Slučajno sam nabasala na PL pretražujući Net u potrazi za bilo kakvim informacijama i materijalima o prijemnom. Mislim da ću sada češće navraćati
Pohvala
Započeo(la)
kristina.lovric
, Vel 15 2010 07:18
4 odgovora na temu
Poslano 15 Veljača 2010 - 07:18
Nisam n00b na Internetu, ali iskreno - gotovo da ne mogu vjerovati da postoji ovako koristan, fokusiran i dobro održavan site namijenjen studentima medicine. Bravo za sve ljude iza ovih stranica! Mrak je što ste našli vremena da uz zahtjevan studij pomažete kolegama u savladavanju kurikuluma i, u krajnjoj liniji, stvaranju zajednice. Respect!
Slučajno sam nabasala na PL pretražujući Net u potrazi za bilo kakvim informacijama i materijalima o prijemnom. Mislim da ću sada češće navraćati
Poslano 15 Veljača 2010 - 07:27
I to već pune četiri godine (da budemo precizni 4.rođendan slavimo idući mjesec) 
Hvala ti na ovim lijepim riječima. Uvijek je lijepo čuti takvo što. Djeluju motivirajuće da budemo još bolji!
Čitaj nas redovito. Uključi se i ti u našu malu zajednicu. I prati nas na Facebooku i Twitteru ako ih imaš.
Hvala ti na ovim lijepim riječima. Uvijek je lijepo čuti takvo što. Djeluju motivirajuće da budemo još bolji!
Čitaj nas redovito. Uključi se i ti u našu malu zajednicu. I prati nas na Facebooku i Twitteru ako ih imaš.
Poslano 02 Oľujak 2010 - 02:57
Svaka čast na ovako dobroj stranici, ne mogu vjerovat da ste ovako dobri.
Poslano 22 Oľujak 2010 - 11:54
Svake pohvale administratorima. Sve informacije na jednom mjestu.
Samo tako nastavite.
Pozz!!!
Samo tako nastavite.
Pozz!!!
Poslano 20 Svibanj 2010 - 05:21
stvarno ljudi svaka vam častttt..... olakšali ste mi studentski živottt
)))))))))
0 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika