Skoči na sadržaj

Povezivanje s Facebookom ili Twitterom

8 odgovora na temu

Anketa: Facbook Connect

Želite li povezivanje korisničkog računa s Facebookom?

Ne možete vidjeti rezultate ankete prije nego glasujete. Molimo prijavite se i pošaljite glas kako biste vidjeli rezultate ankete.
Glasuj Gosti ne mogu glasovati

#1 ~Sentinel~

ghost

• Root Admin
  • 6711 poruka
  • Spol:Not Telling
  • Interesi:Samo ti
  • Sveučilište:Yale
  • Godina studiranja:1st year

Poslano 05 Lipanj 2010 - 05:19

Ovako... Osobno mrzim Facebook. Imam account, ne koristim ga, čisto zato što je dosadan i naporan.

Anyway, primjetili smo da sve više web stranica koristi mogućnost prijave na svoje stranice putem Facebook računa, pa nas zanima želite li vi to isto ovdje. U principu, može se koristiti samo za prijavu, da Vam je isti username i password tu i tamo, samo jednim klikom, ali opcionalno se može postaviti i primjerice unos slike s profila na fejsu na forum i obrnuto, sinkronizacija statusa, dodavanje prijatelja koji su već na forumu automatski na listu i sl. - samo u slučaju da sam korisnik na forumu to odabere.

Dakle, ne uvozi s Facebooka Vaše ime i prezime (prikazuje na forumu nadimak koji odaberete), niti slike, niti statuse - osim ako to ne odaberete u postavkama foruma.

Zato, glasajte u anketi, da možemo neku odluku donijeti. Opet, osobno ne podnosim Fejs, ali ako većina želi tu opciju, uvest ćemo.

Isto može i za Twitter.

#2 pad nap0na

Riječka 3.14čka

• Super Moderator
  • 1636 poruka
  • Spol:Male
  • Interesi:APP
  • Sveučilište:MedRi
  • Godina studiranja:3rd year

Poslano 05 Lipanj 2010 - 05:35

a možda bi to pojednostavnilo neke stvari, a i ljudima davalo naviku da uz fejs provjere i plab ...

ja sam za fejsić ... twitter nemam tak da ono nemam pojma

#3 Nepostojani kristal

brucoš

• +Members
  • 75 poruka
  • Spol:Female
  • Sveučilište:Zelim na MEF Ri 2011/2012
  • Godina studiranja:Finished

Poslano 05 Lipanj 2010 - 06:03

Pregledaj poruku~Sentinel~ je na 05 Lipanj 2010 - 05:19 rekao:

Ovako... Osobno mrzim Facebook. Imam account, ne koristim ga, čisto zato što je dosadan i naporan.

Anyway, primjetili smo da sve više web stranica koristi mogućnost prijave na svoje stranice putem Facebook računa, pa nas zanima želite li vi to isto ovdje. U principu, može se koristiti samo za prijavu, da Vam je isti username i password tu i tamo, samo jednim klikom, ali opcionalno se može postaviti i primjerice unos slike s profila na fejsu na forum i obrnuto, sinkronizacija statusa, dodavanje prijatelja koji su već na forumu automatski na listu i sl. - samo u slučaju da sam korisnik na forumu to odabere.

Dakle, ne uvozi s Facebooka Vaše ime i prezime (prikazuje na forumu nadimak koji odaberete), niti slike, niti statuse - osim ako to ne odaberete u postavkama foruma.

Zato, glasajte u anketi, da možemo neku odluku donijeti. Opet, osobno ne podnosim Fejs, ali ako većina želi tu opciju, uvest ćemo.

Isto može i za Twitter.

Pa, sto se mene tice takodjer sam za fejs i slazem se s ovime sto je Pad naveo..

#4 ~Sentinel~

ghost

• Root Admin
  • 6711 poruka

Poslano 06 Lipanj 2010 - 05:07

Nikad nećemo odlučiti ako ovako slabo glasate :D

#5 Daenerys

doktor

• VIP
  • 1037 poruka
  • Spol:Female
  • Sveučilište:MedRi
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 07 Lipanj 2010 - 08:57

Isto imam face i toliko mi ide na živce da ga često deaktiviram. Tako da ja nisam za povezivanje s fejsom. Twitter nemam pa uopće nemam pojma kako to izgleda.

#6 matijevic2

kupio patologiju

• +Members
  • 310 poruka
  • Interesi:Nogomet, muzika, pršuti razni i sl.
  • Sveučilište:Zagreb
  • Godina studiranja:4th year

Poslano 08 Lipanj 2010 - 09:58

Pa osobno mi je to povezivanje svega i svačega bezveze, ali ako je to stvar izbora(dakle mi koji se ne želimo povezat-ne moramo) onda ne vidim zašto se ne bi omogućilo?

#7 ~Sentinel~

ghost

• Root Admin
  • 6711 poruka

Poslano 08 Lipanj 2010 - 12:43

Pregledaj porukumatijevic2 je na 08 Lipanj 2010 - 09:58 rekao:

Pa osobno mi je to povezivanje svega i svačega bezveze, ali ako je to stvar izbora(dakle mi koji se ne želimo povezat-ne moramo) onda ne vidim zašto se ne bi omogućilo?

Da ne bih morala raditi ako ne moram :P
Šalim se, imaš pravo. Ajde, stavit ćemo u nekakvu testnu fazu, pa ako bude funkcioniralo, bude.

#8 Shrink

brucoš

• Members
  • 16 poruka
  • Sveučilište:opća gimnazija
  • Godina studiranja:Finished

Poslano 26 Lipanj 2010 - 11:43

Ne. Glupost je i fejs i twiter. Ne i ne.

#9 Nike581

gdje sam?

• Members
  • 9 poruka
  • Sveučilište:Mostar
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 05 Srpanj 2010 - 11:26

Ovisi... ako bi to bilo nešto tipa onih grupa na koje klikneš "like" i više ih nikada ne vidiš, a za pola si kliknuo "like", jer su drugi kliknuli i tako, onda ne.Ako bi na "News Feed" dolazile nekakve obavjesti, novosti i sl. kao s npr. "net.hr", onda bi mozda bilo to čisto ok, jer dok vrtis taj "news feed" (a cim uplais face vrtis) mozda bi ti zapela za oko i koja zanimljiva vijest, pa bi svratio i na perpetuum.Ako se ide s ciljem da se aktivira "svekoliko pučanstvo" na forumu... hmmm, ne znam bas.I još jedna od bitnih stvari dali netko tko bi to radio to zna tehnički izvesti i dali u fax ima vremena za to.

1 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika