Cyber_Girl

Prvi dani u Tuzli

6 poruka u ovoj temi

A eto, da vas ne levatim, ako može neko ukratko da kaže šta nas očekuje. Inače budem izgubljena na početku godine, još sad i faks.. Znači, gdje da idem, šta da odaberem za izbornu, da l' da se odmah bacim na učenje, kakve knjige, skripte i da... isplati li se kupiti neki dobar tablet, da ne tovarim stalno knjige?

Podijeli ovu poruku


Poveznica na poruku
Podijeli na drugim stranicama

Sjedi na predavanju u prvi red, sve što govore piši, ponovi malo fiziku iz srednje (pogotovo ako si medicinsku srednju završila) da možeš pratiti predavanja, kad dođeš kući poslije predavanja, malo opet ponovi što ste radili taj dan. Anatomiju uči redovno, idi u kosturnicu i na vježbama iz anatomije nemoj gubiti vrijeme nego uči, gledaj i pitaj profesore, jer zapamte oni tko se izdvaja pa su na usmenom blaži. I nemoj slušati one koji već na početku godine znaju koje će predmetne prenijeti, jer uz konstantan trud, može se godina dati u roku ;)

Podijeli ovu poruku


Poveznica na poruku
Podijeli na drugim stranicama

Kad obicno budu pripreme u Tuzi?

U Tuzli nema organiziranih priprema ako mislis na prijemni ispit. Uglavnom, uskoro bi trebao izaci novi informator za studente koji se zele upisati na Medf u Tuzli sa novim pitanjima, koja su radili bas profesori na naseg i prirodno-matematickog fakulteta. IPeter stranicu fakulteta medf.untz.ba pa pronadji broj zaduzene sluzbe i raspitaj se malo oko tog informatora. Ja sam inace ucio iz sarajevskog i tuzlanskog koji su izasli prije nekoliko godina i upisao sam bez problema. I da, potpisujem gore navedeni post od kolege med.f :nazapovjed:

Podijeli ovu poruku


Poveznica na poruku
Podijeli na drugim stranicama

Stvorite korisnički račun ili se prijavite za komentiranje

Morate biti član foruma za komentiranje

Create an account

Registrirajte novi korisnički račun. Lako je!


Registriraj novi korisnički račun

Prijava

Veći imate korisnički račun? Prijavite se.


Prijavi se

  • Recently Browsing   0 korisnika

    Ni jedan registrirani korisnik ne pregledava ovu stranicu