Skoči na sadržaj

Gdje kupiti kutu?

• Please log in to reply
46 odgovora na temu

#1 antonija11

antonija11

gdje sam?

• Members
  • 3 poruka
  • Godina studiranja:4th year

Poslano 30 Siječanj 2009 - 02:42

Ok, znam da ste se možda nasmijali na temu jer većina vas odavno ima kutu. Ali, molim pomoć. Jel igdje na području grada Zagreba ima (osim u Hospitaliji) za kupiti liječnička kuta... I to ne bilo kakva, nego neka koja je cijenom prostupačnija i kvalitetom bolja ( šavovi) od Hospitalijinih. Drgimn riječima gdje ste kupili svoju kutu i kako ste zadovoljni njome?

#2 eyetoy

eyetoy

brucoš

• +Members
  • 68 poruka
  • Spol:Male
  • Godina studiranja:1st year

Poslano 30 Siječanj 2009 - 04:45

navodno u subicevoj postoji nesto, a nije hospitalija

#3 Black_Dog

Black_Dog

20th Century Boy

• VIP
  • 3091 poruka
  • Interesi:It's only rock and roll and I like it...
  • Sveučilište:MEF ZG
  • Godina studiranja:6th year

Poslano 30 Siječanj 2009 - 05:39

cuja sam i ja da ima neki ducan, stanica iznad autobusnog (trg P.Krešimira IV), dakle križanje Šubićeve i xxx... kod "Tvornice" valjda negdi
navodno su i stetoskopi tamo nešto jeftiniji

#4 Ida

Ida
  • Spol:Female
  • Interesi:Biti u prirodi. Putovanja. Medicina. Neurologija i neuroznanost. Embriologija. Atletika. Jesti čokoladu.
  • Sveučilište:MEF Zagreb

Poslano 01 Veljača 2009 - 01:01

Ja sam čula isto za to u Šubićevoj. Iako navodno kod križanja Šubićeve i Zvonimirove, dakle ne baš pokraj Tvornice...ali ne sjećam se da sam ikada osobno vidjela taj dućan.

#5 Ćaća

Ćaća

Freelance

• VIP
  • 3340 poruka
  • Interesi:Living for the bottle
  • Godina studiranja:6th year

Poslano 02 Veljača 2009 - 09:30

To je ta "Uriho oprema" koju sam ja smjestio na početak Heinzelove u nekoj drugoj temi. Na onom križanju gdje 13ca skreće prema Džamiji (nemam pojma o kojim je točno ulicama riječ :P)

#6 ~Sentinel~

~Sentinel~

ghost

• Root Admin
  • 6905 poruka
  • Spol:Not Telling
  • Interesi:Samo ti
  • Sveučilište:Yale
  • Godina studiranja:1st year

Poslano 02 Veljača 2009 - 12:07

Ima na Trešnjevačkom trgu (ne u onoj ulici koja vodi prema Domu sportova, nego u onoj koja vodi prema RTL-u), možda 20 m od American Donought-a, neka navodno jako dobra krojačka radnja gdje mogu sve napraviti.

Taj sam odgovor dobila kad sam pitala doktoricu u bolnici gdje je zbavila onu lijepu kutu s metalnim gumbovima.

Cijena? Rekla je između 100 i 150kn, ovisno o zahtjevima.

#7 trulli

trulli

gdje sam?

• Members
  • 8 poruka
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 02 Veljača 2009 - 01:30

Pregledaj poruku~Sentinel~ je na Feb 2 2009, 12:07 PM rekao:

Ima na Trešnjevačkom trgu (ne u onoj ulici koja vodi prema Domu sportova, nego u onoj koja vodi prema RTL-u), možda 20 m od American Donought-a, neka navodno jako dobra krojačka radnja gdje mogu sve napraviti.

Taj sam odgovor dobila kad sam pitala doktoricu u bolnici gdje je zbavila onu lijepu kutu s metalnim gumbovima.

Cijena? Rekla je između 100 i 150kn, ovisno o zahtjevima.

To je u Krapinskoj ulici, nekih 50-60m od AM, samo produžite tom ulicom od placa. Tamo su kute daleko kvalitetnije i ljepše od onih iz hospitalije, ja sam svoju platio 130kn.

#8 Lilu

Lilu

brucoš

• +Members
  • 57 poruka
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 19 Travanj 2009 - 10:55

Jel zna tko otkad radi Uriho? Treba mi sutra u 8 ujutro :( Ili negdje drugdje gdje se moze kupit kuta...

Ovu poruku uredio(la) je Lilu: 19 Travanj 2009 - 10:59

#9 Ida

Ida
  • Interesi:Biti u prirodi. Putovanja. Medicina. Neurologija i neuroznanost. Embriologija. Atletika. Jesti čokoladu.

Poslano 20 Travanj 2009 - 02:58

A di bi se mogle nabaviti crne kute?  :wicked:

Ovu poruku uredio(la) je Iida: 20 Travanj 2009 - 02:58

#10 waka

waka

Ein, zwei, die!

• +Members
  • 303 poruka
  • Interesi:pande, zmajevi, zombiji, victorian, clock/steampunk, industrial, queen, rammstein i kraftwerk. ukratko.
  • Sveučilište:mef zg

Poslano 20 Travanj 2009 - 04:06

iida, to je i meni palo na pamet ^^

#11 Ida

Ida

Poslano 20 Travanj 2009 - 04:39

Pregledaj porukuwakarimasen je na Apr 20 2009, 05:06 PM rekao:

iida, to je i meni palo na pamet ^^
Ako saznam javit ću ti :D Ti meni isto... Crne kute su zbilja cool. Ja sam htjela imati crnu kutu prije nego sam uopće shvatila da one zaista postoje.

#12 Minion

Minion

položio patologiju

• +Members
  • 997 poruka
  • Sveučilište:MEF Zg

Poslano 20 Travanj 2009 - 06:46

Pregledaj porukuIida je na Apr 20 2009, 05:39 PM rekao:

Ako saznam javit ću ti :D Ti meni isto... Crne kute su zbilja cool. Ja sam htjela imati crnu kutu prije nego sam uopće shvatila da one zaista postoje.

Ja mislim da će jednom razum prevladati i da ću odustati od ovog, ali za sad me drži. Nekako već 2 godine odbijam priznati da mi se crna kuta sviđa, od kad smo se šalile za jednog susjeda mog da je nosi za bolnicu, jer mu paše uz dušu  :lol2: Ali kad sam čula da je i doc. Katavić posjeduje, onda sam pomislila, it must be legal! E sad ne znam je li se kupi crna ili se kupi bijela pa oboji u crno.

#13 waka

waka

Ein, zwei, die!

• +Members
  • 303 poruka
  • Interesi:pande, zmajevi, zombiji, victorian, clock/steampunk, industrial, queen, rammstein i kraftwerk. ukratko.
  • Sveučilište:mef zg

Poslano 20 Travanj 2009 - 08:14

ma boja za tkaninu i deri :D
jooooooj i još kutu svežeš u čvorove i onak s gumicama primiš :D i onda dobiš hipi kutu ^^ jao evo sad neću više crnu kutu sad oću hipi.

ako sad na kemiji s nečim spržim kutu onda budem ju još doma dokrajčila s bojom  :shifty:

btw za one koji su iz vž-a il okolice - ima okej kuta u brezju kod jednog zubotehničara, samo kaj su 30ak kn skuplje nego u hospitaliji, znači nekih 190kn.

#14 Mr. B

Mr. B

brucoš

• +Members
  • 83 poruka
  • Interesi:gitara, fotografija
  • Sveučilište:MEF Zg

Poslano 20 Travanj 2009 - 09:21

Pregledaj porukuwakarimasen je na Apr 20 2009, 09:14 PM rekao:

btw za one koji su iz vž-a il okolice - ima okej kuta u brezju kod jednog zubotehničara, samo kaj su 30ak kn skuplje nego u hospitaliji, znači nekih 190kn.

ti to o Medepu ili nekaj drugo? oni su tam negde <_<

0 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika