Pohvala
Započeo(la)
nikoleta
, Stu 18 2008 07:15
24 odgovora na temu
Poslano 12 Srpanj 2009 - 11:35
Krasno vam je perpetuumče...
Ugodno za gledat u ove boje.... Mrak kombinacija.
Pregledno, jednostavno.... izvrsno!
Ugodno za gledat u ove boje.... Mrak kombinacija.
Pregledno, jednostavno.... izvrsno!
Ovu poruku uredio(la) je morphine: 12 Srpanj 2009 - 11:36
Poslano 13 Srpanj 2009 - 04:09
Moje pohvale također i za ovaj forum i za portal i za wiki! Stvarno ima mnogo stvari koje su jako korisne, a pogotovo za brucoše. Ja sam našao puno stvari za koje nisam znao ništa. Stvarno svaka čast!!
Poslano 16 Srpanj 2009 - 02:25
Ljudi svaka vam čast! Iako sam već diplomirala i odstažirala svoje, baš je dobro vidjet da nisu baš svi medicinari ista sebična sorta ! Sve pohvale!
Poslano 17 Srpanj 2009 - 09:03
morag je na 16 Srpanj 2009 - 02:25 rekao:
Ljudi svaka vam čast! Iako sam već diplomirala i odstažirala svoje, baš je dobro vidjet da nisu baš svi medicinari ista sebična sorta ! Sve pohvale!
Hvala...
Nadam se da ćeš biti dio te zajednice (iako je fax već iza tebe) koja je spremna pomoći
Perpetuum-Lab nije samo forum. Perpetuum-Lab je portal/forum/wiki. Linkove za ostale dvije kategorije imaš u gornjem lijevom kutu.
Pretpostavljam da bi ti se i wiki mogao svidjet. Ako nešto na brzinu treba iz anatomije, a knjiga ti nije pri ruci!
Poslano 21 Rujan 2009 - 11:19
Lijepo je imati ovakav forum za svoj fakultet, bravo i svaka čast, od velike ste pomoći!
Poslano 29 Rujan 2009 - 07:29
Tako je, odlični ste svaka čast 
Ovaj, ovo nije sigurno pravi topic za pitati ali ne znam di bi drugdje pito jer imam iskustvo s forumima ko kamikaza sa življenjem ali kaće već jednom te obavijesti iz sportskih sekcija na Medicinskom u zagrebu?
Inače imam prirodan talent za postavljanje glupih pitanja
Ovaj, ovo nije sigurno pravi topic za pitati ali ne znam di bi drugdje pito jer imam iskustvo s forumima ko kamikaza sa življenjem ali kaće već jednom te obavijesti iz sportskih sekcija na Medicinskom u zagrebu?
Inače imam prirodan talent za postavljanje glupih pitanja
Poslano 29 Rujan 2009 - 10:13
Obavjesti stoje na vratima Stražinog kabineta. Ako ne znaš gdje je to, netko od tvojih kolega jamačno zna.
1 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika