Skoči na sadržaj

[Upgrade] - Što je novo?

• Please log in to reply
18 odgovora na temu

#15 ~Sentinel~

~Sentinel~

ghost

• Root Admin
  • 6906 poruka
  • Spol:Not Telling
  • Interesi:Samo ti
  • Sveučilište:Yale
  • Godina studiranja:1st year

Poslano 26 Srpanj 2011 - 07:50

Pregledaj porukuArtistFormerlyKnownAsDjipalo je na 26 Srpanj 2011 - 07:01 rekao:

Ja se sjećam finih dana kad su dugine boje bile naše boje...Poslana slika  Baca ti na fejs i ono u gornjem desnom kantunu gdje imaš notifikejšne

Pih... mi notifikejšne imali prije fejsa :D

#16 Nukleusri

Nukleusri

Giovanni Falcone

• VIP
  • 338 poruka
  • Spol:Male
  • Interesi:Medicina, farmacija, glazba
  • Sveučilište:UniTs Farmacia
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 27 Srpanj 2011 - 12:14

Pregledaj porukuGuardian je na 26 Srpanj 2011 - 07:50 rekao:

Pih... mi notifikejšne imali prije fejsa Poslana slika
Odavno prije :D, a i ja se sjećam starih dobrih duginih boja (narančasto-zeleno(???)), bas je bilo cool :DD:

#17 Niđo

Niđo

kupio patologiju

• +Members
  • 448 poruka
  • Interesi:Sve što vole mladi, ali i ono što ne vole :)
  • Sveučilište:Opća gimnazija
  • Godina studiranja:4th year

Poslano 29 Srpanj 2011 - 12:09

Ja nisam ni skužio da se nešto bitnije mjenjalo Poslana slika, ali sve u svemu nebi li trebala biti bitna kvaliteta i sadržaj foruma bitna, a ne izgled? Poslana slika

#18 ~Sentinel~

~Sentinel~

ghost

• Root Admin
  • 6906 poruka
  • Spol:Not Telling
  • Interesi:Samo ti
  • Sveučilište:Yale
  • Godina studiranja:1st year

Poslano 29 Srpanj 2011 - 06:20

Pregledaj porukuNiđo je na 29 Srpanj 2011 - 12:09 rekao:

Ja nisam ni skužio da se nešto bitnije mjenjalo Poslana slika, ali sve u svemu nebi li trebala biti bitna kvaliteta i sadržaj foruma bitna, a ne izgled? Poslana slika

Naravno da je sadržaj najvažniji, ali moraš ljudima stvoriti što ugodnije okruženje kako bi imali gdje stvarati taj sadržaj... Ako ne pratiš tehnologiju, ljudima brzo dosadi.

Evo recimo ovi topic prefixi. Prije pola godine ih nismo imali nego smo ručno ubacivali npr. [Mef ZG] prefix, onda smo kupili ove fine u bojama u podforumima da se sve može markirati, pa onda nova verzija gdje se pojavljuju i na indeksu foruma, pa onda još novija verzija gdje prefiks možeš i kliknuti da vidiš sve teme s tim prefiksom...

Uglavnom, sitnice bez kojih bi forum kao naš bio kaotičan :)

#19 Niđo

Niđo

kupio patologiju

• +Members
  • 448 poruka
  • Interesi:Sve što vole mladi, ali i ono što ne vole :)
  • Sveučilište:Opća gimnazija
  • Godina studiranja:4th year

Poslano 29 Srpanj 2011 - 03:34

Pregledaj porukuGuardian je na 29 Srpanj 2011 - 06:20 rekao:

Naravno da je sadržaj najvažniji, ali moraš ljudima stvoriti što ugodnije okruženje kako bi imali gdje stvarati taj sadržaj... Ako ne pratiš tehnologiju, ljudima brzo dosadi.

Evo recimo ovi topic prefixi. Prije pola godine ih nismo imali nego smo ručno ubacivali npr. [Mef ZG] prefix, onda smo kupili ove fine u bojama u podforumima da se sve može markirati, pa onda nova verzija gdje se pojavljuju i na indeksu foruma, pa onda još novija verzija gdje prefiks možeš i kliknuti da vidiš sve teme s tim prefiksom...

Uglavnom, sitnice bez kojih bi forum kao naš bio kaotičan Poslana slika

Pa dobro ja još nisam toliko "ušao" u ovaj forum jer sam relativno nov tu! I zakon mi je, i sve šta trebam nađem! Naravno, treba unaprijeđivat tehnologiju, slažem se.
Samo mi nije jasno šta svi dižu neki veliki bauk oko promjene! Budeš 10 min na "novom" forumu i ne skužiš da se promijenio uopće Poslana slika

Ovu poruku uredio(la) je Niđo: 29 Srpanj 2011 - 03:35

1 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika