Skoči na sadržaj

Langman's Medical Embryology 11th Edition (2009)

embriologija

• Please log in to reply
2 odgovora na temu

#1 Nukleusri

Nukleusri

Giovanni Falcone

• VIP
  • 338 poruka
  • Spol:Male
  • Interesi:Medicina, farmacija, glazba
  • Sveučilište:UniTs Farmacia
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 27 Kolovoz 2010 - 03:25

*
POPULARNA PORUKA!

Langman's Medical Embryology 11th Edition
2009
385 pages, 507 illustrations
CHM file - 60 MB
Poslana slika
Dokument u privitku  LangmanEmbryology 11ed (2009).rar   59,77MB   236 puta preuzeto

Simbryo CD-ROM
Comes with the 9th edition of Langman's Medical Embryology
Poslana slika

Also included is Simbryo, an electronic supplement consisting of Flash animation showing the evolution of early embryonic development and different organ systems, as well as birth defects. Simbryo is an embryology animations CD which demonstrates normal fetal development. The program consists of Flash animations showing the evolution of normal early embryonic development, as well as the development of different organ systems such as Cardiovascular, Genitourinary, Gastrointestinal, Pulmonary, and Head & Neck. As a supplement to students, the 9th Edition of Langman's is available packaged with Simbryo, Version 1.

Koristan programčić za učenje embriologije, ako baš želite shvatiti ono što učite, fino će vam sve prikazati u obliku animacije, još uz to ispričati i pričicu. Tako da, ako učite embriologiju, ovo je stvar za vas. Mislim i da ekipa na katedri ovo koristi u nastavi.

Program pokrećete tako da dva puta kliknete na datoteku index.html koji se nalazi u folderu. Morate imati instaliran Adobe Flash Player
Dokument u privitku  Simbryo CD 9th ed.rar   4,72MB   157 puta preuzeto

#2 fizicarka

fizicarka

gdje sam?

• Members
  • 6 poruka
  • Spol:Male
  • Godina studiranja:1st year

Poslano 27 Listopad 2011 - 12:01

jel ima neki drugi način da se pokrene ovo :/ meni fakat ne uspijeva :) hvalaaaaaaa

#3 nutricionistar

nutricionistar

gdje sam?

• Members
  • 4 poruka
  • Sveučilište:Zagreb
  • Godina studiranja:1st year

Poslano 27 Listopad 2011 - 03:14

Startuj index.html

Also tagged with embriologija

1 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika