~Biologija - pitanja~
Ovo su pitanja sa brojnih kopija testova, uneseni su uz puno dobre volje, nisu uneseni tocni odgovori. Molim sve one koji ih skinu, neka i zauzvrat dopune, odgovore i proslijede ta pitanja svima kojima je to najpotrebnije.
30 odgovora na temu
Poslano 19 Studeni 2006 - 08:55
Puno, puno, puno hvala kolega. Po broju str (56) vidim da je uložen izniman trud. :eusa_clap:
Poslano 19 Studeni 2006 - 02:52
I ovim putem bih zamolio sve kolege brucoše koji su upravo završili s drugim turnusom biologije da nakon ispita napišu što više pitanja sa pismenog dijela ispita radi daljneg prikupljanja pitanja. I sve to pošalju meni ili sentinel na pp.
Hvala!
Hvala!
Poslano 19 Studeni 2006 - 05:27
Oh, nekome je narastao reputation, iako nema još tog reputacijskog sustava, ali čim bude online, dobiješ puno bodova od mene... A bodovi znače privilegije
Poslano 30 Studeni 2006 - 08:00
Ajmo narode (čitaj brucoši) prošao vam je ispit...pitanja na sunce..za ostale kolege...
#6 Gost_egoboo_*
Poslano 10 Prosinac 2006 - 03:41
Jesu li ovo vecian pitanja ? Pripremam se za kolokvij iz biologije za stom. pa me zanima. pisemo citologiju.
thnx
thnx
Poslano 10 Prosinac 2006 - 09:49
Pa gle, to je ono što mi imamo, ostale kritike uputi brucošima Mef-a kojima je biologija završila. I nisu ništa napisali.
A mislim da bi ti ovo moglo biti od pomoći.
Poslano 10 Prosinac 2006 - 04:57
Rale je na Dec 10 2006, 09:49 AM rekao:
Pa gle, to je ono što mi imamo, ostale kritike uputi brucošima Mef-a kojima je biologija završila. I nisu ništa napisali.
A sorry... ja bi napisao pitanja... al da me tučeš po glavi nemogu se sjetit niti jednog pitanja!!!
Poslano 28 Studeni 2007 - 09:32
ova pitanja su stvarno fenomenalna i mogu puno pomoći. kapa dolje na uloženom trudu. samo još fale odgovori. ima dosta pitanja gdi nisam siguran koji je točan odgovor. da li možda tko ima točne odgovore na ova sva pitanja? unaprijed hvala
Poslano 03 Prosinac 2007 - 02:32
...pitanja su užasna... Za neke stvari prvi put čujen, a "proša" san skriptu (doduše nisan Coopera)...
Padan, masno...
Padan, masno...
Poslano 02 Srpanj 2008 - 10:17
meni prijavi grešku svaki put kada kliknem na to i neće da se skine..plz pomagajte!
Poslano 10 Prosinac 2008 - 05:27
se to samo meni čini ili na dosta njih ima vise tocnih odgovora?
za sada mis e ne čine strašnima.. doduše nisam došla do kraja
za sada mis e ne čine strašnima.. doduše nisam došla do kraja
Također označeno sa MEF Zagreb
0 član(ova) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika