Ponavljam prvu godinu i u novom nastavnom planu sam vidjela da se sluša novi predmet koji ja prošle godine nisam imala- propedeutika... Hoće li onda ponavljači morati slušati taj predmet i odraditi sve što se mora ili samo ponavljamo što smo pali i nastavljamo dalje studirati po onom principu kako smo i upisali?
8 odgovora na temu
Poslano 12 Rujan 2011 - 02:29
Poslano 12 Rujan 2011 - 02:50
Meni u index nije upisan predmet propedeutika...mozda su oni nesto falili kad su radili raspored
Poslano 12 Rujan 2011 - 06:22
Ma čudno nešto,možda je upisan pod temelji liječničkog umijeća...U nastavnom planu po danima je pod nazivom propedeutika, a na listi di su samo navedeni predmeti pod temelji...
Poslano 12 Rujan 2011 - 07:02
iva. je na 12 Rujan 2011 - 02:29 rekao:
Ponavljam prvu godinu i u novom nastavnom planu sam vidjela da se sluša novi predmet koji ja prošle godine nisam imala- propedeutika... Hoće li onda ponavljači morati slušati taj predmet i odraditi sve što se mora ili samo ponavljamo što smo pali i nastavljamo dalje studirati po onom principu kako smo i upisali?
Poslano 12 Rujan 2011 - 07:17
iva. je na 12 Rujan 2011 - 06:22 rekao:
Ma čudno nešto,možda je upisan pod temelji liječničkog umijeća...U nastavnom planu po danima je pod nazivom propedeutika, a na listi di su samo navedeni predmeti pod temelji...
valjda neko nije nesto falia -.-
Poslano 12 Rujan 2011 - 11:07
Ma to nan je za povećat broj sati kako bi mogli dobit euro diplomu, sumnjan da ce nan to uopce ulazit u prosjek, kakve gluposti, bilo bi bolje da su nan povecali broj seminara i vjezbi nego stavili tu glupost na prvoj godini
Poslano 13 Rujan 2011 - 06:08
Za prvu godinu je svejedno na koji će vam način povećati satnicu. Nit' štete, nit' koristi od bilo kakvog povećanja.
Također označeno sa prva godina, propedeutika
Perpetuum-lab →
Doctors' Lounge →
kašaljZapočeo Ida, 30 Stu 2011 |
|
|
||
Perpetuum-lab →
MEF Rijeka (MedRi) →
Treća godina →
Klinička propedeutikaZapočeo pad nap0na, 13 Ruj 2011 |
|
|
||
Download Section →
Klinički predmeti →
Propedeutika →
Bates' Guide To Physical Examination And History Taking (with MCQs)Započeo ~Sentinel~, 17 Svi 2009 |
|
|
||
Download Section →
Klinički predmeti →
Propedeutika →
Auskultacija - Plućni šumovi - AudioZapočeo ~Sentinel~, 12 Stu 2008 |
|
|
||
Download Section →
Klinički predmeti →