Možda jem alo nelegalo, ali ipak se svi sa time pomažemo...Evo recimo ja imam brdo prekucanih pitanja sa ispita histologije...i svima su nam pomogla. Pa eto pitanje za admina gdje da ih ostavimo?
treba otvoriti pod forum sa pitanjima sa ispita.
Započeo(la)
Gost_bashir_*
, Ruj 18 2006 01:30
2 odgovora na temu
#1 Gost_bashir_*
Poslano 18 Rujan 2006 - 01:30
Poslano 18 Rujan 2006 - 01:32
Evo odmah ću kontaktirati našu administratoricu da nešto poduzme po ovom pitanju. Malo se strpi.
A već postoji podforum biokemije sa originalnim pitanjima sa pismenih. Trenutno radimo na antomiji.
Ilegalno??? ma daaj....samo dajte...sve što imate.. :drunk000:
A već postoji podforum biokemije sa originalnim pitanjima sa pismenih. Trenutno radimo na antomiji.
Ilegalno??? ma daaj....samo dajte...sve što imate.. :drunk000:
Ovu poruku uredio(la) je Rale: 18 Rujan 2006 - 01:35
Poslano 18 Rujan 2006 - 07:16
bashir je na Sep 18 2006, 02:30 PM rekao:
Možda jem alo nelegalo, ali ipak se svi sa time pomažemo...Evo recimo ja imam brdo prekucanih pitanja sa ispita histologije...i svima su nam pomogla. Pa eto pitanje za admina gdje da ih ostavimo?
Zapravo nije nelegalno. Ne mogu nam zabraniti da se pomažemo pitanjima kojih smo se 'prisjetili' s prošlih rokova.
Daj onda pošalji mi na mail ta pitanja, ja ću ih organizirati pa staviti. I hvala, baš ovakve stvari tražimo!
P.S. Prebacit ću topic u 'kritike i sugestije', da ne ne zbunjuje ekipa kada otvori 'skripte'.
Još jednom, HVALA!!!! :eusa_dance:
0 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika

Tema je zaključana