Drage brucošice i brucoši!
Imate li već kakvih problema? Tko Vas nervira od profesora, asistenata? Možda čistačica?
Zaljubili ste se u demosa/demosicu na fizici? I baš ste zbog nje/njega pali prvi kolokvij...
Ljuti ste na tete u referadi ili u menzi možda?
Niste zadovoljni kolegama?
Zamišljali ste ovo drugačije?
Dajte si oduška ovdje i požalite nam se! Stoga "olovku" u ruke i pišite
![]()
Knjiga žalbe
Poslano 04 Listopad 2006 - 12:22
Poslano 15 Listopad 2006 - 07:51
POZITIVNO: :slayer:
- katedra iz biologije: na ispitu ne traže previše, profesori su ljubazni,... zapravo cijela katedra! Ispit se sastavlja tako da je još od svih pismenih ispita na prvoj godini najbliže došao Gaussovoj krivulji :drunk000:
- medicinsko-društveni predmeti: (socijalna medicina, uvod u medicinu): žele pokazati smisao medicine i u
neku ruku predstavljaju "bonton" liječnika.....tako se to barem dalo shvatiti po jednom dijelu gradiva iz oba predmeta....
- kompjuterska dvorana: ako trebaš pauzu u učenju a ekipa je u bedu zbog ispita pa ne želi u Radić, još uvijek je najbolje mjesto za najjeftiniji priključak na net....plus možeš odmah i prezentacije za seminar izraditi!
- parkić ispred urudžbenog zapisnika: zelenilo odmah kraj faxa, i, ako nema previše ljudi....jako, jako romantično :hah:
- WCi: jedni od čišćih koje sam u javnim ustanovama vidio..... i ne, tu ne razmišljam o romantici
- biološka dvorana i vijećnica: udobnije dvorane na našem fakultetu!
- prva pomoć i izborni predmeti: uvijek dobri za dizanje ocjena :deal:
- kolegice!: ima li ljepših nego što su one s našeg faxa, a, a?
- domar Veljko s anatomije: upoznajte lika i "sve bu vam jasno, kaj ne?!"
PEDES'/PEDES':
- menza: hrana nije baš najbolja ali eto, barem imamo svoju menzu!
- referada: ako nije prenatrpana nadobudnim studentima s viših godina, tete su ti spremne pomoći....
- knjižnica: može biti zagušljivo, ali od početka 7.mj.sve praznija i praznija.... dade se i učiti onda
- katedra iz fizike: profe znaju biti zahtjevni ali nema previše gradiva
- kopiraona na faxu: skupa ali dostupna
- položaj faxa: je da je u centru grada ali brate, imaš se penjati samo tako!
DABOGDA SE NE PONOVILO!!!
- katedra iz anatomije: cijela katedra izuzev iznimaka djeluje sporo, tromo i konzervativno.... još uvijek se skoro svi ponašaju kao da je anatomija pola medicine.... ispit se ne polaže po znanju nego po starim ispitima, ima malo leševa i to još u lošem stanju (hm, to za praktični i nije toliko loše)
- katedra iz kemije: pismeni u prosjeku položi 15% pristupnika (ako je lagan) a usmeni je lutrija - sruše te da sve znaš ili te puste a da nemaš pojma...... postoje faze kada su čak i pojedini tehničari u labosu nabrijani, predavaona je iz otpr. 70tih godina i ako si viši od 170cm dobiješ klaustrofobiju!!!
- Wickerhauser: najneudobnija predavaona
UKUPNA OCJENA 1. GODINE: 6/10
#3 Gost_bossplaya_*
Poslano 16 Listopad 2006 - 09:10
super mi je... zahebancija pa me onak malo stisne da bi trebao ucit pa me prode i tak....vidit cemo sta ce bit..
Poslano 16 Listopad 2006 - 03:25
Najbolji demosi su na biologiji...
Poslano 16 Listopad 2006 - 09:06
Ali navodno to nece bas biti tako kako je ona nama sve prikazala, kazu neki drugi ljudi. Pa cemo vidit sutra.
Poslano 21 Listopad 2006 - 09:28
Mislim da je ta Bologna za nas faks totalno suvisna, netko se slaze, a netko ne.
#8 Gost_ivanchica_*
Poslano 05 Prosinac 2006 - 09:29
ta žena biologiji stvarno nije trebala,kvari im dobar glas.
njena predavanja su ubitačna,prijetnje da će nas gazit,jer smo medicinari,smiješne,a
inzistiranje da radimo po cooperu(jer ona će pisat test) tragično..
šmrc,šmrc..
Poslano 05 Prosinac 2006 - 09:36
ivanchica je na Dec 5 2006, 09:29 PM rekao:
njena predavanja su ubitačna,prijetnje da će nas gazit,jer smo medicinari,smiješne,a
šmrc,šmrc..
MHL? pričaš o prof.dr.sc Mariji Heffer- Lauc Veličanstvenoj....
Poslano 06 Prosinac 2006 - 06:24
Danas ne mogu zamisliti kako bi moja stajališta izgledala bez onoga što sam u njoj vidjela. Ne mogu naći riječi da to opišem.. Beskrajno me inspirira.
Zato, zastani malo, i vidi koliko se ideala očituje u obliku te žene. To je sve što ti mogu poželjeti.
Ipak, the beauty is in the eyes of beholder. Ako to ne možeš vidjeti u MHL, problem je u tebi, a ne u njoj.
Poslano 06 Prosinac 2006 - 09:30
ivanchica je na Dec 5 2006, 09:29 PM rekao:
šmrc,šmrc..
senti??? tko se to drznuo reci rijec protiv preuzvisene??
Poslano 07 Prosinac 2006 - 12:28
al eto da ne ubijete u pojam jadnu curu
svatko to drugacije dozivi..
#13 Gost_bossplaya_*
Poslano 19 Prosinac 2006 - 10:37
Poslano 19 Prosinac 2006 - 01:28
mislim nista nije ne moguce i bog zna kako tesko, sve na svoj nacin
0 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika