Jedan post za download?
Započeo(la)
Tindi
, Oľu 28 2007 07:47
59 odgovora na temu
Poslano 18 Oľujak 2010 - 10:38
Ja sam u početku mogla skidati stvari i bez 5 postova... :S kliknem na download i sačekam nekih 40 sekundi i dugmić prestane biti siv, kliknem i upali se.
možda je tad to bila neka greška il po običaju kod mene nešto ne štima...
Poslano 20 Svibanj 2010 - 05:26
evo ga i jedan moj post za downloaddd....
))
e al ovo treba baš naglasiti negdje za nove poput mene..... sinoć sam 5000 puta pokušavala downloadd............. i odustalaaa... ehhehehe
iskreno smatram da je ovo čisto ok........ nikome ne treba biti problem ostaviti pet postova zbog toga što treba cijeniti ovaj forum......................
smiješno mi je kako ljudi mogu biti takvi...znaju koliko će im ova stranica dobro poslužiti i opet su lijeni ostaviti 5 poštenih rečenica, ma ako ništa drugo barem pohvalu
ovim ljudima koji su se trudili pomoći studentima medicine...
e al ovo treba baš naglasiti negdje za nove poput mene..... sinoć sam 5000 puta pokušavala downloadd............. i odustalaaa... ehhehehe
iskreno smatram da je ovo čisto ok........ nikome ne treba biti problem ostaviti pet postova zbog toga što treba cijeniti ovaj forum......................
smiješno mi je kako ljudi mogu biti takvi...znaju koliko će im ova stranica dobro poslužiti i opet su lijeni ostaviti 5 poštenih rečenica, ma ako ništa drugo barem pohvalu
ovim ljudima koji su se trudili pomoći studentima medicine...
Poslano 25 Svibanj 2010 - 10:06
Jedan post te natjera da progovoris, a kad to ucinis ide jedan za drugim i tako forum radi
1 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika

Tema je zaključana