PerpetuumLab

Dr.sc. Maja Balarin

Ocijenite Balarin   106 members have voted

 1. 1. Ocjena

  • 1
   2
  • 2
   0
  • 3
   8
  • 4
   11
  • 5
   25

Molimo prijavite se ili registrirajte kako biste glasali u ovoj anketi.

11 posts in this topicMožete izabrati samo jednu ocjenu i njome ocjenjujete sve: kvalitetu predavanja i seminara, objektivnost pri ocjenjivanju, točnost dolaska na predavanja, seminare i konzultacije,odnos prema studentima (na ispitu, predavanjima, seminarima i konzultacijama), nastup i pripremljenost. Naniža ocjena je 1, najviša 5.

Sve to možete i komentirati (podsjećamo da se suzdržite od tračeva, uvredljivih epiteta i komentara jer ćemo takve brisati čim ih uočimo).

Glasati mogu svi registrirani korisnici i to za svakog predavač samo jednom tijekom akademske godine.

Zabranjeno je ponovno se registrirati pod drugim nickom da bi se opet glasalo. Onim korisnicima koji to budu radili zatvorit ćemo sve accounte i zabraniti pristup forumu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

žena je presimpatična kad je čovjek malo duže oko nje, možda djeluje malo grubo na početku, ali jako je dobronamjerna :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

na usmenom je najbolja po meni :) buduci brucosi,zapisite se kod nje ;) dolanski ti da ocjenu kako joj bude raspoloženje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zeni inače malo na nastavi treba vremena da se opusti, nekako je cijela u grču...

I da, sad je dr. sc. , pa to prepravite.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slažem se s Prodigyjem, ako itko od budućih brucoša bude ovo čitao, neka zna da je najpovoljnije zapisati se kod dr.sc.Balarin, tako je bar nekako ispalo ove godine. Ocjene kod nje su bile iznimno dobre, bilo je jako puno petica, a gotovo svi koji su odgovarali kod nje su bili vrlo zadovoljni, tako su barem rekli :) Inače je na predavanjima, seminarima i vježbama skroz simpatična, zabavna i dobro objašnjava.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 • Recently Browsing   0 korisnika

  Ni jedan registrirani korisnik ne pregledava ovu stranicu