Skoči na sadržaj

Studirati u rimu

• Please log in to reply
2 odgovora na temu

#1 Gost_pallaoro_*

Gost_pallaoro_*
  • Guests

Poslano 09 Siječanj 2008 - 08:56

prvo evo samo da pohvalim sve one koji se bave ovim forumom i koji ga svakodnevno azuriraju jer stvarno sluzi....evo ja sam trenutno u Rimu i upisao sam se na med. tako da se trenutno bavim knjigom i svim ovim jezikom za koji svi kazu da je lak a ja tvrdim obrnuto jer govoriti na ulici i citati knjige s razumjevanjem nije isto!!!!!inace sam upoznat sa problemima na nasim fakultetima (organizacija,raspored sati,prenapucenost,izostanci profesora) moram rec da tog ima i ovdje tako da kad netko kaze da studira vani vjerujte nije nista posebno!!!!!!jer i ovdje vlada strka i zbrka ali jedno sto je dobro jesu privatni fakulteti na kojima je sve napravljeno u dlaku a na jednom takvom sam ja i zove se "campus bio medico roma".samo da kazem da nas na prvoj godini ima 75 i sve ce vam biti jasno..ovim putem zelim rec svima koji su zainteresirani za nesto takvo neka mi se slobodno jave na mail alex@pallaoro.net i pomoci cu vam objasnit kako i gdje.
za sad to je sve ciao a tutti

#2 KiNG

KiNG

kupio patologiju

• +Members
  • 371 poruka
  • Spol:Male
  • Sveučilište:Sarajevo
  • Godina studiranja:3rd year

Poslano 09 Siječanj 2008 - 09:47

Jooooj blago se tebi a  ujedno svaka cast...Tesko da bih mogao studirati tamo,i ovdje se previse zajebavam a kamol u Italiji:)
Sretno i jos jednom SVAAKA CAST!!!

#3 Gost_Narkoza_*

Gost_Narkoza_*
  • Guests

Poslano 28 Siječanj 2008 - 03:50

Svaka čast!! Ako je netko učio latinski jeziok ne mora značiti da automatski zna čitati i razumikjeti stručnu literaturu. Osobno bih studirao u Italiji /Rimu/ jedino ako bih imao hrpu love te da sam dobro potkovan s talijanskim jezikom. U drugu bih zemlju otišao samo ns specijalizaciju i tome slično...

Sve najbolje u RIMU!!!!!!

P.s. Molim te reciu mi samo koliko tamo plaćaš faks i kakav je život na faksu.

0 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika