Maturanti generacije 2011./12.
Započeo(la)
Niđo
, Ruj 13 2011 08:19
1813 odgovora na temu
Poslano 21 Svibanj 2012 - 07:17
Gabrielle Coco je na 20 Svibanj 2012 - 05:33 rekao:
Hmm zanimljivo,još u srednjoj a znaš anatomske nazive
Nešto me lupilo u glavu prije par godina pa sam naučio srednjoškolsku verziju...
nighthawk je na 20 Svibanj 2012 - 08:00 rekao:
Ja sam samo preletila gramatiku....
E ljudi, da vas pitam- izgleda da će mi trebati novi kalkulator, pa ako mi može netko preporučiti neki dobar, a da se smije na maturi koristit
koje vi koristite?
E ljudi, da vas pitam- izgleda da će mi trebati novi kalkulator, pa ako mi može netko preporučiti neki dobar, a da se smije na maturi koristit
Najbolji kalkulator ti je Casio FX-991ES PLUS. Taj sve živo radi, čak i neke nedopuštene stvari (određene integrale), zbog čeka je bilo neke konroverze, ali je dopušten na maturi i koristi ga većina populacije. Kalkulator je zmaj. Inače se može nabaviti za 192kn u Narodnim novinama.
Poslano Danas, 09:38
imam pitanje.kada se trebaju predati potvrde o zdravstvenoj i psihofizičkoj sposobnosti za studij? na postani-student medicinski fakultet nije ništa objavio.
Poslano Danas, 09:47
frutissima je na 24 Svibanj 2012 - 09:38 rekao:
imam pitanje.kada se trebaju predati potvrde o zdravstvenoj i psihofizičkoj sposobnosti za studij? na postani-student medicinski fakultet nije ništa objavio. 
Ja prije 2 godine kad sam upisiva nisan to triba nikome slat(osim za Zagreb,a bilo je na njihovim stranicama). Kod nas u Rijeci je bija redoviti sistematski pregled i to je to,nema nekih nebuloza
Poslano Danas, 02:28
frutissima je na 24 Svibanj 2012 - 09:38 rekao:
za rijeku i split ne treba
osjek- navedeno je da treba,ali nema određenih smjernica,kao za zg.....mozda onda na upisima???
zagreb-od 14.svibnja-15.lipnja
Poslano Danas, 02:59
Za Osijek tteba tek na upisima, od liječnik opće prakse (ja zvala referadu), ali su ovi na postani student stavili to kao preduvjet...
Poslano Danas, 05:32
Uvodim nova pravila. Zašto? Zato što mogu! 
Uostalom, ovo postaje opći kaos.
Dakle, si dojmovi o maturi i njenoj težini, odgovori na pitanja i slično možete komentirati u novootvorenom topicu OVDJE.
Također, sve postove vezane uz detalje državne mature, to kako je nepoštena i što sve ne brišem. Ako nekome moram obrisati više od 5 poruka, ide trodnevni ban. S time da upozorenja posebna davati neću, obrisana poruka je upozorenje sama po sebi.
P.S. Nekoliko zadnjih stranica postova vezanih za državnu maturu sam prebacio u gorespomenut topic!
Uostalom, ovo postaje opći kaos.
Dakle, si dojmovi o maturi i njenoj težini, odgovori na pitanja i slično možete komentirati u novootvorenom topicu OVDJE.
Također, sve postove vezane uz detalje državne mature, to kako je nepoštena i što sve ne brišem. Ako nekome moram obrisati više od 5 poruka, ide trodnevni ban. S time da upozorenja posebna davati neću, obrisana poruka je upozorenje sama po sebi.
P.S. Nekoliko zadnjih stranica postova vezanih za državnu maturu sam prebacio u gorespomenut topic!
6 član(ova) čita ovu temu
1 članova, 3 gostiju, 0 anonimnih korisnika
-
Google, Marix