Joj! I sad hoću upecati tu plavu zbirku zadataka od gospođe Nade i nećeeee miiiii
Evo, predstavljam se, nadam se na dobrome mjestu :))
Započeo(la)
dr. Nora
, Sij 11 2012 03:16
3 odgovora na temu
Poslano 11 Siječanj 2012 - 03:16
Ja sam buduća studentica Medicinskog fakulteta Zagreb, vjerujem u to i nadam se da me nećete obeshrabriti. Od svoje 4. godine zelim postati doktorica jer sam imala divnu doktoricu u Velikoj Gorici dok sam bila malena, uz to sam htjela biti i prodavač karata u cirkusu ali to je manje važno ahahaha. Osobito volim raditi s djecom, imam nećake i nećakinje oko sebe i biti s njima je nešto posebno, zato smjer koji bih odabrala je pedijatrija, točnije specijalizacija za ortopeda na tome odjelu, ako sam se dobro izrazila. Naravno ako i ne dobim tu spetsku uživat ću u ovome poslu jer ne mogu opisati taj osjećaj kako ću se osjećati kada dobim odgovor da sam upala, sad kada si zamislim to, dođe mi da plačem i bit ću 10 m iznad zemlje u tome trenutku. Nisam upala iz prve jer mi je bila velika gužva oko gimnazije, tako da se pripremam cijelu godinu za prijemni na MFZ-u. Vjerojatno većina vas zna o kakvome osjećaju pričam jer ste ga i sami osjetili.
Joj! I sad hoću upecati tu plavu zbirku zadataka od gospođe Nade i nećeeee miiiii
! Hoće li sada
?
0 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika