Skoči na sadržaj

Odabir najbolje Katedre na 1. godini!

• Please log in to reply
8 odgovora na temu

Anketa: Koja katedra je najbolje organizirana, najsusretljivija, uglavnom the best?

Najbolja Katedra / Zavod na 1. godini je ...

Ne možete vidjeti rezultate ankete prije nego glasujete. Molimo prijavite se i pošaljite glas kako biste vidjeli rezultate ankete.
Glasuj Gosti ne mogu glasovati

#1 tomato

tomato

Moderator

• Moderators
  • 562 poruka
  • Spol:Not Telling
  • Sveučilište:UCLA
  • Godina studiranja:Finished

Poslano 08 Srpanj 2010 - 10:30

Ovdje možete iznositi pohvale i kritike o svakoj Katedri (što pohvaljujete, što biste promijenili ... )   :kava:

Ovu poruku uredio(la) je Tomato: 08 Srpanj 2010 - 10:35

#2 towar

towar

kupio patologiju

• +Members
  • 403 poruka
  • Spol:Male
  • Sveučilište:MEF Zagreb
  • Godina studiranja:5th year

Poslano 08 Srpanj 2010 - 11:23

Biologija je daleko najpristupačnija, ali nekako su mi ostali u sjećanju kao prilično neorganizirani, al eto, drugi su toliko loši da moram glasati za biologiju...
Anatomija, valjda najgora katedra na prve 3 godine, katastrofa kakvi sve likovi rade tamo...
MKBK je dosta dobro organizirana, ali imaju česte ispade nastavnog i nenastavnog osoblja :D , a i predavači su uglavnom bili dosadni...
Fizika - vidi pod MKBK...

Uglavnom, shvatit ćete ubrzo da dobro predavanje nisu Vinterovi vicevi, nego Bradamanteova embriologija, i da ima i koliko-toliko korisnih oblika nastave za razliku od seminara na biologiji ili vježbi na fizici... :D

#3 Ida

Ida
  • Spol:Female
  • Interesi:Biti u prirodi. Putovanja. Medicina. Neurologija i neuroznanost. Embriologija. Atletika. Jesti čokoladu.
  • Godina studiranja:4th year

Poslano 08 Srpanj 2010 - 12:58

Lako znam koliko sam koji predmet voljela, ali teško mi je izdvojiti najbolju katedru.

Biologija je ostavila dojam dobrica koji ne znaju biti čvrsti kad treba. Na anatomiji nisu baš usklađeni, a to novopečene studente lako zbuni. Na kemiji su jako organizirani, ali zato manje fleksibilni. A ovi na fizici se ne mogu potruditi zadati kako-tako normalnu literaturu.

Uglavnom, glas sam dala kemiji.

Zašto niste ponudili i one sa Štampara? :P

Ovu poruku uredio(la) je Iida: 08 Srpanj 2010 - 01:00

#4 elly

elly

brucoš

• +Members
  • 46 poruka
  • Spol:Not Telling
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 08 Srpanj 2010 - 12:59

ma ja bi njih sve malo  :tuctuc:

#5 Peter

Peter

fundamentalistički ekstremist

• Administrators
  • 3905 poruka

Poslano 08 Srpanj 2010 - 05:09

Biologija je ostala u najboljem sjećanju, unatoč pokoljnom pismenom od V.C.K. kojeg eto igrom slučaja nisam pao :D

#6 felisleo

felisleo

položio patologiju

• +Members
  • 922 poruka
  • Sveučilište:Univ. Of Zagreb Medical School

Poslano 08 Srpanj 2010 - 05:19

Biologija definitivno naj od gore ponuđenih. Super ljudi, a ni gradivo nije tako lose, a necemo sad zamjerat pokoju pravopisnu greškicu u skripti :D

#7 schroedinger

schroedinger

aye

• +Members
  • 144 poruka
  • Spol:Female
  • Sveučilište:mef zg
  • Godina studiranja:3rd year

Poslano 08 Srpanj 2010 - 05:45

Anatomija mi je bila najdraža, pola nastavnika je vudreno, daje neki poseban čar :D

#8 korisnik

korisnik

Great member

• +Members
  • 635 poruka
  • Interesi:svašta nešto ...
  • Sveučilište:MEF,Zagreb
  • Godina studiranja:3rd year

Poslano 08 Srpanj 2010 - 07:26

Meni biologija nije ostala u lijepom sjećanju. Prvenstveno po tome što se druge katedre trude napraviti raspored bez puno rupa, a biologija je znala biti predavanje pa dva sata prazno pa seminar ili vježbe što me iritiralo.  Drugi razlog je ispitivačica koja mi je zgadila katedru i pokazala da na faksu ocjena ovisi prvenstveno o subjektivitetu ispitivača. Ali,to nije ova tema :D

Dao sam glas anatomiji. Definitivno nije najbolja, al Vinter je točno rekao što ulazi u kolokvije(i nije nas prevario :D ), kad su ispiti, obavijesti prije ispita, ponedjeljkom je bila pa se točno znalo što i kako. Istina, nisu svi profe izvrsni, al za one s kojima sam bio u kontaktu, imam samo riječi hvale. Zato je zasad držim najboljom .

Iako ni kemija nije daleko, al ova previranja od pročelnice oćemo dat- nećemo dat rok, pa otvaranje roka pet dana prije da netko ne stigne niti ponoviti, a kamoli naučiti ipak ju ostavlja iza anatomije :)

Eto, moj skromni pogled na prvu godinu ;)

#9 Ördög

Ördög

Mr. Smoketoomuch

• +Members
  • 945 poruka
  • Sveučilište:MEF, Zagreb
  • Godina studiranja:4th year

Poslano 16 Kolovoz 2010 - 04:03

Ja stavio fiziku... najlošije pozicioniranu, vidim... Oduvijek sam bio poseban.

0 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika