Unaprijed hvala!
Pomoć
Započeo(la)
matijevic2
, Ruj 09 2008 07:50
5 odgovora na temu
Poslano 09 Rujan 2008 - 07:50
Ne znam gdje bi otvorio ovaj topic kad ne mogu replyati na temu otvorenu u forumu "Portal", i ne razumijem zašto se tamo ne može replyati? Uglavnom, imam problem s iTunesom kada kliknem na podcast directory kaže mi da toga nema u hrvatskom iTunes storeu!!! Jel moram onda ja njima pustit malo Thompsona da me ostave ili je nešto drugo u pitanju?
Unaprijed hvala!
Unaprijed hvala!
Poslano 09 Rujan 2008 - 07:54
Evo skužio sam odmah, treba ići na "Store"-"create account" i tamo kliknete gore da vam adresa za račune nije u Hrvatskoj i tamo promijenite državu, ja stavio US, valjda sad mogu svejedno ić na Thomsonove koncerte jel?
Poslano 09 Rujan 2008 - 07:57
u onom prozoru pod store pa itunes store skrolas do dna stranice i tamo imas drop down izbornik gdje mozes birat zemlju koju zelis, pa npr. izaberes USA i onda ces moc nac to sto ti je pisalo da nema u hrvatskom itunes dućanu.
eto ocito covjek skuzio dok sam ja pisao
oh well, posto se ovdje nemore birsat postove nek ostane
eto ocito covjek skuzio dok sam ja pisao
Ovu poruku uredio(la) je felisleo: 09 Rujan 2008 - 07:58
Poslano 10 Rujan 2008 - 03:57
Mogao si jednostavno ostaviti komentar na portalu, tamo bih ti odgovorila....
Poslano 10 Rujan 2008 - 09:21
Mislim da je ipak jednostavnije da se može odgovoriti na temu na forumu, jer ipak sam navikao ovdje komunicirati. Nego, ako se već ne može tamo odgovarati, bilo bi dobro da neki mod otvori temu "iTunes preporuke", jer tamo ima brdo materijala, a možda je netko dosada naletio na nešto zanimljivo i koristno!
Poslano 10 Rujan 2008 - 12:05
Ah, rekao je Peter fino da ćemo morati nekako te komentare integrirati
Opet, možeš i ti otvoriti, ali eto, ja ću
I naravno da ima brdo dobrih materijala, zato je tekst napisan, da ekipa pođe obraćati pozornost na to, umjesto sranja na taradijevoj MefMoodli (mUdli).
Opet, možeš i ti otvoriti, ali eto, ja ću
0 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika