usmenom blagog pojma nije imala, Jureša joj rekla da bi je bacila da nije dobila tako visoku ocjenu na pismenom. 2 je dobila na kraju.
Savjet je jednostavan, ovaj put prođi cijelu knjigu, barem ja jesam, za ostale ne bih znao, prođi sva pitanja koja možeš naći na P-labu, sada ih ima već popriličan broj, nekako nabavi te statističke podatke, budu 2-3 pitanja o njima. Prođi one deklaracije, njih je bilo točno 2 puta prošle godine, a negdje 30% pitanja se, po mojoj procjeni, ponovilo sa prvog roka.
Ispitivale su Jureša i Mujkićka, ne znam je li tko pao, ali u pravilu ako daš pismeni i pokažeš da stojiš sa svojim znanjem iza te ocjene, ne ćeš pasti usmeni.
Trik-pitanja ne postoje, postoje samo pitanja koja se ne pojave svake godine pa ljude uvijek iznenade svojom bespametnošću.
Eto
P.S. Nemoj se toliko sekirati. Obično nema od toga koristi. Pasti ispit nije ništa strašno, pa niti pasti socijalnu nije nešto tako jako loše.