Čaj
Započeo(la)
VillaVerde
, Lis 16 2011 12:21
50 odgovora na temu
Poslano 09 Veljača 2012 - 11:09
znam
a pazite ovo, pila sam mlijeko i eto srece- perez zube ko manijak i unatoc tome stvori mi se kamenac
sad se bojim bilo sta pit osim vode.
Poslano 10 Veljača 2012 - 04:06
A i od vodovodne vode se isto može napraviti kamenac na zubima...
Najbolje da periodički ideš na skidanje kamenca kod zubara. Ak mogu psi i mačke...
A sad, back on topic
Najbolje da periodički ideš na skidanje kamenca kod zubara. Ak mogu psi i mačke...
A sad, back on topic
Poslano 10 Veljača 2012 - 07:29
moja zubarka ima neki pištolj za skidanje kamenca, ful je lud, opasno igleda, a onda ti sve zube propuše sa vodom i sodabikarbonom, ludo xDDD...Ali definitivno, netrebas se ustručavat i pazit, pij, a kad ti se naslage kamenca malo skupe, kod zubarice i pod miniwash
Ovu poruku uredio(la) je Inevitable: 10 Veljača 2012 - 07:29
Poslano 12 Veljača 2012 - 02:12
Najbolji su Teekanne čajevi.
A od svih njih, meni je the best ovaj. Niti jedan čaj nema takvu aromu i miris, kao ovaj
A od svih njih, meni je the best ovaj. Niti jedan čaj nema takvu aromu i miris, kao ovaj
Poslano 12 Veljača 2012 - 09:26
u zadnje vrijeme pijem dosta ovih prirodnih čajeva,za zdravlje kao. super mi je zeleni čaj,čaj od koprive,čička,matičnjaka. Pijem sam pila sam borovnicu,jagodu i to sa 15 žlica šećera i tek sad shvatila kaj je čaj. jedno vrijeme sam ih pila svaki dan(hipohondar u meni je pročitao svašta),ali sam odustala i popim si kad si zaželim.
1 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika