Knjiga žalbe
Poslano 01 Veljača 2007 - 11:11
Poslano 01 Veljača 2007 - 01:33
medicus @ Čet; 1. II 2007.; 11:11 je rekao:
Ima i takvih slučajeva.
No, moraš biti upoznat sa onim pravilom da, ako na polici ima tri ili manje knjiga, neće posuđivati ništa.
U tom slučaju ti uvek ostaje jedna varijanta (koja zapravo uopšte i nije loša) - pouđivanje "za tu". Odnosno, pozajmiš knjigu, odeš u čitaonu, naučiš što ti treba i posle vratiš knjigu.
Ako dobro izvlačiš beleške, nećeš imati nikakvih problema.
Poslano 29 Oľujak 2007 - 06:03
I to na moje vlastite kolege sa godine!
Naime,danas je trebalo biti predavanja od 11.30 do 13.00 na Štamparu i sjedi nas 70-tak u jednoj dvorani i ostatak u dvorani do (znači tri metra udaljenosti) i čekamo čekamo čekamo i počeli se kolege pomalo razilaziti i nakon 40min smo i mi ostali odlučili otići i izađemo mi van a kad ono dobar dio onih kolega koji su prije nas "otišli" sjedi u dvorani do gdje je bilo to predavanje!!!!!!!!!!!
PA LJUDI MOJI ZAR NITKO NIJEDAN OD VAS NIJE BIO SPOSOBAN POSLATI PORUKU ILI NAPRAVITI TA DVA KORAKA I JAVITI OSTALIMA DA JE ZA SVE PREDAVANJE U DRUGOJ DVORANI?????!!!!
Jesu li ta tri metra tako daleko ili ste svi mislili da ćemo mi sad past ispit jer nismo bili na tom predavanju a vi ćete proći????????
Neznam uopće šta da mislim ;(
ovo mi je fakat tužno,čula sam i vidla svakakve stvari na faksu (kao nedam ti skriptu,nedam ti pitanja za kolokvij) ali mislila sam da su to pojedinačni slučajevi ali očito nisu i tome JAKO RAZOČARALO....
Poslano 29 Oľujak 2007 - 06:54
Tina je na Mar 29 2007, 07:03 PM rekao:
Naime,danas je trebalo biti predavanja od 11.30 do 13.00 na Štamparu i sjedi nas 70-tak u jednoj dvorani i ostatak u dvorani do (znači tri metra udaljenosti) i čekamo čekamo čekamo i počeli se kolege pomalo razilaziti i nakon 40min smo i mi ostali odlučili otići i izađemo mi van a kad ono dobar dio onih kolega koji su prije nas "otišli" sjedi u dvorani do gdje je bilo to predavanje!!!!!!!!!!!
PA LJUDI MOJI ZAR NITKO NIJEDAN OD VAS NIJE BIO SPOSOBAN POSLATI PORUKU ILI NAPRAVITI TA DVA KORAKA I JAVITI OSTALIMA DA JE ZA SVE PREDAVANJE U DRUGOJ DVORANI?????!!!!
Jesu li ta tri metra tako daleko ili ste svi mislili da ćemo mi sad past ispit jer nismo bili na tom predavanju a vi ćete proći????????
ovo mi je fakat tužno,čula sam i vidla svakakve stvari na faksu (kao nedam ti skriptu,nedam ti pitanja za kolokvij) ali mislila sam da su to pojedinačni slučajevi ali očito nisu i tome JAKO RAZOČARALO....
Djevojko,dobro došla u svijet smicanja i smicalica,počkaljivanja i sebičnosti!!!!!
Ono što sad već napravi je oboružaj se živcima...to te čeka narednih nekoliko godina..
A svi ti propovijedaju o timskom radu i inim stvarima...koga oni zezaju?
Ima iznimaka,,,hm,,,sumnjam da ih mogu nabrojiti na prste
:hug00000:
Poslano 29 Oľujak 2007 - 07:08
Tina je na Mar 29 2007, 07:03 PM rekao:
Je, je istina. Neznam sad kolko je njih tamo bilo, al da. Mi tamo cekali i cekali dok se nakraju neko nije sjetio otic pitat sto je s tim pa se otkrilo da je zena krivo protumacila raspored. Al ajd bar je za one koji su ostali, odnosno dosli kasnije, ponovila onaj dio sto je ispredavala dok nas nije bilo.
A sto se tice timskog rada. Pa kazu da je kod nas jos uvijek na snazi onaj sistem ja sam najpametnij, ja znam najbolje, sta ce meni onaj drugi solit pamet, sta on moze meni pomoci, nezna on bolje neg ja... i slicne fore.
Poslano 29 Oľujak 2007 - 10:21
šta ako zatražim savjet od kolege i on će mi reć namjerno krivo?! Zar smo dotud došli?!
neznam...meni je to tužno štogod vi mislili
al očito se mora naviknut na to
Poslano 29 Oľujak 2007 - 10:48
Nma kojima je normalno dijeliti i ne treba uostalom najviše i djelimo.
Poslano 29 Oľujak 2007 - 11:01
Poslano 29 Oľujak 2007 - 11:24
Zašto je to tebi palo napamet, možda ti misliš da smo ti mi konkurencija???
Šalu na stranu, to je štampar, ostanite lipo spavat doma ubuduće, i ja ću.
Poslano 29 Oľujak 2007 - 11:37
#25 Gost_Darth Revan_*
Poslano 30 Oľujak 2007 - 07:49
Osobno, i ja sam poludio čekajući 40 min na dotično predavanje. Također, neki predavači (povijest)rade tolku strku. Glupost, bio sam na nekoliko njih do sada, i zaključio, da ništa na Štamparu nema smisla, ni predavanja ni seminari, nećemo imat nikakvu korist od njihovih predmeta. Al dobro, što se mora, nije teško. Kaj ne?
#26 Gost_labić_*
Poslano 31 Oľujak 2007 - 01:25
Poslano 31 Oľujak 2007 - 01:28
labić je na Mar 31 2007, 02:25 PM rekao:
Poslano 05 Travanj 2007 - 10:32
Prosli tjedan sam bio bolestan, imao temperaturu 39 i pitao sam pročelnicu katedre na Uvodu u medicinu i povijest medicine, da izostanem s nastave jer stvarno nije u redu da bolestan spavam na nastavi i zaražavam sve oko sebe. I naravno dobio sam negativan odgovor, pročelnica je rekla da ja moram i s temperaturom ici na nastavu. A ja ovako neuk (prva godina) mislio da je najbolje pod visokom temperaturom mirovati u krevetu. Ugledna profesorica ne misli tako.
1 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika