Europska Unija
Započeo(la)
matijevic2
, Stu 26 2009 09:11
21 odgovora na temu
Poslano 08 Listopad 2011 - 09:48
Poslano 18 Listopad 2011 - 10:35
ma nece dobit ni da ni ne.. jer dok mi napravimo plan za referendum, izdvojimo pare za njegovu provedbu, pa te pare nestanu, pa dok institucije ne naprave svoj posao i nadju krivca, pa dok se taj krivac ne procesuira, pa kad krivac povuce jos pol drzvanog vrha sa sobom, pa dok se njima okoncaju sudski procesi, pa dok istekne pravo na zalbu, pa dok ponovno sakupe pare uvodjenjem kriznog referendumskog poreza, europska unija ce se u medjuvremenu 3 put raspast i ponovno oformit, i tad cemo morat ponovo prolazit nove pregovore o pristupanju Trecoj Uniji, i tako u krug.. eto..
Poslano 19 Listopad 2011 - 04:27
EL__ je na 18 Listopad 2011 - 10:35 rekao:
ma nece dobit ni da ni ne.. jer dok mi napravimo plan za referendum, izdvojimo pare za njegovu provedbu, pa te pare nestanu, pa dok institucije ne naprave svoj posao i nadju krivca, pa dok se taj krivac ne procesuira, pa kad krivac povuce jos pol drzvanog vrha sa sobom, pa dok se njima okoncaju sudski procesi, pa dok istekne pravo na zalbu, pa dok ponovno sakupe pare uvodjenjem kriznog referendumskog poreza, europska unija ce se u medjuvremenu 3 put raspast i ponovno oformit, i tad cemo morat ponovo prolazit nove pregovore o pristupanju Trecoj Uniji, i tako u krug.. eto..
(i moje prvo glasanje xDDD )
Poslano 02 Studeni 2011 - 07:59
Ja sam za EU, ali ne po principu "pod svaku cijenu" te sam za to da se narod oducira što nam ona donosi, ali i oduzima.
Poslano 12 Studeni 2011 - 09:16
Za EU sam, ali kad skontaš, Hrvati će opet biti pod nečijom palicom, a nisu li se toga htjeli riješiti devedesetih.
Poslano 20 Studeni 2011 - 09:14
Da se izrazim riječima Stjepana Radića:
Europska je unija možda dobra, ali činjenica jest da nas vlast drži u mraku...
Stjepan Radić je rekao:
Ne srljajte kao guske u maglu!
Europska je unija možda dobra, ali činjenica jest da nas vlast drži u mraku...
Poslano 25 Studeni 2011 - 12:28
Ja samo znam da HR pristupanjem u EU trenutno moze profitirati. Medutim, pravo je pitanje buducnosti (govorim o par godina). Lisabonski ugovor u sazetku govori o tome da su drzave clanice EU u stvari nesto vise od provincije. Naravno, kako su ljudi pristali na tako nesto? Pa, samo je Irska imala referendum jer u njihovom ustavu stoji da izlaze na referendum i u slucaju ugovora a ne samo ustava, sto je slucaj s Lisabonskim ugovorom. Irska je odbacila taj ugovor.
Najveci problem je sto EU ima gotovo 500 milijuna stanovnika, a HR niti 5. Po mojim racunicama (nisam neki matematicar) to je manje od 1%. Mala provincija.
Hvala
Najveci problem je sto EU ima gotovo 500 milijuna stanovnika, a HR niti 5. Po mojim racunicama (nisam neki matematicar) to je manje od 1%. Mala provincija.
Hvala
1 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika