Skoči na sadržaj

Knjiga žalbe

• Please log in to reply
163 odgovora na temu

#15 orao

orao

brucoš

• +Members
  • 66 poruka
  • Spol:Male
  • Godina studiranja:5th year

Poslano 01 Veljača 2007 - 11:11

Ja sam razočaran radom knjižnice na mefu. Jel itko ikada posudio u knjižnici ikakvu knjigu? Na drugim fakultetima, koliko ja znam, knjižnice funkcioniraju i studenti ne moraju kupovati sve knjige, posude knjigu i vrate ju kad polože ispit.  :zacepi:

#16 humus

humus

doktor

• +Members
  • 1726 poruka
  • Lokacija:Izgubljen u prostor-vrijemenskom kontinuumu... (i srećan zbog toga)
  • Sveučilište:Zagreb
  • Godina studiranja:4th year

Poslano 01 Veljača 2007 - 01:33

medicus @ Čet; 1. II 2007.; 11:11 je rekao:

Jel itko ikada posudio u knjižnici ikakvu knjigu?

Ima i takvih slučajeva. :DD:

No, moraš biti upoznat sa onim pravilom da, ako na polici ima tri ili manje knjiga, neće posuđivati ništa.
U tom slučaju ti uvek ostaje jedna varijanta (koja zapravo uopšte i nije loša) - pouđivanje "za tu". Odnosno, pozajmiš knjigu, odeš u čitaonu, naučiš što ti treba i posle vratiš knjigu.
Ako dobro izvlačiš beleške, nećeš imati nikakvih problema. :D

#17 Tindi

Tindi

kupio patologiju

• +Members
  • 181 poruka
  • Spol:Female
  • Interesi:Horse-back riding, scuba diving,sailing, capoeira, bungee jumping, riding my scooter, foreign languages (english, german, spanish), playing piano, and becomin a doctor one day ofcourse :)
  • Sveučilište:Medicinski fakultet u Zagrebu

Poslano 29 Oľujak 2007 - 06:03

I ja se želim požaliti....
I to na moje vlastite kolege sa godine!

Naime,danas je trebalo biti predavanja od 11.30 do 13.00 na Štamparu i sjedi nas 70-tak u jednoj dvorani i ostatak u dvorani do (znači tri metra udaljenosti) i čekamo čekamo čekamo i počeli se kolege pomalo razilaziti i nakon 40min smo i mi ostali odlučili otići i izađemo mi van a kad ono dobar dio onih kolega koji su prije nas "otišli" sjedi u dvorani do gdje je bilo to predavanje!!!!!!!!!!!

PA LJUDI MOJI ZAR NITKO NIJEDAN OD VAS NIJE BIO SPOSOBAN POSLATI PORUKU ILI NAPRAVITI TA DVA KORAKA I JAVITI OSTALIMA DA JE ZA SVE PREDAVANJE U DRUGOJ DVORANI?????!!!!

Jesu li ta tri metra tako daleko ili ste svi mislili da ćemo mi sad past ispit jer nismo bili na tom predavanju a vi ćete proći????????

Neznam uopće šta da mislim ;(
ovo mi je fakat tužno,čula sam i vidla svakakve stvari na faksu (kao nedam ti skriptu,nedam ti pitanja za kolokvij) ali mislila sam da su to pojedinačni slučajevi ali očito nisu i tome JAKO RAZOČARALO....

#18 Tilia˘cordata

Tilia˘cordata

brisačica prašine sa servera, meštar o' tabličnih prikaza

• +Members
  • 1414 poruka
  • Interesi:Žestoko se provesti on this lovely journey called life...
  • Godina studiranja:3rd year

Poslano 29 Oľujak 2007 - 06:54

Pregledaj porukuTina je na Mar 29 2007, 07:03 PM rekao:

Naime,danas je trebalo biti predavanja od 11.30 do 13.00 na Štamparu i sjedi nas 70-tak u jednoj dvorani i ostatak u dvorani do (znači tri metra udaljenosti) i čekamo čekamo čekamo i počeli se kolege pomalo razilaziti i nakon 40min smo i mi ostali odlučili otići i izađemo mi van a kad ono dobar dio onih kolega koji su prije nas "otišli" sjedi u dvorani do gdje je bilo to predavanje!!!!!!!!!!!

PA LJUDI MOJI ZAR NITKO NIJEDAN OD VAS NIJE BIO SPOSOBAN POSLATI PORUKU ILI NAPRAVITI TA DVA KORAKA I JAVITI OSTALIMA DA JE ZA SVE PREDAVANJE U DRUGOJ DVORANI?????!!!!

Jesu li ta tri metra tako daleko ili ste svi mislili da ćemo mi sad past ispit jer nismo bili na tom predavanju a vi ćete proći????????

ovo mi je fakat tužno,čula sam i vidla svakakve stvari na faksu (kao nedam ti skriptu,nedam ti pitanja za kolokvij) ali mislila sam da su to pojedinačni slučajevi ali očito nisu i tome JAKO RAZOČARALO....

Djevojko,dobro došla u svijet smicanja i smicalica,počkaljivanja i sebičnosti!!!!!
Ono što sad već napravi je oboružaj se živcima...to te čeka narednih nekoliko godina..
A svi ti propovijedaju o timskom radu i inim stvarima...koga oni zezaju?
Ima iznimaka,,,hm,,,sumnjam da ih mogu nabrojiti na prste
:hug00000:

#19 felisleo

felisleo

položio patologiju

• +Members
  • 922 poruka
  • Sveučilište:Univ. Of Zagreb Medical School

Poslano 29 Oľujak 2007 - 07:08

Pregledaj porukuTina je na Mar 29 2007, 07:03 PM rekao:

Je, je istina. Neznam sad kolko je njih tamo bilo, al da. Mi tamo cekali i cekali dok se nakraju neko nije sjetio otic pitat sto je s tim pa se otkrilo da je zena krivo protumacila raspored. Al ajd bar je za one koji su ostali, odnosno dosli kasnije, ponovila onaj dio sto je ispredavala dok nas nije bilo.

A sto se tice timskog rada. Pa kazu da je kod nas jos uvijek na snazi onaj sistem ja sam najpametnij, ja znam najbolje, sta ce meni onaj drugi solit pamet, sta on moze meni pomoci, nezna on bolje neg ja... i slicne fore.

#20 Tindi

Tindi

kupio patologiju

• +Members
  • 181 poruka
  • Interesi:Horse-back riding, scuba diving,sailing, capoeira, bungee jumping, riding my scooter, foreign languages (english, german, spanish), playing piano, and becomin a doctor one day ofcourse :)
  • Sveučilište:Medicinski fakultet u Zagrebu

Poslano 29 Oľujak 2007 - 10:21

Ma i ja sam čula svakakve priče o ljudima na našem faksu,ono lošei ko jači taj kači....neznam meni je to grozno i mislim da ako hoćemo završit ovaj faks da moramo surađivati a da ne kažem da ćemo morat surađivat i kasnije u životu...
šta ako zatražim savjet od kolege i on će mi reć namjerno krivo?! Zar smo dotud došli?!

neznam...meni je to tužno štogod vi mislili

al očito se mora naviknut na to

#21 Majkic

Majkic

kupio patologiju

• +Members
  • 230 poruka
  • Godina studiranja:6th year

Poslano 29 Oľujak 2007 - 10:48

Sad ti je i jasno čemu 1 ponst i thank you sustav.
Nma kojima je normalno dijeliti i ne treba uostalom najviše i djelimo.

#22 Tilia˘cordata

Tilia˘cordata

brisačica prašine sa servera, meštar o' tabličnih prikaza

• +Members
  • 1414 poruka
  • Interesi:Žestoko se provesti on this lovely journey called life...
  • Godina studiranja:3rd year

Poslano 29 Oľujak 2007 - 11:01

Pregledaj porukuMajkic je na Mar 29 2007, 11:48 PM rekao:

Sad ti je i jasno čemu 1 ponst i thank you sustav.
Nma kojima je normalno dijeliti i ne treba uostalom najviše i djelimo.

Dok god postoji barem mala količinica svjesnih i savjesnih ljudi, oni drugi će se ipak malo pribojavati....
..proširimo se... :devil:

#23 Black_Dog

Black_Dog

20th Century Boy

• VIP
  • 3091 poruka
  • Interesi:It's only rock and roll and I like it...
  • Sveučilište:MEF ZG

Poslano 29 Oľujak 2007 - 11:24

Tina evo ja bi ti poslao poruku da sam ima tvoj broj, al ionako sam zaspa :P  jer je predavanje bilo ultra dosadno, niste ništa propustili, vjeruj mi. I nije mi jasno zašto svi odmah pamišljaju na neku konkurenciju, i da ja nisam nekog zvao da ne čuje to predavanje, i da dobije manju ocijenu, wtf, pa nismo debili, timski rad, zar ne.
Zašto je to tebi palo napamet, možda ti misliš da smo ti mi konkurencija??? :devil:
Šalu na stranu, to je štampar, ostanite lipo spavat doma ubuduće, i ja ću.

#24 felisleo

felisleo

položio patologiju

• +Members
  • 922 poruka
  • Sveučilište:Univ. Of Zagreb Medical School

Poslano 29 Oľujak 2007 - 11:37

Ma bas je bilo zabavno predavanje u usporedbi se nekim ranijima... lol

#25 Gost_Darth Revan_*

Gost_Darth Revan_*
  • Guests

Poslano 30 Oľujak 2007 - 07:49

Ma većina takvih ljudi kod nas na faxu su totalno bez mozga, ali s previše straha.

Osobno, i ja sam poludio čekajući 40 min na dotično predavanje. Također, neki predavači (povijest)rade tolku strku. Glupost, bio sam na nekoliko njih do sada, i zaključio, da ništa na Štamparu nema smisla, ni predavanja ni seminari, nećemo imat nikakvu korist od njihovih predmeta. Al dobro, što se mora, nije teško. Kaj ne?

#26 Gost_labić_*

Gost_labić_*
  • Guests

Poslano 31 Oľujak 2007 - 01:25

da, šte se tiče prve godine....sve je ubiti u redu, no zanimljiv je faktor sreće na usmenim ispitima što se ispitivače tiče. za isto znanje ocjene su zamjetno drugačije. ovime ne aludiram na jedan predmet, već na sve koje smo do sada imali. ali takav je život, zar ne?

#27 Black_Dog

Black_Dog

20th Century Boy

• VIP
  • 3091 poruka
  • Interesi:It's only rock and roll and I like it...
  • Sveučilište:MEF ZG

Poslano 31 Oľujak 2007 - 01:28

Pregledaj porukulabić je na Mar 31 2007, 02:25 PM rekao:

da, šte se tiče prve godine....sve je ubiti u redu, no zanimljiv je faktor sreće na usmenim ispitima što se ispitivače tiče. za isto znanje ocjene su zamjetno drugačije. ovime ne aludiram na jedan predmet, već na sve koje smo do sada imali. ali takav je život, zar ne?
Eh da, prićaj mi o tome. Dovoljna je usporedba Kelović - Marušić na predroku. Nemam komentara, al tako ti je to i moramo se svi sa time pomiriti. Ja se nebi bunija da me Marušićka pitala, al me pita Kelović.... Al to smo odavno konstatirali... Tako je to

#28 orao

orao

brucoš

• +Members
  • 66 poruka

Poslano 05 Travanj 2007 - 10:32

Evo da i ja napisem nesto u knjigu žalbe, čisto da ne bi knjiga bila prazna.
Prosli tjedan sam bio bolestan, imao temperaturu 39 i pitao sam pročelnicu katedre na Uvodu u medicinu i povijest medicine, da izostanem s nastave jer stvarno nije u redu da bolestan spavam na nastavi i zaražavam sve oko sebe. I naravno dobio sam negativan odgovor, pročelnica je rekla da ja moram i s temperaturom ici na nastavu. A ja ovako neuk (prva godina) mislio da je najbolje pod visokom temperaturom mirovati u krevetu. Ugledna profesorica ne misli tako. :wavecry:

1 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika