Skoči na sadržaj

• Please log in to reply
5 odgovora na temu

#1 via

via

brucoš

• +Members
  • 31 poruka
  • Spol:Not Telling
  • Interesi:sport, ples i medicina! još nešto???
  • Sveučilište:Medicinski fakultet, Zagreb
  • Godina studiranja:2nd year

Poslano 07 Rujan 2010 - 10:13

Bok svima!
Biti ću vam jako zahvalna ako mi možete odgvoriti na par pitanja vezana za postove.
Prvi put se koristim ovakvim forumom i totalno se glupo osjećam jel ne znam šta bi.
Jasno mi je da vjerojatno sve piše i ide glatko ali ne uspjevam se snaći.
Gdje treba napisati početnih 5 postova? Da li se to odnosi na odgovaranje na druge postove ili otvaranje novih tema?
I još nešto, kako odgovoriti na nečiji post, nemam nikakvu ikonu za odgovor ili ne vidim..
Molim vas nemojte misliti da sam totalna glupača jednostavno nikad do sad nisam bila član foruma ili slično pa ništa ne razumijem, a htjela bi se aktivirati i dijeliti s ostalima svoje skripte pitanja itd.

#2 via

via

brucoš

• +Members
  • 31 poruka

Poslano 07 Rujan 2010 - 10:19

Jesam li ja ovo stavila na krivo mjesto?
Još jedno pitanje, šta bi značilo da treba koristiti search prije posta?Poslana slika

#3 Kaliopa

Kaliopa

kupio patologiju

• +Members
  • 206 poruka
  • Spol:Female
  • Sveučilište:MEFZG

Poslano 07 Rujan 2010 - 10:48

Pregledaj porukuvia je na 07 Rujan 2010 - 10:13 rekao:

Bok svima!
Biti ću vam jako zahvalna ako mi možete odgvoriti na par pitanja vezana za postove.
Prvi put se koristim ovakvim forumom i totalno se glupo osjećam jel ne znam šta bi.
Jasno mi je da vjerojatno sve piše i ide glatko ali ne uspjevam se snaći.
Gdje treba napisati početnih 5 postova? Da li se to odnosi na odgovaranje na druge postove ili otvaranje novih tema?
I još nešto, kako odgovoriti na nečiji post, nemam nikakvu ikonu za odgovor ili ne vidim..
Molim vas nemojte misliti da sam totalna glupača jednostavno nikad do sad nisam bila član foruma ili slično pa ništa ne razumijem, a htjela bi se aktivirati i dijeliti s ostalima svoje skripte pitanja itd.

Tko pita, ne skita =) Postove pišeš bilo gdje, možeš otvoriti novu temu(ali smislenu, naravno), možeš odgovarati u već postojećoj. Na post odgovaraš tako da klikneš onaj gumb "odgovor" na dnu nečijeg posta :mig:

#4 Daenerys

Daenerys

doktor

• VIP
  • 1040 poruka
  • Spol:Female
  • Sveučilište:MedRi

Poslano 07 Rujan 2010 - 11:16

S tim da u podforumu 'Jadranka Kosor' (skroz na dnu) postovi ti se neće brojati. Znači, tamo nemoj pisati ako želiš skupit 5. :)

#5 PilicMilic

PilicMilic

You can brush my hair, undress me anywhere

• VIP
  • 717 poruka
  • Spol:Male
  • Interesi:postani-*musko spolovilo*.hr
  • Sveučilište:MedRi
  • Godina studiranja:1st year

Poslano 07 Rujan 2010 - 12:09

Pregledaj porukuvia je na 07 Rujan 2010 - 10:19 rekao:

Još jedno pitanje, šta bi značilo da treba koristiti search prije posta?Poslana slika

Zato šta vjerojatno već postoji odgovor na ono šta se pitaš ili te zanima, pa da se ne ponavljamo :)

#6 via

via

brucoš

• +Members
  • 31 poruka

Poslano 07 Rujan 2010 - 02:10

Pregledaj porukuKaliopa je na 07 Rujan 2010 - 10:48 rekao:

Tko pita, ne skita =) Postove pišeš bilo gdje, možeš otvoriti novu temu(ali smislenu, naravno), možeš odgovarati u već postojećoj. Na post odgovaraš tako da klikneš onaj gumb "odgovor" na dnu nečijeg posta :mig:
Hvala! Poslije sam skužila da se radilo očito o onih par minuta koliko treba za registraciju!

0 član(ova) čita ovu temu

0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika