Skoči na sadržaj

Medicinska biologija - usporedba Zg - Os?

• Please log in to reply
1 odgovor na temu

#1 lennywings

lennywings

brucoš

• +Members
  • 82 poruka
  • Spol:Male
  • Interesi:umm.... šta ono volim? atletiku, al nemam vremena baš za to više =( stolni tenis, nogomet... gitaraaaaa =D
    crtanje, fotografiranje... umjetnost u globalu, ali posebno kemiju i fiziku ^^
  • Godina studiranja:1st year

Poslano 05 Listopad 2008 - 12:59

čisto me zanima kakva je biologija u zgu? ovdje smo započeli s njom i mogu reći da je prilično neobično raditi takvo što... stvar je u tome što ti odmah za drugi dan daju da naučiš nekih 50 stranica, pa te ispituju na seminarima...
prvi kolokvij kažu da je ubitačan, i većina popada, jer to je "da nas nauče učiti"... kakvo je stanje u zagrebu?

hmm, i zanima me, gdje su nestale skripte, pitanja i slične stvari...? to izgleda nitko više ne uploada, a one stvari što su prije bile, sada su samo dead linkovi... šteta... eto, postam pitanja sa prvog kolokvija, čim bude ^^

#2 Ćaća

Ćaća

Freelance

• VIP
  • 3340 poruka
  • Spol:Male
  • Interesi:Living for the bottle
  • Sveučilište:MEF Zagreb
  • Godina studiranja:6th year

Poslano 05 Listopad 2008 - 01:44

Turnusna nastava kolega, turnusna nastava. Što se predmeta kao takvog tiče, detaljnije je opisan u vodiču za brucoše, pročitaj tamo. Konatm da bi mi se nakon ove izjave tipkovnica nasmješila da može.

Što se drugog pitanja tiče, to je više puta bilo rečeno, padom stare baze, palo je i dosta attachementa. Oni koje je netko od korisnika imao su vraćeni, ostali su nepovratno izgubljeni. Uploadanje novih materijala ovisi najprije o dobroj volji samih korisnika, stoga jedna veliki :pray: na tvojoj odluci.

0 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika