Skoči na sadržaj

Portal - Beta Verzija

• Please log in to reply
8 odgovora na temu

#1 ~Sentinel~

~Sentinel~

ghost

• Root Admin
  • 6905 poruka
  • Spol:Not Telling
  • Interesi:Samo ti
  • Sveučilište:Yale
  • Godina studiranja:1st year

Poslano 29 Lipanj 2008 - 06:04

Nova, testna verzija našeg portala je online. Pa Vas molimo da bacite pogled i prenesete nam kritike, greške koje se javljaju i sve ostalo čime niste zadovoljni. Imajte u vidu da na sadržaju još nismo imali vremena raditi, i da u budućnosti možete očekivati mnogo kvalitetnih, originalnih tekstova, kolumni, vijesti... Ostalo ćemo ostaviti kao iznenađenje, ali obećajemo, imat ćete najbolji portal koji je ovaj fakultet vidio.

Još napomena: Username i password su isti kao za forum!

HVALA puno!
Perpetuum Lab Crew

#2 pad nap0na

pad nap0na

Riječka 3.14čka

• Super Moderator
  • 1680 poruka
  • Spol:Male
  • Interesi:APP
  • Sveučilište:MedRi
  • Godina studiranja:3rd year

Poslano 05 Srpanj 2008 - 04:01

Evo, ja sam slučajno naišao na jednu malu, sitnu, jedva vidljivu greškicu, no pošto je plab elitniji od najelitnijih mora sve bit po špagi ...

Dakle, dokaz br. 1 :

Dokument u privitku  greska.JPG   12,09K   0 puta preuzeto

Nadam se da sam pomogao  :D

#3 Peter

Peter

fundamentalistički ekstremist

• Administrators
  • 3904 poruka
  • Spol:Male
  • Sveučilište:MEF Zagreb
  • Godina studiranja:5th year

Poslano 05 Srpanj 2008 - 04:32

Pogreška ispravljena, zahvaljujemo na prijavi...

#4 Ida

Ida
  • Spol:Female
  • Interesi:Biti u prirodi. Putovanja. Medicina. Neurologija i neuroznanost. Embriologija. Atletika. Jesti čokoladu.
  • Godina studiranja:4th year

Poslano 16 Srpanj 2008 - 09:46

Imam ja jedan komentar... Ne znam jesam li jedina s ovim problemom.

Nikak se ne mogu logirati na portal. Na forum se logiram bez problema, upišem username i šifru, stisnem enter i sve ok... Na portal dođem, upišem username i šifru, stisnem enter, cijela stranica mi se otvori ponovo, i - vidi vraga, nisam logirana. Polja za username i šifru opet su prazna kao da u njih ništa nisam upisivala.

Mislila sam da bi možda moglo biti da sam ipak logirana, iako to nigdje ne piše. Međutim, odem na neko random mjesto i probam ostaviti komentar pa mi piše da to ne mogu napraviti prije nego se logiram. Probam se logirati - opet ništa.

Uglavnom, ne znam jel stvar u nekim mojim internetskim postavama (meni su te stvari prilično mistične), ali čudno mi je da se to događa... Sve ostale stranice na internetu gdje sam se dosad trebala prijaviti funkcionirale su mi...

#5 ~Sentinel~

~Sentinel~

ghost

• Root Admin
  • 6905 poruka

Poslano 16 Srpanj 2008 - 11:10

Kaže portal da te ima u bazi podataka, samo mi reci, je li se pokušaš logirati s display imenom s foruma ili s login imenom?

Jer ovaj IPB forum ima login ime, koje je to s čim se logiraš i na portal, a display ime je ono što ti kao nadimak vide drugi useri.

Ljudi, ne zaboravite, ovo je testna verzija portala, mnogo stvari neće štimati, zato nam je svaka sugestija i prijava greške bitna, da u dogledno vrijeme to profunkcionira.

#6 Ida

Ida
  • Spol:Female
  • Interesi:Biti u prirodi. Putovanja. Medicina. Neurologija i neuroznanost. Embriologija. Atletika. Jesti čokoladu.
  • Godina studiranja:4th year

Poslano 20 Srpanj 2008 - 05:00

S login imenom. Display ime mi je Iida, login ime Ida. :blink: SAD sam skužila u čemu je greška! Portal je case-sensitive, a forum izgleda nije. Jer na forum se mogu logirati ako upišem "ida", a na portalu baš mora biti "Ida". Ok, nema više problema. Iako, predlažem da u ne-beta verziji portala postoji neka poruka useru o tome zašto se nije uspio logirati (Korisničko ime nije prepoznato ili nešto u tom stilu). ;)

#7 ~Sentinel~

~Sentinel~

ghost

• Root Admin
  • 6905 poruka

Poslano 20 Srpanj 2008 - 05:37

Hvala na prijedlogu, pokušat ću... :)

#8 marin.raspasoj