Upomoć, Problemi S Forumom!
Započeo(la)
sniksi
, Lis 03 2009 01:18
9 odgovora na temu
Poslano 03 Listopad 2009 - 01:18
Kao što sam naslov kaže, imam nekih problema. U zadnjih 2 sata stranice foruma mi se teško otvaraju, ili se uopće ne otvore. Kaže nešto tipa: page can not be displayed. Ne znam kome se trebam obratiti za pomoć...
:(
Da li ostalima normalno radi?
Poslano 03 Listopad 2009 - 05:45
ne oO meni isto kaže nešto tipa: page can not be displayed.
Poslano 03 Listopad 2009 - 07:00
Ajoooj. Ma valjda je ovaj forum postao toliko popularan od strane studenata da su svi navalili na njega... ^^ Bude se sve sredilo do sutra, nadam se.
Poslano 03 Listopad 2009 - 08:30
Meni sve radi na ultra-kozmo-lame-sporom domskom netu na Lašćini
Poslano 03 Listopad 2009 - 08:47
Ovaj net je još dobar za ovu stranicu. Stranicu mef-a na lašćini mi zna otvarat po 15 min, da ne govorim koliko mi treba do lms-a i predmeta.
i ne, ja nisam imao problema.
i ne, ja nisam imao problema.
Poslano 03 Listopad 2009 - 09:08
Moguće da vas je puno bilo online u jednom trenutku, moguće da je nešto sa serverom bilo sprčkano, a uostalom moguće da je problem u vašem ISPu (provideru)....
Poslano 06 Listopad 2009 - 09:25
malo bezveze upadam jer nisam imao vremena detaljnije poučavati forum, ali mi firefox 3.5.3 pravi probleme kod postanja. recimo pokusam pisati u drugi red (ovo sad recimo) i nakraju sve zavrsi u jednom te istom. prastari explorer (kojeg ne zelim koristiti) radi dobro. jel nešto propuštam? xD
Ovu poruku uredio(la) je phoenix: 06 Listopad 2009 - 09:28
Poslano 06 Listopad 2009 - 10:18
Ne znam kakav je firefox 3.5.3, to je vjerojatno novija verzija puna još bugova... Na google chromeu, IE8 i firefox 3.0.14 meni radi sve uredno.
Uglavnom jedno od riješenja može bit da odete u postavke svog profila KLIK i ugasite RTE opciju (odmah vam je ponuđena na prvoj stranici)...
Uglavnom jedno od riješenja može bit da odete u postavke svog profila KLIK i ugasite RTE opciju (odmah vam je ponuđena na prvoj stranici)...
Poslano 06 Listopad 2009 - 11:02
Peter je na 06 Listopad 2009 - 10:18 rekao:
Ne znam kakav je firefox 3.5.3, to je vjerojatno novija verzija puna još bugova... Na google chromeu, IE8 i firefox 3.0.14 meni radi sve uredno.
Funkcionira, puno hvala.
Sve je ok s novim firefoxom, nije bugovit iako je nova verzija...nisam susretao probleme dosad s njim
IE ne ću koristiti iz principa
Ovu poruku uredio(la) je ph03n1x: 06 Listopad 2009 - 11:03
1 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika