Nego baš mi je Pomet govorio o nekakvoj pretpraksi pa me zanima o čemu je točno riječ, koliko to traje, gdje se obavlja?
Pretpraksa za brucoše
Započeo(la)
Cottage
, Srp 04 2011 01:41
10 odgovora na temu
Poslano 04 Srpanj 2011 - 01:41
Pridružujem se čestitkama!! 
Nego baš mi je Pomet govorio o nekakvoj pretpraksi pa me zanima o čemu je točno riječ, koliko to traje, gdje se obavlja?
Poslano 04 Srpanj 2011 - 02:48
Cottage je na 04 Srpanj 2011 - 01:41 rekao:
Pridružujem se čestitkama!! 
Pretpraksu obavljaš, mislim, pet dana, u gradu iz kojeg jesi. Samo odeš u bolnicu i pitaš u uredu ravnatelja da te negdje pošalju. Kuta je poželjna.
Lana je pisala ovdje o tome.
P.S. Splitam u novu temu, da ne oftopičarite ovdje.
Poslano 06 Srpanj 2011 - 04:37
Ja ću ić na Rebro. Bio sam tamo na praksi dvije godine i super mi je bilo, tako da "Rebro it is"
Poslano 07 Srpanj 2011 - 07:46
Ajme pretpraksa -.- neda mi se tamo crnit po bolnicama i molit ih da mi daju da ih gledam i nerviram xD ma ja cu našvrljat nesto i uvatit nekog da mi to potpiše
Poslano 23 Srpanj 2011 - 12:48
a vidit cu kad je krenem radit pa cu javit dojmove
Poslano 01 Kolovoz 2011 - 03:31
Prvi dan pretprakse obavljen...bila sam na pedijatriji i moram priznati da me se poprilično dojmilo
eh sad me zanima dnevnik rada popunjavam sama ili to rade liječnici??
Poslano 04 Kolovoz 2011 - 08:07
Je li bolje imati praksu u bolnici ili ambulanti obiteljske medicine? Šta vam se čini...
0 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika