Overall je super, samo mi ne ide u glavu zašto su linkovi na forum/dl sekciju i wiki smješteni na dnu stanice pa da se mora scrollat do njih.
Novi layout
Započeo(la)
Krofna
, Lis 26 2011 05:43
5 odgovora na temu
Poslano 26 Listopad 2011 - 05:43
Poslano 26 Listopad 2011 - 05:44
Krofna je na 26 Listopad 2011 - 05:43 rekao:
Overall je super, samo mi ne ide u glavu zašto su linkovi na forum/dl sekciju i wiki smješteni na dnu stanice pa da se mora scrollat do njih.
Nije definitivni layout, još pola stvari fali. Ali prihvaćam sugestiju, ta tri modula ću nekako premjestiti na vrh
Ako imaš još kakav prijedlog, pucaj
Poslano 26 Listopad 2011 - 10:01
Fale datumi postavljanja na člancima/vijestima. Ako se ne varam prije je to postojalo.
Poslano 05 Studeni 2011 - 12:02
OK, vraćen i datum, linkovi za forum, wiki i DL sekciju stavljeni na vrh.
Poslano 05 Studeni 2011 - 09:03
Odlično...
E sad, ovo nije nešto što je bitno, ali kada se kruži kroz članke pomoću next i previous, ne čini ti se logičnijim da se imena tipki zamijene?
Jel kada otvoriš najnoviji članak imaš samo next... Pa onda taj ispada kao da je zadnji... Iako je najnoviji...
Enivej, just a suggestion, vjerojatno samo to samo ja primjetio, ponekad mogu biti dosta picajzlast...
E sad, ovo nije nešto što je bitno, ali kada se kruži kroz članke pomoću next i previous, ne čini ti se logičnijim da se imena tipki zamijene?
Jel kada otvoriš najnoviji članak imaš samo next... Pa onda taj ispada kao da je zadnji... Iako je najnoviji...
Enivej, just a suggestion, vjerojatno samo to samo ja primjetio, ponekad mogu biti dosta picajzlast...
Poslano 05 Studeni 2011 - 11:03
To bi trebao riješiti hrvatski prijevod Joomle, koji iz nekog razloga ne funkcionira. Ne isplati mi se to prevoditi sad s ingliškog kad će i tako sve na hrvatski. Pogledat ću to danas zašto ne radi.
1 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika