Državna Matura & Mef
Započeo(la)
Rale
, Svi 06 2008 10:03
656 odgovora na temu
Poslano 05 Lipanj 2011 - 01:04
Vrijedi li jos onaj uvjet da se mora polozit 35 posto iz svakog dijela prijemnog ?
Poslano 13 Siječanj 2012 - 09:59
Planiram uzeti biologiju (i još neke predmete) kao izbornu na maturi,pa je malo glupo što moram učiti 2. razred za maturu,a za prijemni ne.Jel dovoljno za maturu samo proletjeti kroz to gradivo,jer neki govore da je dosta lagana biologija na maturi? 
prijemni je bitniji,pa mi se neda gubit vrijeme na dio koji mi ni ne treba
Poslano 06 Veljača 2012 - 12:37
AnimaSana je na 13 Siječanj 2012 - 09:59 rekao:
Planiram uzeti biologiju (i još neke predmete) kao izbornu na maturi,pa je malo glupo što moram učiti 2. razred za maturu,a za prijemni ne.Jel dovoljno za maturu samo proletjeti kroz to gradivo,jer neki govore da je dosta lagana biologija na maturi? 
problem je što mi se čini da će matura biti teža nego lani, kao što je naša bila teža nego preklanjska. pošto ti je Medicina sigurno prvi prioritet, nemoj se zamarati 2. razredom, nego gledaj gradivo koje obuhvaća prijemni jer ti je on najvažniji.
Ćaća je na 05 Lipanj 2011 - 08:58 rekao:
Tko ne položi barem 60% ili više iz svakog ne će ni imati velikih šansi za upad.
Ako si ima barem 50 posto, ima si siguran upad.
Poslano 17 Veljača 2012 - 10:43
znam da je ovo dio za dr.maturu ali aj mi recite jeli ima knjižica formula na prijemnome? hvala..
Poslano 24 Veljača 2012 - 03:45
Što je za DM dovoljna samo žuta zbirka (za zadatke mislim)???
Poslano 24 Veljača 2012 - 06:00
Mislim da čak je... Ali ne drži me za riječ, da vidimo što ostali kažu...
Poslano 24 Veljača 2012 - 10:58
Ja mislim da je za zadatake žuta zbirka najbolja!
Poslano 26 Veljača 2012 - 10:13
Ja radim po Fizici u 24 lekcije i upravo ste me izbedirali!
mislim, planiram dok sve prođem krenut šibat po žutoj, jer sam ovako skužila da se na njoj previse zadrzim jer hocu sve rijesit, kontam da ni pola gradiva ne bih prošla da idem samo po žutoj.....
Neznam, fakat više neznam što bih s tom fizikom o.O
mislim, planiram dok sve prođem krenut šibat po žutoj, jer sam ovako skužila da se na njoj previse zadrzim jer hocu sve rijesit, kontam da ni pola gradiva ne bih prošla da idem samo po žutoj.....
Poslano 26 Veljača 2012 - 11:05
nighthawk je na 26 Veljača 2012 - 10:13 rekao:
Ja radim po Fizici u 24 lekcije i upravo ste me izbedirali!
Pa Fu24 je puno bolja za teoriju, žuta nema teoretskih zadataka! A oni računski zadatci iz Fu24 su jako slični onima iz žute! Tako da se nemaš šta deprimirat! Ja ću isto posli Fu24 tuč po žutoj, pa po plavim zbirkama, pa po Paarovim zbirkama. Bar fizike ima koliko oćeš, a zadatci su više manje isti. Samo se treba ušemit
1 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika