Skoči na sadržaj

Pitanja s usmenog ispita

MEF Zagreb

• Please log in to reply
1 odgovor na temu

#1 Tiha

Tiha

brucoš

• Members
  • 10 poruka
  • Spol:Female
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 03 Rujan 2009 - 09:38

*
POPULARNA PORUKA!

Dakle, još dok sam učila za anatomiju sam svrstala sva pitanja s kartica za usmeni po sustavima. Meni je puno pomoglo jer sam vidjela učestalost pitanja. Ona pitanja koja se ponavljaju 4 i više puta sam označila tirkizno, a ona koja su ujedno pitanja vezana uz topografiju su crvena! Možete se osloniti na to, jer je potrajalo jedan cijeli dan i sve do jednog sam svrstala. Sretno!:)
Dokument u privitku  Anatomija-usmeni-svrstanosustavi.pdf   66,32K   581 puta preuzeto

Pitanja za usmeni iz anatomije (kartice) s Katedre MEF ZG
nove kartice 2009/10 (uključuju i razliku pitanja sa starih kartica koja su u italicu)
Dokument u privitku  Anatomija-usmeni-kartice.pdf   73,43K   375 puta preuzeto

#2 rapidbear

rapidbear

gdje sam?

• Members
  • 3 poruka
  • Spol:Male
  • Godina studiranja:1st year

Poslano 21 Lipanj 2010 - 09:40

Evo jedna preporuka za sve one koji se drže kartica sa pitanjima kao pijan plota. Bez obzira što će vas prof. ispitivati po njima nije baš odveć pametno učiti isključivo po njima, razlog tome je, to što ta pitanja i nisu baš sistematična, ne obuhvaćaju sve, te nisu dobra za ponavljanje prije usmenog i praktičnog ispita, ali svakako bih ih trebalo pročitati jer nekako je lakše na ispitu ( u psihološkoj ste prednosti kad već znate da ste to gledali prije, ako ništa drugo...). Čudno koncipirana trik pitanja od gradiva koje bi sigurno znali da su pitanja vama prihvatljivo izrečena stvaraju probleme...  kad ste sve dobro naučili i posložili u glavi možete na ispit...

Also tagged with MEF Zagreb

1 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika